11 beste innendørs og utendørs TV-antenner for 2022

0
48

Enten du abonnerer på strømmetjenester eller ser etter måter å se arrangementer som Oscar-utdelingen uten kabel, bør du vurdere å skaffe deg en TV-antenne. Ja, HD TV-antenner er en ting, og de kan spare deg for mye penger over tid.

Antenner er relativt rimelige, og så lenge du bor i et område med flotte TV-signaler, kan du se favorittprogrammene og -arrangementene dine. I denne artikkelen viser vi deg de beste HD TV-antennene du kan kjøpe for ethvert budsjett. Få en til smart-TV-en din og se nesten hva du vil.

Innholdsfortegnelse

  1. ClearStream MAX-V HDTV-antenne

  Dette er en allsidig antenne som kan fungere inne og ute, og den er en av de beste i denne prisklassen. Den er ikke forsterket, men ClearStream MAX-V leverer likevel flere TV-stasjoner enn noen av konkurrentene som bruker forsterkere. Du kan ganske enkelt plassere denne antennen hvor som helst innendørs, men for best resultat anbefales det å feste den til utsiden av huset ditt eller oppbevare den på loftet.

  ClearStream MAX-V kan fange TV-stasjoner i en rekkevidde på 60 mil. Den støtter 1080p videomottak, noe som er praktisk for en hjemmekino. Når det er sagt, er utformingen av denne antennen ikke noe spesielt, og den er litt klumpete. Men ClearStream MX-V er fortsatt et attraktivt alternativ gitt dens fantastiske ytelse og gode pris.

  Prisklasse: $60 – $70

  2. Mohu Leaf Supreme Pro innendørs TV-antenne

  Hvis du søker etter en TV-antenne med et solid og stabilt mottak, trenger du ikke lete lenger. Mohu Leaf Supreme Pro er enkel å sette opp, og den kommer med en innebygd signalforsterker som sørger for den virkelig suverene mottakelsen, og fanger stasjoner så langt som 65 mil unna.

  Den har en avtakbar 16 fot lang koaksialkabel og en tre fot lang USB-kabel for lading av forsterkeren. Den integrerte signalstyrkemåleren hjelper deg med å bestemme hvor du skal plassere Mohu Leaf Supreme Pro.

  Husk at selv om det anses som tynn, er Mohu Leaf Supreme Pro en litt klumpete. Den er også veldig bred og kan være vanskelig å gjemme bak smart-TV-en eller en bokhylle. Det er mindre og tynnere antennealternativer, men Mohu vil trekke inn flere over-the-air-stasjoner fordi den har et bredere vingespenn. Det er et perfekt valg for forstadsområder som trenger ekstra hjelp til å få flere kanaler.

  Prisklasse: $90 – $100

  3. 1byone forsterket HDTV-antenne

  1byone forsterket HDTV-antenne har en flatpaneldesign som kan passe perfekt med alle interiørdesign. Men ikke tro at den lille størrelsen betyr mindre kraft. Denne antennen kan motta over 40 over-the-air-kanaler fra opptil 50 miles unna. Det er et solid valg hvis du trenger å fange alle lokale TV-stasjoner uten å betale for et kabel- eller satellittabonnement.

  Antennen kommer med en 20FT lang koaksialkabel som lar deg plassere den nær vinduet for bedre mottak, selv om smart-TV-en din er på den andre siden av rommet. Du kan velge å drive den via en stikkontakt eller TV-ens USB-port. 1byone forsterket HDTV-antenne kommer med alle delene, så du trenger ikke kjøpe ekstra kabler eller stikkontakter.

  Pris: $21,99

  4 . Antop HD Smart Antenne SBS-301

  Antop HD Smart er en dobbeltvirkende antenne som skal betjene TV og radio. Den har en rekkevidde på 70 miles, og den kan motta 1080p. Selve antennen kommer med en 10 fot kabel og ytterligere to koaksialkabler, hver 5 fot lang. Forsterkeren og FM-antennen er innebygd, noe som resulterer i en 17-tommers antenne som ikke er lett å skjule. Det faktum at Antop SBS-301 fungerer både som TV- og radioantenne betyr ikke at du må koble den ut og bytte enhet. Den kommer med en ekstra utgang for å koble til TV og radio samtidig.

  < /figur>

  Du kan henge denne antennen til veggen med pinner og borrelåslapper som du får i esken, eller du kan sette den oppå TV-en din ettersom den kommer med et stativ. Forsterkeren til SBS-301 har et Smart Boost-system som lar deg ringe akkurat den riktige mengden strøm for å se spesifikke kanaler. Selv om Antop HD Smart Antenna SBS-301 er et solid valg, har den en beskjeden ytelse for sin prisklasse.

  Pris: $89,99

  5. Mohu Leaf Metro

  Mohu Leaf Metro er en rimelig, men veldig pålitelig HD TV-antenne. Det er ikke en forsterket antenne, og rekkevidden er kun 25 mil, noe som gjør kanalutvalget svært begrenset. Men den støtter 1080p-mottak. Den kommer også med en kabel på 10 fot, som burde være nok selv for store stuer.

  Mohu Leaf Metro er en veldig minimalistisk antenne som gjør den diskret. Den er liten og ultratynn, men den kan trekke de lokale kanalene fra hele byen og dens omgivelser. Det er en flott antenne hvis du er en urban leilighetsbeboer.

