11 beste tv-antennes voor binnen en buiten voor 2022

0
50

Of u nu een abonnement neemt op streamingdiensten of op zoek bent naar manieren om evenementen zoals de Oscars zonder kabel te bekijken, u kunt overwegen een tv-antenne aan te schaffen. Ja, HD-tv-antennes zijn iets, en ze kunnen u in de loop van de tijd veel geld besparen.

Antennes zijn relatief goedkoop, en zolang u in een gebied woont met goede tv-signalen, kunt u uw favoriete programma's en evenementen bekijken. In dit artikel laten we je de beste HD TV-antennes zien die je voor elk budget kunt kopen. Koop er een voor je smart-tv en kijk bijna alles wat je maar wilt.

Inhoudsopgave

  1. ClearStream MAX-V HDTV-antenne

  Dit is een veelzijdige antenne die zowel binnen als buiten kan werken, en het is een van de beste in deze prijsklasse. Het wordt niet versterkt, maar de ClearStream MAX-V levert nog steeds meer tv-stations dan sommige van zijn concurrenten die versterkers gebruiken. Je kunt deze antenne gewoon overal binnen neerzetten, maar voor het beste resultaat is het aan te raden om hem aan de buitenkant van je huis te bevestigen of op zolder te bewaren.

  De ClearStream MAX-V kan tv-stations ontvangen in een bereik van 60 mijl. Het ondersteunt 1080p video-ontvangst, wat handig is voor een thuisbioscoop. Dat gezegd hebbende, het ontwerp van deze antenne is niets bijzonders, en het is een beetje omvangrijk. Maar ClearStream MX-V is nog steeds een aantrekkelijke optie gezien zijn fantastische prestaties en goede prijs.

  Prijsklasse: $60 – $70

  2. Mohu Leaf Supreme Pro Indoor TV-antenne

  Als u op zoek bent naar een TV-antenne met een solide en stabiele ontvangst, hoeft u niet verder te zoeken. Mohu Leaf Supreme Pro is eenvoudig in te stellen en wordt geleverd met een ingebouwde signaalversterker die zorgt voor een werkelijk superieure ontvangst, waarbij stations tot op 65 kilometer afstand worden opgevangen.

  Het heeft een afneembare 16 voet lange coaxkabel en een 90 cm lange USB-kabel om de versterker op te laden. De geïntegreerde signaalsterktemeter helpt je te beslissen waar je de Mohu Leaf Supreme Pro plaatst.

  Houd er rekening mee dat Mohu Leaf Supreme Pro, hoewel hij als dun wordt beschouwd, een beetje omvangrijk is. Het is ook erg breed en kan moeilijk te verbergen zijn achter je smart-tv of een boekenplank. Er zijn kleinere en dunnere antenne-opties, maar Mohu zal meer over-the-air-stations aantrekken omdat het een grotere spanwijdte heeft. Het is een perfecte keuze voor voorstedelijke gebieden die extra hulp nodig hebben om meer kanalen te krijgen.

  Prijsbereik: $90 – $ 100

  3. 1byone versterkte HDTV-antenne

  1byone Amplified HDTV-antenne heeft een flatpanel-ontwerp dat perfect past bij alle interieurontwerpen. Maar denk niet dat het kleine formaat minder kracht betekent. Deze antenne kan meer dan 40 over-the-air kanalen ontvangen tot op 80 kilometer afstand. Het is een solide keuze als u alle lokale tv-stations wilt ontvangen zonder te betalen voor een kabel- of satellietabonnement.

  De antenne wordt geleverd met een 20FT lange coaxkabel waarmee je hem bij het raam kunt plaatsen voor een betere ontvangst, zelfs als je smart-tv aan de andere kant van de kamer staat. U kunt ervoor kiezen om hem van stroom te voorzien via een stopcontact of de USB-poort van de tv. De 1byone Amplified HDTV-antenne wordt geleverd met alle onderdelen, dus u hoeft geen extra kabels of stopcontacten te kopen.

