Ska du köpa en bärbar Nintendo Switch Dock?

0
111
Armando Oliveira/Shutterstock.com< /figure>

Om du reser med din Nintendo Switch kanske du uppskattar möjligheten att spela dockad när du är nära en TV eller bildskärm borta från hemmet. Den officiella dockan är mycket större än nödvändigt för att få jobbet gjort. Det är därför du kanske vill överväga en bärbar docka istället.

De bästa bärbara switchdockningsstationerna

Det finns en några olika portabla Switch-dockningsalternativ tillgängliga om du letar efter något mindre och lättare än Nintendos officiella erbjudande. Den första är GENKI Covert Dock, en liten docka som liknar en USB-väggladdare.

GENKI Covert Dock

Human Things GENKI Global Covert Dock för Nintendo Switch – Ultra Portable Dock och USB-C 3.1-kabel för TV-dockning och laddning, ytterligare 3 regionala adaptrar ingår

Denna bärbara Nintendo Switch-docka är ungefär lika stor som en väggladdare och kommer till och med med USB-C-kabeln som krävs för att docka din switch (men du måste ha en HDMI-kabel).

Amazon

$74.99
 

The dock plugs into the wall, so you’ll need a spare power uttag nära din TV (eller bildskärm). Det finns en USB-C-port för att ansluta din switch (kabel ingår), en extra USB-A-port för kringutrustning eller kontroller och en HDMI-utgång (kabel ingår ej) för att ansluta en TV.

GENKI

Se bara till att lämna din Switch i ett läge där ventilerna på baksidan inte är blockerade, eftersom konsolen blir varmare i dockat läge när du drar mer ström, laddar batteriet och ger en bild med högre upplösning. Om den är för stor tar GENKI i skrivande stund förbeställningar för Covert Dock mini på Kickstarter också.

Annons

Ett liknande alternativ som du kan använda med andra enheter är RREAKA Multiport Hub. Du måste använda din ursprungliga Switch-laddare för att driva hubben med USB-C-porten och anslut sedan USB-C-ingången till din Switch. En HDMI-utgång låter dig ansluta en bildskärm, med två USB-A-portar för kringutrustning och kontroller.

RREAKA Multiport Hub

RREAKA Uppgraderad USB Typ C till HDMI Digital AV Multiport Hub, USB-C(USB3.1) Adapter PD Laddare för OLED Switch/Nintendo Switch, Portabel 4K HDMI Dockning för Samsung Dex Station Travel TV Dockningsstation

Anslut din Switch till en TV och driv den med originalladdaren, plus skaffa ytterligare två portar för kontroller och kringutrustning. Det bästa av allt är att du också kan använda det här navet med din bärbara dator, MacBook eller Android-smarttelefon.

Amazon

$24.99
 

The Official Dock is Still Din “säkraste” Satsa

Även om dockorna ovan verkar vara säkra eftersom vi inte kunde hitta några rapporter om konsoler som misslyckades när de användes, är den officiella Switch-dockan som följer med Nintendos konsol fortfarande det bästa valet när det gäller säkerhet.

Nintendo

När Switch först lanserade en av de första portabla dockningarna som kom ut på marknaden var Nyko portabla dockningssats. Under månaderna som följde rapporterade vissa användare att dockan hade skadat deras konsol och inte kunde repareras. En Redditor rapporterade problemet med många kommentatorer som sa att de också hade samma problem.

Varning om NYKO portabla Switch-docka från NintendoSwitch

Om du är orolig för konsolsäkerheten är den bästa lösningen att använda den officiella dockan med Nintendos laddare. Om du bara vill resa med din Switch och inte har något emot att använda den i handhållet läge kan du använda laddaren som följde med din konsol för att ladda enheten direkt (koppla bara ur den från din docka och sätta i den i USB- C-port).

Har du inte köpt din switch än?

Det finns några olika modeller av Nintendo Switch tillgängliga inklusive originalet med löstagbar Joy-Con, en version som endast är bärbar och en konsol med en OLED-skärm. Lär dig vilken Nintendo Switch som är rätt för dig.

Annons

Du behöver också Nintendo Switch Online för att spela med vänner och få tillgång till ytterligare retrotitlar.

LÄS NÄSTA

  • › Använder du Wi-Fi för allt? Här är varför du inte borde
  • › Googles Pixel 6a och Pixel 7 ser ut som de bästa telefonerna hittills
  • › Varför obegränsad mobildata faktiskt inte är obegränsad
  • › Vad betyder “TFTI” Menar och hur använder du det?
  • › MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless Mouse Review: Mångsidig fjädervikt
  • › 5 irriterande funktioner du kan inaktivera på Samsung-telefoner