Ken BJP-evenement: Nadda aan gezanten, UCC niet op poll-agenda, ontwikkeling is

0
47

BJP-president JP Nadda op maandag op het partijhoofdkwartier in New Delhi. (PTI)

Te midden van buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders die enkele onaangename gebeurtenissen in India signaleren, zei BJP-president JP Nadda maandag dat de regeringen, ondersteund door de partij in het Centrum en in de staten, het thema “sabka saath, sabka vikas” zullen volgen, terwijl de verkiezingen zullen worden uitgevochten over ontwikkelingsactiviteiten en welzijnsprogramma's van de regering van Narendra Modi.

Nadda, die maandag in het BJP-hoofdkwartier contact had met hoofden van missies van 14 landen als onderdeel van de tweede etappe van de ‘Know BJP’ initiatief, vertelde de hoogwaardigheidsbekleders dat het Uniform Burgerlijk Wetboek niet op de verkiezingsagenda van de partij stond, ook al onderzoeken “sommige staten” de vooruitzichten van een wetgeving hierover.

“Het evenement (Ken BJP) ) is bedoeld om het externe publiek bewust te maken van de geschiedenis, programma's, strijd- en succesverhalen van de BJP… De hoogwaardigheidsbekleders waarderen het initiatief. Er waren suggesties voor interacties van partij tot partij waar Nadda ji mee instemde,” vertelde Vijay Chauthaiwale, voorzitter van BJP’s Overseas Cell, aan The Indian Express.

https://images.indianexpress.com/2020 /08/1×1.png

“Er waren vragen over de ideologie van de BJP, het functioneren, de wetgevende agenda, de relatie met de RSS en de partijprogramma’s. Nadda stond erop dat zijn partij werkt aan ‘sabka saath, sabka vikas’ slogan, die, zei hij, de moderne uitwerking is van het fundamentele idee van de partij, antiyodaya”, aldus een bron. Sommige hoogwaardigheidsbekleders hadden vragen over de gemelde incidenten van gemeenschappelijke botsingen, waarop Nadda beweerde dat de “partij ontwikkeling en welzijn van iedereen wil”.

Best of Express Premium

Best of Express Premium

h3>Premium

UPSC CSE Key – 18 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Uitgelegd: de inhoud en reikwijdte van artikel 142, ingeroepen door het Hooggerechtshof …Premium

Van Indra's vlag en Krishna’s banner tot saffraanvlag: Van de di…

Premium

Sanjiv Bajaj: 'Zoals GST Council, heb je een platform nodig om de zaken in het centrum van de staat te sorteren… Meer Premium Stories >>

Gezanten van de VS, Australië, Canada, Israël, Denemarken, Bhutan, Fiji, Indonesië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Sri Lanka, Kenia, Suriname en de Dominicaanse Republiek woonden het evenement bij, georganiseerd door de BJP's Overseas Cell.< /p>

In zijn toespraak zei Nadda dat de dag de 8e verjaardag markeerde van de BJP die voor het eerst aan de macht kwam in 2014.