RPSC, HPCL, BSF en meer: ​​lijst met banen bij de overheid om deze week te solliciteren

0
55

Kandidaten moeten eraan denken om de geschiktheidscriteria te controleren. (Representatieve afbeelding)

Voor degenen die willen solliciteren, vindt u hier een lijst met banen bij de overheid met een doorlopend registratieproces. Kandidaten moeten eraan denken om de geschiktheidscriteria, het aantal vacatures, het sollicitatieproces en de uiterste datum om te solliciteren via de gegeven officiële websites voor elke hieronder vermelde baan.

Lees |Op zoek naar banen bij de overheid? Hier zijn er een paar voor mensen tussen de 30 en 35 jaar

— Border Security Force (BSF)

De Border Security Force (BSF) heeft een melding vrijgegeven waarin sollicitaties worden uitgenodigd voor Group-B 90-posten van Junior Engineer, Sub-Inspector en Inspector-post. Het registratieproces wordt uitgevoerd van 25 april tot 8 juni 2022. De selectie vindt plaats op basis van een schriftelijke test, gevolgd door documentatie, fysieke standaardtest, praktische test en medisch onderzoek.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De leeftijd van de aspiranten mag niet hoger zijn dan 30 jaar. Kandidaten die solliciteren voor Inspector (architect) moeten een architectuurdiploma hebben van een erkende universiteit. SI-aanvragers moeten een 3-jarige diplomacursus in civiele techniek en een 3-jarige diplomacursus in elektrotechniek hebben van een erkend instituut voor Junior Engineer/SI.

Best of Express Premium< /h3>Premium

UPSC CSE-sleutel – 16 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Modi in Lumbini: boeddhisme biedt India een culturele ingang in Nepal – het …

Premium

De boze jonge brigade van Sharad 'Mr Congeniality' #8217; Pawar

Premium

Uitgelegd: hoe de hittegolf opnieuw door India raastMore Premium Stories >>

Laatste datum om te solliciteren: 8 juni 2022

Waar te solliciteren:rectt.bsf.gov.in

REET 2022

De Board of Secondary Education, Rajasthan, Ajmer heeft de examendatum en het aanmeldingsschema voor Rajasthan Eligibility Exam for Teachers (REET) 2022 aangekondigd. REET is de geschiktheidstest voor de directe werving van leraren in het basis- en hoger primair onderwijs in Rajasthan. Het examen wordt op twee niveaus gehouden: het niveau 1-examen wordt afgenomen voor de werving van leraren in het basisonderwijs en het niveau II-examen wordt gehouden om leraren te werven voor het hoger basisonderwijs.

Laatste datum voor aanmelding : 18 mei 2022

Waar solliciteren: reetbser2022.in

Lees ook |Op zoek naar banen bij de overheid? Hier zijn er een paar voor mensen ouder dan 35 jaar

— DRDO

Het Centre for Personnel Talent Management (CEPTAM) van de Defense Research and Development Organization (DRDO) heeft sollicitaties uitgenodigd van gekwalificeerde kandidaten voor Junior Research Fellow (JRF)-posities. Het aanvraagformulier is beschikbaar op de DRDO-website, drdo.gov.in. Er zijn twee vacatures.

Kandidaten worden toegewezen aan CEPTAM, DRDO, Metcalfe House, Civil Lines, New Delhi-110054. Ze krijgen Rs 31.000 per maand, plus HRA en andere voordelen volgens de overheidsvoorschriften.

Laatste datum voor aanmelding: 27 mei 2022

< strong>Waar aan te vragen: drdo.gov.in

Top Education News

Klik hier voor meer informatie

— UGC-NET

De National Testing Agency (NTA) is begonnen met het registratieproces voor UGC-NET december 2021 en juni 2022 (samengevoegde cycli). Meestal wordt het UGC-NET-examen twee keer per jaar afgenomen. Deze keer werd het examenrooster echter verstoord door de Covid-pandemie en daarom heeft de UGC besloten om de twee testcycli te combineren en bij elkaar te houden.

Kandidaten kunnen betalen zonder enige betaling late vergoeding tot 20 mei 23:50 uur. Het correctievenster voor kandidaten om wijzigingen aan te brengen in hun sollicitatieformulier is beschikbaar van 21 mei tot 23 mei.

Laatste datum om te solliciteren: 30 mei 2022

Waar solliciteren: ntanet.nic.in

— HPCL-werving

De Hindustan Petroleum Corporation Limited (HPCL) nodigt online/offline sollicitaties uit voor de werving van verschillende technische, petrochemische professionals, R&D-professionals en andere functies. De HPCL-wervingscampagne zal 186 posten in de organisatie invullen. Er zijn 94 vacatures beschikbaar voor Operations Technician, 18 posts voor Boiler Technician, 14 posts voor Maintenance Technician (Mechanisch), 17 posts voor Maintenance Technician (Electrical), 9 posts voor Maintenance Technician (Instrumentation), 16 posts voor Lab Analyst, en 18 posten beschikbaar voor Jr Brand- en Veiligheidsinspecteur.

Uiterste aanvraagdatum: 21 mei 2022

Waar te solliciteren: hindustanpetroleum.com

— Telangana Police Recruitment 2022< /strong>

Telangana State Level Police Recruitment Board (TSLPRB) heeft kennisgevingen vrijgegeven voor werving voor 16.614 posten, variërend van Constables tot Sub Inspectors (SI) bij de politie van Telangana. Zoals door de autoriteit is geïnformeerd, zal het sollicitatieproces voor deze functies vanaf 2 mei 2022 worden uitgevoerd. De laatste datum om de sollicitatie in te dienen is 20 mei 2022.

De selectieprocedure omvat drie testrondes: Voorlopige schriftelijke test (PWT), fysieke meettest (PMT) en fysieke efficiëntietest (PET) en schriftelijk eindexamen (FWE).

Laatste aanvraagdatum: 20 mei , 2022

Waar te solliciteren: tslprb.in

— RPSC-leraarwerving 2022

Dit De wervingscampagne zal 102 vacante lerarenposten vullen, waarvan 28 voor Hindi, 26 voor Engels, 25 voor Algemene grammatica, 21 voor Literatuur en twee voor Grammatica. Het bestuur zal een toelatingsexamen afnemen voor kandidaten op de shortlist. Een postdoctoraal diploma van Shiksha Shastri of B.Ed is vereist met 48 procent van de cijfers. De kandidaten die voor deze functies solliciteren, moeten ten minste 21 jaar oud zijn en de maximumleeftijd voor deze functies is vanaf 1 juli 2022 40 jaar.

Laatste aanvraagdatum: 14 juni 2022

Waar aanvragen: rpsc.rajasthan.gov.in