ecobees nya smarta termostat övervakar luften du andas

0
47
ecobee

Dålig inomhusluftkvalitet är inte bara grov; det kan också göra dig sjuk eller trött. Det är därför den helt nya ecobee Smart Thermostat Premium har en inbyggd luftkvalitets- och fuktmätare, tillsammans med flera andra förbättringar.

Tekniskt sett lanserar ecobee två nya smarta termostater—Smart Thermostat Premium och Smart Thermostat Enhanced. Båda har en ny design med en 50 % större skärm, större temperaturreglage och förbättrad RF-rörelsedetektion (för att automatiskt slå på skärmen, upptäcka om folk är hemma och stödja ecobees valfria säkerhetssystem).

Men bara ecobee Smart Thermostat Premium erbjuder luftkvalitet och fuktövervakning. Den kontrollerar ständigt efter VOC och CO2 för att mäta om din luft är ren. Dessa data visas på termostatens skärm (tillsammans med luftfuktighetsnivåer), och termostaten kan skicka meddelanden och tips för att förbättra luftkvaliteten när det blir otäckt.

ecobee

ecobee Smart Thermostat premium kommer också med en tilläggssensor för rörelse och temperatur, som känner av om folk är hemma och hjälper till att förbättra termostatens noggrannhet. Naturligtvis kan du också integrera denna sensor med ecobee’s Smart Security Complete-program.

< strong class='relatedtext'>RELATERATEssentials för smarta hem: saker som faktiskt är användbara

Det finns några fler saker jag bör notera om Smart Thermostat Premium och Smart Thermostat Enhanced. För det första kommer de båda med Alex och Siri inbyggda, så de fungerar som smarta högtalare (ecobee-produkter fungerar förresten också med Google Assistant). För det andra inkluderar termostaterna ett Power Extender Kit för installation utan en C-tråd, vilket ofta krävs för gamla hem.

Båda ecobees nya termostater finns idag tillgängliga hos företaget’ s webbplats, Amazon, Home Depot och andra återförsäljare. Smart Thermostat Premium kostar 250 USD, medan Smart Thermostat Enhanced bara är 190 USD.

ecobee's New Termostater

ecobee Smart Thermostat Premium och Enhanced är nu tillgängliga! Båda modellerna har större displayer och förbättrad rörelsedetektering. Premium-modellen erbjuder även luftkvalitet och fuktövervakning.

ecobee