11 bästa inomhus- och utomhus-tv-antenner för 2022

0
72

Oavsett om du prenumererar på streamingtjänster eller letar efter sätt att se evenemang som Oscarsgalan utan kabel, bör du överväga att skaffa en TV-antenn. Ja, HD TV-antenner är en grej, och de kan spara mycket pengar över tid.

Antenner är relativt billiga, och så länge du bor i ett område med bra TV-signaler kan du titta på dina favoritprogram och evenemang. I den här artikeln visar vi dig de bästa HD-TV-antennerna du kan köpa för vilken budget som helst. Skaffa en till din smarta TV och titta på nästan vad du vill.

Innehållsförteckning

  1. ClearStream MAX-V HDTV-antenn

  Detta är en mångsidig antenn som kan fungera både inuti och utanför, och den är en av de bästa i den här prisklassen. Den är inte förstärkt, men ClearStream MAX-V levererar fortfarande fler TV-stationer än några av sina konkurrenter som använder förstärkare. Du kan helt enkelt placera den här antennen var som helst inomhus, men för bästa resultat rekommenderas det att fästa den på utsidan av ditt hus eller förvara den på vinden.

  ClearStream MAX-V kan fånga TV-stationer inom en räckvidd på 60 mil. Den stöder 1080p videomottagning, vilket är bekvämt för en hemmabio. Som sagt, designen av denna antenn är inget speciellt, och den är lite skrymmande. Men ClearStream MX-V är fortfarande ett attraktivt alternativ med tanke på dess fantastiska prestanda och bra pris.

  Prisintervall: $60 – 70 USD

  2. Mohu Leaf Supreme Pro inomhus-tv-antenn

  Om du letar efter en TV-antenn med en stabil och stabil mottagning behöver du inte leta längre. Mohu Leaf Supreme Pro är lätt att ställa in, och den kommer med en inbyggd signalförstärkare som säkerställer den verkligt suveräna mottagningen och fångar stationer så långt som 60 mil bort.

  Den har en löstagbar 16 fot lång koaxialkabel och en tre fot lång USB-kabel för laddning av förstärkaren. Den integrerade signalstyrkemätaren hjälper dig att bestämma var du ska placera Mohu Leaf Supreme Pro.

  Tänk på att även om Mohu Leaf Supreme Pro anses vara tunn är en lite skrymmande. Den är också väldigt bred och kan vara svår att gömma bakom din smarta TV eller en bokhylla. Det finns mindre och tunnare antennalternativ, men Mohu kommer att dra in fler radiostationer eftersom den har ett bredare vingspann. Det är ett perfekt val för förortsområden som behöver extra hjälp med att få fler kanaler.

  Prisklass: $90 – 100 USD

  3. 1byone Amplified HDTV Antenna

  1byone Amplified HDTV Antenna har en platt design som kan passa perfekt med alla inredningsdesigner. Men tro inte att dess ringa storlek betyder mindre kraft. Denna antenn kan ta emot över 40 radiokanaler från upp till 50 miles away. Det är ett gediget val om du behöver fånga alla lokala TV-stationer utan att betala för ett kabel- eller satellitabonnemang.

  Antennen levereras med en 20FT lång koaxialkabel som gör att du kan placera den nära fönstret för bättre mottagning, även om din smarta TV är på andra sidan rummet. Du kan välja att driva den via ett uttag eller TV:ns USB-port. 1byone förstärkt HDTV-antenn kommer med alla delar, så du behöver inte köpa extra kablar eller uttag.

  Pris: 21,99 USD

  4 . Antop HD Smart Antenna SBS-301

  Antop HD Smart är en dubbelverkande antenn som ska tjäna TV och radio. Den har en räckvidd på 70 miles, och den kan ta emot 1080p. Själva antennen kommer med en 10 fot kabel och ytterligare två koaxialkablar, var och en 5 fot lång. Förstärkaren och FM-antennen är inbyggda, vilket resulterar i en 17-tums antenn som inte är lätt att dölja. Det faktum att Antop SBS-301 fungerar både som TV- och radioantenn betyder inte att du måste koppla ur den och byta enhet. Den kommer med en andra utgång för att ansluta TV och radio samtidigt.

  < /figur>

  Du kan hänga den här antennen på väggen med stift och kardborrelappar som du får i kartongen, eller så kan du sätta den ovanpå din TV eftersom den kommer med ett stativ. Förstärkaren i SBS-301 har ett Smart Boost-system som låter dig slå precis rätt mängd ström för att titta på specifika kanaler. Även om Antop HD Smart Antenna SBS-301 är ett gediget val, har den en blygsam prestanda för sin prisklass.

  Pris: $89,99

  5. Mohu Leaf Metro

  Mohu Leaf Metro är en billig men mycket pålitlig HD-TV-antenn. Det är inte en förstärkt antenn, och dess räckvidd är bara 25 miles, vilket gör kanalvalet mycket begränsat. Men det stöder 1080p-mottagning. Den kommer också med en kabel som är 10 fot lång, vilket borde räcka även för stora vardagsrum.

  Mohu Leaf Metro är en mycket minimalistisk antenn som gör den diskret. Den är liten och ultratunn, men den kan dra de lokala kanalerna från hela staden och dess omgivningar. Det är en fantastisk antenn om du är en stadsboende.

  Mohu Leaf Metro har en vändbar design vilket gör att du enkelt kan passa in den med vilken lägenhetsinredning som helst då den har en vit och en svart sida. Du kan också måla över den här antennen så att den matchar färgen på dina väggar.