  Prijs: $ 21,99

  4 . Antop HD Smart Antenne SBS-301

  Antop HD Smart is een dubbelwerkende antenne voor tv en radio. Het heeft een bereik van 70 mijl en kan 1080p ontvangen. De antenne zelf wordt geleverd met een kabel van 3 meter en nog twee coaxkabels, elk met een lengte van 5 meter. De versterker en de FM-antenne zijn ingebouwd, wat resulteert in een 17-inch antenne die niet gemakkelijk zal worden verborgen. Het feit dat de Antop SBS-301 zowel als tv- als radioantenne dient, betekent niet dat u de stekker uit het stopcontact moet halen en van apparaat moet wisselen. Het wordt geleverd met een tweede uitgang om tegelijkertijd tv en radio aan te sluiten.

  Je kunt deze antenne aan de muur hangen met pinnen en klittenband die je in de doos ontvangt, of je kunt hem bovenop je tv plaatsen zoals hij wordt geleverd met een standaard. De versterker van de SBS-301 heeft een Smart Boost-systeem waarmee je precies de juiste hoeveelheid vermogen kunt kiezen om naar specifieke kanalen te kijken. Ook al is de Antop HD Smart Antenna SBS-301 een solide keuze, het heeft een bescheiden prestatie voor zijn prijsklasse.

  Prijs: $ 89,99

  5. Mohu Leaf Metro

  Mohu Leaf Metro is een goedkope maar zeer betrouwbare HD TV-antenne. Het is geen versterkte antenne en het bereik is slechts 25 mijl, waardoor de kanaalkeuze zeer beperkt is. Maar het ondersteunt wel 1080p-ontvangst. Het wordt ook geleverd met een kabel van 3 meter lang, wat genoeg zou moeten zijn, zelfs voor grote woonkamers.

  De Mohu Leaf Metro is een zeer minimalistische antenne wat hem onopvallend maakt. Het is klein en ultradun, maar het kan de lokale zenders uit de hele stad en haar omgeving trekken. Het is een geweldige antenne als je een bewoner van een stadsappartement bent.

  De Mohu Leaf Metro heeft een omkeerbaar ontwerp, wat betekent dat je hem gemakkelijk bij elk appartementdecor kunt passen, omdat hij een witte en een zwarte kant heeft. Je kunt deze antenne ook overschilderen om hem in de kleur van je muren te laten passen.

  Prijs: $24,99

  6. Winegard Elite Outdoor VHF/UHF HDTV-antenne

  Wanneer de tv-binnenantenne gewoon niet genoeg is en je een ontvangst nodig hebt die alleen door de buitenantenne kan worden geleverd, is Winegard Elite een van de slimste opties op de markt. Het is een dure oplossing, maar wel een die het waard is. Deze HDTV-antenne voor buiten is ontworpen met het oog op drukke steden en verre landelijke gebieden.

  Winegard Elite Outdoor heeft een bereik van meer dan 70 mijl om signalen van alle lokale zendmasten op te vangen. Deze antenne zorgt ervoor dat je het HD-signaal van alle populaire tv-zenders zoals CBS, Fox, PBS en nog veel meer ontvangt. Winegard Elite is geoptimaliseerd voor VHF/UHF-ontvangst en heeft een ruisarme versterker. Het wordt geleverd met een USB-voedingskabel met een 110V-adapter en kan op meerdere tv's worden aangesloten.

  Prijsklasse: $ 130 – $160

  7. Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenne

  Als u op zoek bent naar de absoluut beste tv-ervaring, biedt de Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenna u het meeste. Het is een beetje prijzig, maar het werkt binnen of buiten, bedient tv en radio en heeft een bereik van 85 mijl.

  Het ondersteunt 1080p-ontvangst en heeft een instelbare versterker die interferentie van de 4G-torens kan filteren. Het ontwerp is multidirectioneel, dus je hoeft het niet in een specifieke richting te richten om een ​​sterke signaalontvangst te krijgen.

  Je kunt de Antop AT-800SBS tegelijkertijd als tv of radio op je OTA-streamingapparaat aansluiten. Dit komt omdat de antenne dubbele connectiviteit heeft. Het is ook compatibel met tv-converterboxen en ultrahoge definitie (4k) tv-toestellen. Door te investeren in de Antop AT-800SBS, krijgt u gratis tv-zenders van bekende netwerken zoals ABC, Univision, NBC en anderen.

