Ukentlig horoskop, 15. mai 2022 til 21. mai 2022: Tyren, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
65

Horoskop i dag, 15. mai 2022: Tyren, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

Hva står på kort for deg denne uken? Væren, det er ingenting du kan gjøre for å unngå det faktum at stjernene dine ser travlere ut enn du er vant til. Vekten, svært lite om fremtiden er hugget i stein, og valget om du gjør det riktige eller ikke, er ikke bestemt av planetene. Les detaljerte astrologiske spådommer av den vestlige astrologen Peter Vidal nedenfor.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Det er ingenting du kan gjøre for å unnslippe det faktum at stjernene dine ser travlere ut enn du er vant til. Du kan like gjerne gruble deg inn og innse at avspasering er bundet til å være en svært sjelden hendelse. Et familiemedlem vil være tilgjengelig med en unnskyldning veldig snart.

TYREN (21. april – 21. mai)

Best of Express Premium

Premium

Bhupinder Singh Hooda på Idea Exchange: Den eneste veien ut er å kjempe for . ..

Premium

Vistara kan slå seg sammen med Air India, en avgjørelse trolig innen utgangen av 2023

Premium

Ekspert forklarer: Hvordan beskytte deg mot varme- relatert sykdom

Premium

Gjør deg klar for høyere renterFlere premiumhistorier > >

Prøv å huske at det er tider du bør gjøre som andre vil, og tider når du bør følge dine egne råd. Dette er en av de siste, så gi deg selv all den plassen du trenger for å gjøre det du vet er nødvendig. Forretningsforbindelser fortjener også litt mer vurdering i fremtiden.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Andre må nå forstå at rettighetene dine må tas i betraktning hjemme. Det er ikke en sak for forhandling. Bortsett fra det faktum at du krever effektivitet, er enormt økt komfort og mye mer nytelse på vei. På jobb kan det være lurt å tenke to ganger før du tar på deg flere vanskelige forpliktelser.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du blir stadig mer rastløs. Dette er garantert en tid da harde ord må sis. Likevel er din medfødte kreftmedfølelse slik at jeg er sikker på at du vil finne den rette stemmen. Gamle venner blir kanskje bedre følgesvenner enn nylige bekjente, forresten, og en gjenforening som har vært på tide kan være en god idé.

LEO (24. juli – 23. august)

sterk>

Det er på tide å se på lang sikt. I månedene og årene som kommer vil du være takknemlig for at du tok en prinsipiell vei i stedet for å velge åpenbar egeninteresse. Ironisk nok, i det lange løp vil du ha det bedre på grunn av det. Hvis du planlegger å tjene raskt, kan noe som har med stil eller mote å gjøre være et godt alternativ.

JYMOMEN (24. august – 23. sept.)< /strong>

Fremtiden blir lysere hver dag: det er helt sikkert. Prosesjonen av planeter gjennom mystiske riker på solkartet ditt betyr at du ikke lenger skal føle deg fullt så truet eller helt følelsesmessig til sjøs. Du har også gjort det veldig bra for å organisere familiesakene dine så smidig, men ikke slipp vakt.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

strong>

Veldig lite om fremtiden er hugget i stein, og valget om du gjør det riktige eller ikke, er ikke bestemt av planetene. Med andre ord, ta din egen avgjørelse i tråd med fakta. Også, uavhengig av ulempen, kan det hende du må gå ut av veien for å gjøre det andre spør hjemme. Hvis pengesaker er store, må du sørge for at overskuddet blir spredt rundt.

SKORPIOEN (24. oktober – 22. nov.)

Du er kjent som dyrekretsens eremitt og er ofte lykkeligst alene. Du ser ut til å ha vært plaget av folk som krever alt mulig, men du kan så lett snu på flisa. Aldri har venner og partnere vært så villige til å utføre tjenester og tilby hjelp. Når sjetongene er nede, vil du redde en økonomisk situasjon.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Kraftige planetariske aspekter tyder fortsatt på at en slags rystelse er på vei på jobb. Forholdene endrer seg og du er nå innstilt på et tolv måneder langt kurs med verdslig suksess, muligens til og med en triumf. Når du vurderer familieordninger, vennligst gi prioritet til yngre mennesker: de vil sette pris på din støtte og betale tilbake den pent i tiden som kommer.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)

Månejusteringene dine i begynnelsen av uken er usedvanlig gunstige, selv om det er opp til deg å gjøre en så stor innsats du kan for å få i gang langsynte satsinger. I tillegg bør sluttresultatet av nylige forretningsforhandlinger være ganske lønnsomt, så vær så snill, ikke utsett og forutsett unødvendig.

VANNMANN (21. januar – 19. feb.

strong>

Det er fortsatt noen overraskelser som venter på deg, og du kan snart oppdage at du har skjulte økonomiske talenter. Selv de av dere hvis hjerte aldri har sunget til lyden av et kasseapparat, vil snart drømme opp måter å øke inntektene dine på. I tillegg vil eiendomsavtaler fremskynde, etter en kort forsinkelse, til stor lettelse.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Det er altfor lett å la dagene gå rett og slett ikke gjøre så mye. Kanskje du trenger en slags støt for å få frem det beste i deg eller tvinge deg til å gjøre et avgjørende trekk. Du har bare deg selv å klandre hvis du ikke klarer å få mest mulig ut av personlige og sosiale muligheter. Økonomisk sett er du i ferd med å falle på beina.