  Pris: 24,99 USD

  6. Winegard Elite Outdoor VHF/UHF HDTV-antenn

  När TV-antennen inomhus helt enkelt inte räcker till och du behöver en mottagning som endast kan tillhandahållas av den yttre antennen, är Winegard Elite ett av de smartaste alternativen på marknadsföra. Det är en dyr lösning, men en som är värd det. Denna utomhus-HDTV-antenn är konstruerad med trånga städer i åtanke, såväl som avlägsna landsbygdsområden.

  Winegard Elite Outdoor har en räckvidd på över 70 mil för att fånga upp signaler från alla lokala sändningstorn. Denna antenn säkerställer att du får HD-signalen från alla populära tv-kanaler som CBS, Fox, PBS och många fler. Winegard Elite är optimerad för VHF/UHF-mottagning och har en lågbrusförstärkare. Den levereras med en USB-strömkabel med en 110V-adapter och kan anslutas till flera TV-apparater.

  Prisklass: $130 – 160 $

  7. Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenn

  Om du letar efter den absolut bästa tv-upplevelsen kommer Antop AT-800SBS HD Smart Panel Antenna att ge dig det mesta. Det är lite dyrt, men det fungerar inomhus eller utomhus, serverar TV och radio och har en räckvidd på 85 miles.

  Den stöder 1080p-mottagning och har en justerbar förstärkare som kan filtrera bort störningar från 4G-tornen. Dess design är multiriktad, så du behöver inte peka den i en specifik riktning för att få en stark signalmottagning.

  Du kan ansluta Antop AT-800SBS till din OTA-strömningsenhet samtidigt som TV:n eller radion. Detta beror på att antennen har dubbla anslutningar. Den är också kompatibel med TV-omvandlarboxar och ultrahögupplösning (4k) TV-apparater. Genom att investera i Antop AT-800SBS får du gratis tv-kanaler från kända nätverk som ABC, Univision, NBC och andra.

  Prisklass: $135 &#8211 ; 150 $

  8. RCA-förstärkt ultratunn HDTV-antenn

  RCA-förstärkt ultratunn HDTV-antenn är rundstrålande, och den kan ta emot sändningssignaler på upp till 65 miles away. Den är också kapabel att säkerställa högsta kvalitet på bild och ljud eftersom den är kompatibel med 4k och 8k ultra HD-TV. Den levereras med en 100`240V nätadapter och förstärkare.  Förstärkaren har ett LTE-filter för falska signaler och tar bort 3G, 4g och 5G för att säkerställa kristallklar mottagning. 

  Denna antenn har även en gratis RCA Signal Finder-app som hjälper dig att hitta en perfekt position i ditt hem. När det gäller design är det inte mycket annorlunda än resten av de papperstunna antennerna. Den har en vit och svart sida för att matcha olika dekorer och en 16 fot lång kabel. Du kan enkelt montera den på väggen eller fönsterglaset med den avtagbara monteringstejpen som medföljer i kartongen.

  Pris: 39,99 USD

  9. Winegard FL5500A FlatWave Amplified Digital HD TV-antenn

  Winegard FL5500A är en pålitlig inomhus HDTV-antenn som kan dra många VHF/UHF, digitala och vanliga tv-kanaler med tydlig bild och ljud. Den har en räckvidd på 55 mil, en gyllene standard för moderna HDTV-antenner. Det kan låta som att det inte är en speciell antenn, men det förtjänar att nämnas eftersom det är pålitligt och konsekvent. En av de bästa egenskaperna hos denna antenn är att den stöder ATSC 3.0, funktionen hos NextGen TV.

  Dess design sticker inte ut. Den är enkel, platt och med en svart och vit sida. Den levereras med en 15 fot lång koaxialkabel och en 3 fot USB-strömkabel med en 110V-adapter för att spara energi. Men om du bor på landsbygden kanske den här antennen inte är tillräckligt kraftfull för att dra in alla radiokanaler du kanske vill ha.

  Prisintervall: 42,50 USD & #8211; 57,60 USD

  10. Vansky Outdoor Amplified Digital HDTV-antenn

  Detta är en av de mest populära utomhusantennerna som är designade för att ta emot UHF- och VHF-signaler från digital-TV. Den kan också ge en 1080p-bild som kommer att tillfredsställa dina behov av högupplöst TV. Vansky Outdoor digital-TV-antenn har en motoriserad 360-graders rotation med den infraröda styrenheten. Dess räckvidd är otroliga 150 miles vilket gör den till en perfekt lösning för hus på landsbygden.

  Vansky-antennen inkluderar en kontrollbox med dubbla utgångar för att ansluta den till två TV-apparater i ditt hus. För bästa prestanda föreslår producenterna att du monterar deras antenn på taket, sidan av huset,  eller på vinden. Denna digitala HDTV-antenn kommer med en enkel användarmanual som gör den enkel att montera och installera. Ändå kan mindre tekniskt kunniga användare tycka att den här antennen är obekväm att använda.

  Prisintervall: $12,20 – 30 USD

  11. Philips Modern Loop Rabbit Ears TV-antenn för inomhusbruk

  Denna Philips-antenn är mycket enkel och pålitlig. Den har en mycket välbekant design med kaninöron och överlägsen mottagning på upp till 30 mils räckvidd för VHF- och UHF-signaler. Den är också 4K-klar och stöder okomprimerad 1080p. 

  < /figure>

  Dipolerna på denna antenn är utdragbara upp till 15 tum. De är justerbara så att du kan rikta dem mot den bästa mottagningen. Själva antennen är gjord av plast, och den kommer med en viktad bas som ger den balans. Den här designen är bekväm men något föråldrad. 

  Prisintervall: 5,60 USD – 11 USD