Audio-Technica ATH-CKS50TW Review: solide geluid, verbazingwekkende levensduur van de batterij

0
47

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Zwijg en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut design Nirvana

Prijs: $ 149 Amazon Chazz Mair

Audio-Technica, een bedrijf met een bekende naam voor zelfs de meest informele luisteraars, creëerde een geweldig klinkende set knoppen die, helaas, functie boven vorm verkiezen. De ATH-CK550TW heeft de allerbeste specificaties en veelzijdigheid waardoor deze oordopjes bovenaan de lijst van kopers zouden moeten staan.

Dit is wat we leuk vinden

 • Aanpasbaar
 • Krankzinnige batterijduur
 • Stevig geluid

En wat we niet doen

 • Grote oplaadetui
 • Onhandige, platte knoppen

Inhoudsopgave

Ontwerp: schoon en eenvoudig
Oplaaddoos: waanzinnige batterijduur
Kenmerken: gemaakt voor muziekliefhebbers
Geluid: frisse hoge en zware lage tonen
Moet je kopen de Audio-Technica ATH-CKS50TW?

Ontwerp: schoon en eenvoudig

Visueel is de ATH-CKS50TW niet iets om over naar huis te schrijven. Ze hebben een voelbaar, afgeschuind ontwerp. Als je al een tijdje geen in-ear oordopjes hebt gedragen, kan het even duren voordat je eraan gewend bent. Met een gewicht van ongeveer 8 gram (0,28 oz), gebruiken deze oordopjes rubberen uiteinden en een gesloten akoestisch ontwerp, wat betekent dat ze ruisonderdrukking zijn.

GERELATEERDWat is actieve ruisonderdrukking (ANC)?

Een enkele knop op elke knop regelt het volume, digitale ruisonderdrukking, audioweergave en regelt het afspelen van muziek – ze doen alles. Ik kon echter nooit echt onder de knie krijgen welke knop ik moest gebruiken, omdat elk oor verschillende functies bestuurt; het voelde altijd een beetje vreemd.

Bovendien zijn de bedieningselementen breed en dun, je zult ze niet in je oren opmerken. Ik had liever een knop of tweede knop op een deel van de ongebruikte ruimte gehad voor een meer genuanceerde mate van controle.

Oplaadkoffer: waanzinnige batterij Levensduur

 • Oplaadtijd oordopjes: Ca. 3 uur
 • Oplaadtijd hoesje:Ca. 3 uur
 • Voeding: DC 3,7 V lithium-ionbatterij

Deze echt draadloze oordopjes worden geleverd met een oplaadetui ( en een USB-C naar USB-A-kabel) die een verbazingwekkende extra batterijduur van 30 uur biedt naast de oordopjes’ 20 uur afspelen. Ter vergelijking: Apple benadrukt dat de AirPods Pro slechts 4,5 uur luistertijd hebben, met een totaal van 24 uur wanneer opgeladen met de meegeleverde case.

De site van het bedrijf adverteert dat je 90 minuten afspeeltijd kunt krijgen nadat je de ATH-CKS50TW slechts 10 minuten hebt opgeladen, en het is waar. Je kunt deze toppen een paar minuten in de hoes gooien en een uur lang klaar zijn om te gaan. Dit is waarschijnlijk de beste oplaadtijd van alle hoesjes die ik ooit heb gebruikt.

Het ontwerp van de hoes is bijna net zo strak als de oordopjes zelf. De USB-C-poort die wordt gebruikt om de case op te laden, bevindt zich aan de achterkant en de batterij- en oplaadstatus worden aan de voorkant aangegeven met een reeks LED-lampjes.

De oplaadcassette is iets groter dan je gemiddelde oordopjeshoes, dus het is een behoorlijk grote brok in je broekzak. Het is echter perfect voor je jassen of persoonlijke tassen.

Kenmerken: Gemaakt voor muziekliefhebbers

Chazz Mair

 • Bluetooth: compatibel, 5.2
 • Bereik: Zichtlijn, ca. 10 m (33 voet)
 • Frequentieband: 2,402 GHz – 2480 GHz
 • Ondersteuning bemonsteringsfrequenties: 44,1 kHz, 48 kHz
 • Ondersteunde bitsnelheden: 16 bit, 24 bit (bij gebruik Qualcomm® aptX™ Adaptieve audio)
 • Transmissieband: 20 – 20.000 Hz

De ATH-CKS50TW-knoppen zelf doen niet veel behalve geweldig klinken. Zoals eerder vermeld, regelen de knoppen op de knoppen de audio en beantwoorden ze oproepen op de manier die je zou verwachten. Verder is het een schakelaar tussen de modi Hear-Through en Noise Cancelling.