  Prijsklasse: $ 135 &#8211 ; $150

  8. RCA-versterkte ultradunne HDTV-antenne

  RCA-versterkte ultradunne HDTV-antenne is omnidirectioneel en kan uitzendsignalen ontvangen tot op 65 mijl afstand. Het is ook in staat om de hoogste kwaliteit van beeld en geluid te garanderen, omdat het compatibel is met 4k en 8k ultra HD-tv's. Het wordt geleverd met een 100`240V voedingsadapter en versterker.  De versterker heeft een LTE-foutsignaalfilter en verwijdert 3G, 4g en 5G voor een kristalheldere ontvangst. 

  Deze antenne heeft ook een gratis RCA Signal Finder-app die je helpt een perfecte positie in je huis te vinden. Wat betreft het ontwerp, het is niet veel anders dan de rest van de flinterdunne antennes. Het heeft een witte en zwarte kant die bij verschillende decors past en een 16 ft lange kabel. Je kunt hem eenvoudig aan de muur of op het raam bevestigen met de verwijderbare montagetape die in de doos zit.

  Prijs: $ 39,99

  9. Winegard FL5500A FlatWave versterkte digitale HD TV-antenne

  Winegard FL5500A is een betrouwbare indoor HDTV-antenne die vele VHF/UHF-, digitale en reguliere tv-kanalen kan trekken met helder beeld en geluid. Het heeft een bereik van 55 mijl, een gouden standaard voor moderne HDTV-antennes. Het klinkt misschien alsof het geen speciale antenne is, maar het verdient vermelding omdat het betrouwbaar en consistent is. Een van de beste eigenschappen van deze antenne is dat deze ATSC 3.0 ondersteunt, de functie van de NextGen TV.

  Het ontwerp valt niet op. Het is eenvoudig, met platte panelen en met een zwart-witte kant. Hij wordt geleverd met een coaxiale kabel van 4,5 meter lang en een USB-voedingskabel van 1,2 meter met een 110V-adapter om energie te besparen. Maar als je in een landelijke omgeving woont, is deze antenne misschien niet krachtig genoeg om alle over-the-air-kanalen die je zou willen binnen te halen.

  Prijsbereik: $ 42,50 & #8211; $ 57,60

  10. Vansky Outdoor versterkte digitale HDTV-antenne

  Dit is een van de meest populaire buitenantennes die is ontworpen om UHF- en VHF-signalen van digitale tv te ontvangen. Het is ook in staat om een ​​1080p-beeld te leveren dat voldoet aan uw behoeften voor high-definition tv. Vansky Outdoor digitale tv-antenne heeft een gemotoriseerde 360-graden rotatie met de infraroodcontroller. Het bereik is een ongelooflijke 250 mijl, wat het een perfecte oplossing maakt voor landelijke huizen.

  Vansky-antenne bevat een schakelkast met dubbele uitgangen om hem op twee tv's in uw huis aan te sluiten. Voor de beste prestaties raden de producenten aan om hun antenne op het dak, de zijkant van het huis te monteren,  of op zolder. Deze digitale HDTV-antenne wordt geleverd met een duidelijke gebruikershandleiding die het gemakkelijk maakt om te monteren en te installeren. Toch kunnen minder technisch onderlegde gebruikers deze antenne onhandig vinden om te bedienen.

  Prijsbereik: $12,20 – $ 30

  11. Philips Modern Loop Rabbit Ears TV-antenne voor binnen

  Deze Philips-antenne is zeer eenvoudig en betrouwbaar. Het heeft een zeer vertrouwd, konijnenoorontwerp en superieure ontvangst tot een bereik van 30 mijl voor VHF- en UHF-signalen. Het is ook geschikt voor 4K en ondersteunt ongecomprimeerde 1080p. 

  De dipolen van deze antenne zijn uitschuifbaar tot 15 inch. Ze zijn verstelbaar, zodat u ze kunt richten op de beste ontvangst. De antenne zelf is gemaakt van plastic en wordt geleverd met een verzwaarde basis die hem in balans houdt. Dit ontwerp is handig maar enigszins verouderd. 

  Prijsklasse: $ 5,60 – $11