  Mohu Leaf Metro har et reversibelt design som gjør at du enkelt kan passe den til enhver leilighetsinnredning da den har en hvit og en svart side. Du kan også male over denne antennen for å få den til å matche fargen på veggene dine.

  Pris: $24,99

  6. Winegard Elite Outdoor VHF/UHF HDTV-antenne

  Når den innendørs TV-antennen rett og slett ikke er nok, og du trenger et mottak som kun kan leveres av den utvendige antennen, er Winegard Elite et av de smarteste alternativene på marked. Det er en kostbar løsning, men en som er verdt det. Denne utendørs HDTV-antennen er konstruert med tanke på overfylte byer, så vel som fjerne landlige områder.

  Winegard Elite Outdoor har en rekkevidde på over 70 mil for å fange opp signaler fra alle lokale kringkastingstårn. Denne antennen vil sikre at du mottar HD-signalet fra alle populære TV-kanaler som CBS, Fox, PBS og mange flere. Winegard Elite er optimert for VHF/UHF-mottak og har en støysvak forsterker. Den leveres med en USB-strømkabel med en 110V-adapter og kan kobles til flere TV-er.

  Prisklasse: $130 – $160

  7. Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenne

  Hvis du søker etter den absolutt beste TV-opplevelsen, vil Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenne gi deg det meste. Det er litt dyrt, men det fungerer innendørs eller utendørs, serverer TV og radio, og har en rekkevidde på 85 miles.

  Den støtter 1080p-mottak og har en justerbar forsterker som kan filtrere ut interferens fra 4G-tårnene. Designet er flerveisrettet, så du trenger ikke peke det i en bestemt retning for å få et sterkt signalmottak.

  Du kan koble Antop AT-800SBS til OTA-strømmeenheten din samtidig som TV eller radio. Dette er fordi antennen har dobbel tilkobling. Den er også kompatibel med TV-konverteringsbokser og ultra-high definition (4k) TV-apparater. Ved å investere i Antop AT-800SBS vil du få gratis TV-kanaler fra kjente nettverk som ABC, Univision, NBC og andre.

  Prisklasse: $135 &#8211 ; $150

  8. RCA-forsterket ultratynn HDTV-antenne

  RCA Amplified Ultra-Thin HDTV-antenne er rundstrålende, og den kan motta kringkastingssignaler fra opptil 65 miles unna. Den er også i stand til å sikre den høyeste kvaliteten på bildet og lyden da den er kompatibel med 4k og 8k ultra HD-TVer. Den leveres med en 100`240V strømadapter og forsterker.  Forsterkeren har et falskt LTE-signalfilter og fjerner 3G, 4g og 5G for å sikre krystallklart mottak. 

  Denne antennen har også en gratis RCA Signal Finder-app som hjelper deg med å finne en perfekt posisjon i hjemmet ditt. Når det gjelder design, er det ikke mye annerledes enn resten av de papirtynne antennene. Den har en hvit og svart side for å matche forskjellige dekorer og en 16 fot lang kabel. Du kan enkelt montere den på veggen eller vindusglasset med den avtagbare monteringstapen som følger med i esken.

  Pris: $39,99

  9. Winegard FL5500A FlatWave Amplified Digital HD TV-antenne

  Winegard FL5500A er en pålitelig innendørs HDTV-antenne som kan trekke mange VHF/UHF, digitale og vanlige TV-kanaler med klart bilde og lyd. Den har en rekkevidde på 55 mil, en gylden standard for moderne HDTV-antenner. Det kan høres ut som om det ikke er en spesiell antenne, men det fortjener å nevnes fordi det er pålitelig og konsekvent. En av de beste egenskapene til denne antennen er at den støtter ATSC 3.0, funksjonen til NextGen TV.

  Designet skiller seg ikke ut. Den er enkel, flatpanel, og med svart og hvit side. Den kommer med en 15 fot lang koaksialkabel og en 3 fot USB-strømkabel med en 110V-adapter for å spare energi. Men hvis du bor i et landlig område, kan det hende at denne antennen ikke er kraftig nok til å trekke inn alle de over-the-air-kanalene du måtte ønske.

  Prisklasse: $42,50 & #8211; USD 57,60

  10. Vansky Outdoor Amplified Digital HDTV-antenne

  Dette er en av de mest populære utendørsantennene designet for å motta UHF- og VHF-signaler fra digital TV. Den er også i stand til å gi et 1080p-bilde som vil tilfredsstille dine behov for HD-TV. Vansky Outdoor digital TV-antenne har en motorisert 360-graders rotasjon med den infrarøde kontrolleren. Rekkevidden er på utrolige 150 miles, noe som gjør den til en perfekt løsning for landlige hus.

  Vansky-antennen inkluderer en kontrollboks med doble utganger for å koble den til to TV-er i huset ditt. For best ytelse foreslår produsentene at du monterer antennen deres på taket, siden av huset,  eller på loftet. Denne digitale HDTV-antennen kommer med en enkel brukerveiledning som gjør den enkel å montere og installere. Likevel kan mindre teknologikyndige brukere synes denne antennen er upraktisk å betjene.

  Prisklasse: $12,20 – USD 30

  11. Philips moderne sløyfe kaninører innendørs TV-antenne

  Denne Philips-antennen er veldig enkel og pålitelig. Den har en veldig kjent, kaninøre-design og overlegen mottakelse på opptil 30 mils rekkevidde for VHF- og UHF-signaler. Den er også 4K-klar og støtter ukomprimert 1080p. 

  Prisklasse: $5,60 – $11