Biological E kutter prisen for vaksine fra Rs 990 til Rs 400 per dose

0
45

Etter å ha regnskapsført 150 Rs som skal belastes av helsesentrene for deres tjenester, vil sluttbrukerne betale Rs 400 per dose Corbevax, sa selskapet.

Etter Covaxin og Covishield satte den Hyderabad-baserte vaksineprodusenten Biological E prisene på sin Covid-19-vaksine til Rs 250 per dose (inkludert GST). Etter å ha regnskapsført 150 Rs som skal belastes av helsesentrene for deres tjenester, vil sluttbrukerne betale Rs 400 per dose Corbevax, sa selskapet. Markedsprisen (inkludert GST og sykehusavgifter) var 990 per dose.

«BE har senket prisen på vaksinen sin med sikte på å gjøre den rimeligere og bidra til å øke rekkevidden for å beskytte maksimalt antall barn mot viruset. Avgjørelsen kommer innen uker etter at Biological E. Limited mottok nødbruksautorisasjon (EUA) for barn mellom 5 og 12 år», sa selskapet i en uttalelse.

Dette er kostnadene for folk når det administreres på private sentre. Vaksinen er fortsatt tilgjengelig gratis på offentlige sentre gjennom senterets vaksinasjonsprogram. Den brukes for tiden til barn mellom 12 og 14 år.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Så langt har 43,9 millioner doser Corbevax blitt administrert til barn over hele landet, og selskapet har allerede levert 100 millioner doser til senteret.

Best of Express Premium

h3>

Premium

Etter Gyanvapi beveger nålen seg innenfor BJP på Kashi, Mathura: ‘Shivlin…Premium

Forklart: LIC’s aksjer handles med rabatt — men her’…

Premium

UPSC CSE Key – 17. mai 2022: Hva du trenger å lese i dag

Premium

Forklart: Hva er urbane varmeøyer, og hvorfor er det de forverres under … Flere Premium-historier >>

I april ble både Covishield, produsert av Serum Institute of India, og Bharat Biotechs Covaxin gjort tilgjengelig for Rs 225 per dose, ned fra henholdsvis Rs 600 og Rs 1200, med private vaksinasjonssentre tillatt å belaste opptil Rs 150 per dose. dose som serviceavgift utover kostnadene for vaksinen.

Biological E vil også tilby enkeltdose hetteglass, som er mer praktisk for mindre sentre som tilbyr kun et lite antall skudd daglig. Det reduserer vaksinespill.

Vaksinen var tilgjengelig i et hetteglass med 20 doser; etter åpning kunne vaksinen bare brukes innen noen få timer. Covishield er tilgjengelig i hetteglass med 10 doser og Covaxin i hetteglass med 20 doser.