NYC krijgt een vloot van rare, snelle driewieler-EV's

0
102
Arcimoto

Het in Oregon gevestigde mobiliteitsbedrijf Arcimoto maakt allerlei driewielige EV's, van Fun Utility Vehicles (FUV's) tot driewielers. En nu, dankzij een samenwerking met het urban e-bike merk JOCO, zie je zijn FUV's binnenkort overal in New York City.

Wat de Arcimoto FUV's populair maakt, is de veelzijdigheid van het platform . Ze kunnen worden gebruikt als forensenvoertuigen, EV's voor noodhulp en nog veel meer. De rare, snelle, leuke driewielige FUV's van Arcimoto worden echter bezorgvoertuigen.

Het e-bike-merk JOCO heeft al ongeveer 2.000 elektrische fietsen in heel NYC, verkrijgbaar bij meer dan 50 hubs, en het staat op het punt groter te worden. JOCO bestelde een volledige vloot van Arcimoto's FUV “Deliverator,” die alle extra's verwijdert en er een eenzitter van maakt, gebouwd voor bezorgdiensten.

Terwijl e-bikes geweldig zijn voor individuele voedselkoeriers, omdat ze in staat zijn om een ​​grote FUV te huren die een groter bereik heeft, 75 -mph-snelheden, en veel meer producten kunnen opslaan, is goed voor iedereen. In principe kunnen gig-chauffeurs meer geld verdienen door verder en sneller te reizen en meer goederen aan eindgebruikers te leveren.

GERELATEERDFedEx gebruikt Nuro voor autonome leveringsvoertuigen

Volgens Electrek, hoewel de Arcimoto FUV's snelheden van 120 km/u kunnen halen, betwijfelen we of ze zo snel door New York City zullen reizen. De elektrische driewielers hebben echter een actieradius van 102 mijl per oplaadbeurt, wat betekent dat de meeste chauffeurs deze niet hoeven op te laden gedurende een werkdag van leveringen.

Het is ook vermeldenswaard dat deze veel kleiner zijn dan uw typische auto of bestelwagen, wat betekent dat ze gemakkelijker te parkeren zijn in de drukke straten van Manhatten. Helaas lijkt het er niet op dat Arcimoto's FUV's beschikbaar zijn voor consumentenaankoop in NYC, althans nog niet. Binnenkort kun je er echter een huren via JOCO.

Autonome en elektrische voertuigen voor bezorgdiensten zijn een populaire trend in de Verenigde Staten, en we verwachten meer van hetzelfde te zien in de komende jaren.

via Electrek