De ruisonderdrukkende functie bovenop het gesloten akoestische ontwerp van de oordopjes maakte alles wat niet direct naast me was stil. De doorhoormodus daarentegen deed precies het tegenovergestelde. De oordopjes’ geluid kan soms overweldigend zijn, dus het is fijn om geen ruisonderdrukking te gebruiken (en het is handig voor wandelingen door de stad).

Om verder te gaan dan wat de knoppen zelf bieden , moet u de Audio-Technica Connect-app gebruiken (beschikbaar voor iPhone en Android). Het geeft je toegang tot een volledig uitgeruste equalizer met aanpassingen aan de geluidsbalans.

GERELATEERDWat is ruimtelijke audio en hoe werkt het?

360 Reality Audio is een unieke, geluidsverbeterende functie waarmee je foto's van je oren naar de app kunt uploaden. Helaas, om het echt te gebruiken, moet je een compatibele premium muziekstreamingservice hebben zoals Amazon Music Unlimited, Deezer of Tidal, wat vervelend is, het doet veel voor de onderdompeling.

< p>De ruimtelijke audiofunctionaliteit simuleert live audio door je oor te omringen met geluid alsof je bij een live concert bent. Toch vind ik het een beetje overbodig voor iedereen die niet de meest diehard van audiofielen is. De basisinstellingen deden het prima, en zelfs die zouden ongebruikt kunnen blijven door een minder enthousiaste gebruiker.

Geluid: frisse hoogtepunten en zware dieptepunten

Chazz Mair

< /p>

 • Impedantie: 20 ohm
 • Microfoontype: MEMS-type
 • Microfoon Gevoeligheid: -38d (1 V/Pa, bij 1 kHz)
 • Frequentierespons microfoon:100-800 Hz
 • Polarpatroon microfoon: Omnidirectioneel

Sonisch gezien is de ATH-CKS50TW ingesteld op een profiel dat is ontworpen om geluiden te produceren met hoge bas en hoge tonen met een dieper middenbereik. Dit betekent dat de lage en hoge frequenties de neiging hebben om eruit te springen, terwijl alles daartussen een lager, zacht geluid produceert aan de rand van uw gehoor. Je kunt meer uit dat middenbereik halen door het aan te passen in de Connect-app (beschikbaar voor iPhone en Android), wat fijn is als je van plattere geluiden houdt.

Persoonlijk viel me op hoe de sub-bas zou notities nemen en ze uitrekken tot een mooie, aangename brom. Het is geweldig voor mooie omgevingsgeluiden, en de mogelijkheid om dat geluid meer naar buiten te halen via de equalizer wordt zeer op prijs gesteld.

Ook helpen de ruisonderdrukkende functies de oordopjes’ microfoons maken gesprekken voor beide partijen duidelijk. De multipoint-koppeling komt hier van pas & #8212;er waren tijden dat ik op mijn computer werkte en er een oproep binnenkwam op mijn telefoon; de ATH-CKS50TW liet me hem gewoon oppakken zonder te zoeken naar de eigenlijke handset.

De Bluetooth werkt echter met zichtlijn, en een paar willekeurige signaalverstoringen veroorzaakten een daling van de audiostreaming. Dit was minder een probleem bij aansluiting op alleen mijn telefoon, maar een semi-frequent probleem bij het meervoudig koppelen van de telefoon en mijn desktopcomputer.

Al met al denk ik niet dat het geluid van de ATH-CKS50TW perfect is, maar hij zit comfortabel in het midden van het peloton. Ik heb genoten van het luisteren naar de oordopjes terwijl ik weg was, maar wanneer ik in mijn kantoor aan het werk was, schakelde ik terug naar mijn Anker Soundcore Life-hoofdtelefoon.

Moet Koop je de Audio-Technica ATH-CKS50TW?

De Audio-Technica ATH-CKS50TW is zeker de droom van een muziekliefhebber. Het biedt simpelweg te veel opties om genegeerd te worden. Terwijl meer beginnende luisteraars zich misschien overweldigd en geïntimideerd voelen door design, zullen goed geïnformeerde luisteraars hun ervaring precies kunnen afstemmen op de manier waarop ze het willen.

De ATH-CKS5OTW is de prijs meer dan waard, maar alleen als je iemand bent die het meeste uit elke functie haalt.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 149 Amazon

Hier is wat We houden van

 • Aanpasbaar
 • Krankzinnige levensduur van de batterij
 • Vast geluid

En wat we niet doen

 • Grote oplaadetui
 • Onhandige, platte knoppen