ecobee's nieuwe slimme thermostaat bewaakt de lucht die je inademt

0
113
ecobee

Slechte luchtkwaliteit binnenshuis is niet alleen grof; je kunt er ook ziek of vermoeid van worden. Dat is de reden waarom de geheel nieuwe ecobee Slimme Thermostaat Premium een ​​ingebouwde luchtkwaliteits- en vochtigheidsmonitor bevat, samen met verschillende andere verbeteringen.

Technisch gezien lanceert ecobee twee nieuwe slimme thermostaten: de Smart Thermostat Premium en Smart Thermostat Enhanced. Beide hebben een nieuw ontwerp met een 50% groter scherm, grotere temperatuurschuifregelaars en verbeterde RF-bewegingsdetectie (om het scherm automatisch in te schakelen, te detecteren of er mensen thuis zijn en het optionele beveiligingssysteem van ecobee te ondersteunen).

Maar alleen de ecobee Slimme Thermostaat Premium biedt luchtkwaliteit en vochtbewaking. Het controleert voortdurend op VOS en CO2 om te meten of uw lucht schoon is. Deze gegevens worden weergegeven op het display van de thermostaat (samen met de vochtigheidsgraad) en de thermostaat kan je meldingen en tips sturen om de luchtkwaliteit te verbeteren als het vervelend wordt.

ecobee

De ecobee Slimme Thermostaat premium wordt ook geleverd met een extra beweging en temperatuursensor, die detecteert of er mensen thuis zijn en helpt de nauwkeurigheid van de thermostaat te verbeteren. Natuurlijk kunt u deze sensor ook integreren met het Smart Security Complete-programma van ecobee.

GERELATEERDSmart Home Essentials: wat echt nuttig is

Er zijn nog een paar dingen die ik moet opmerken over de Slimme Thermostaat Premium en Slimme Thermostaat Enhanced. Ten eerste worden ze allebei geleverd met Alex en Siri ingebouwd, dus ze fungeren ook als slimme luidsprekers (ecobee-producten werken trouwens ook met Google Assistant). Ten tweede bevatten de thermostaten een Power Extender Kit voor installatie zonder een C-draad, wat vaak nodig is voor oude huizen.

Beide nieuwe thermostaten van ecobee zijn vandaag verkrijgbaar bij het bedrijf’ s-website, Amazon, Home Depot en andere retailers. De Slimme Thermostaat Premium kost $ 250, terwijl de Slimme Thermostaat Enhanced slechts $ 190 kost.

< h3>ecobee's nieuwe thermostaten

De ecobee Smart Thermostat Premium en Enhanced zijn nu beschikbaar! Beide modellen hebben grotere schermen en verbeterde bewegingsdetectie. Het Premium-model biedt ook bewaking van de luchtkwaliteit en vochtigheid.

ecobee