Moet je een draagbaar Nintendo Switch-dock kopen?

0
58
Armando Oliveira/Shutterstock.com< /figuur>

Als je met je Nintendo Switch reist, zou je de mogelijkheid om in het dock te spelen waarderen als je in de buurt van een tv of monitor bent als je niet thuis bent. Het officiële dok is een stuk groter dan nodig is om de klus te klaren. Daarom zou je in plaats daarvan een draagbaar dock kunnen overwegen.

De beste draagbare switch-docks

Er zijn een enkele verschillende draagbare Switch-dockopties beschikbaar als je op zoek bent naar iets dat kleiner en lichter is dan het officiële aanbod van Nintendo. De eerste is de GENKI Covert Dock, een kleine dock die lijkt op een USB-wandoplader.

GENKI Covert Dock

Human Things GENKI Global Covert Dock voor Nintendo Switch – Ultra draagbaar dock en USB-C 3.1-kabel voor tv-docking en opladen, extra 3 regionale adapters inbegrepen

Dit draagbare Nintendo Switch-dock is ongeveer zo groot als een muuroplader en wordt zelfs geleverd met de USB-C-kabel die nodig is om je switch te docken (maar je moet een HDMI-kabel meebrengen).

Amazon

$74.99
 

The dock plugs into the wall, so you’ll need a spare power stopcontact in de buurt van uw tv (of monitor). Er is een USB-C-poort om uw switch aan te sluiten (kabel meegeleverd), een vrije USB-A-poort voor randapparatuur of controllers en een HDMI-uitgang (kabel niet meegeleverd) voor het aansluiten van een tv.

GENKI

Zorg ervoor dat u uw Switch in een positie laat waar de ventilatieopeningen aan de achterkant niet worden belemmerd, aangezien de console heter wordt in de gedockte modus wanneer er meer stroom wordt verbruikt, de batterij wordt opgeladen en een afbeelding met een hogere resolutie wordt geleverd. Als die te groot is, neemt GENKI op het moment van schrijven ook pre-orders aan voor de Covert Dock mini op Kickstarter.

Advertentie

Een vergelijkbare optie die je kunt gebruiken met andere apparaten is de RREAKA Multiport Hub. U moet uw originele Switch-oplader gebruiken om de hub van stroom te voorzien via de USB-C-poort, en sluit vervolgens de USB-C-ingang aan op uw Switch. Op een HDMI-uitgang kun je een monitor aansluiten, met twee USB-A-poorten voor randapparatuur en controllers.

RREAKA Multiport Hub

RREAKA Opgewaardeerd USB Type C naar HDMI Digital AV Multiport Hub, USB-C (USB3.1) Adapter PD Oplader voor OLED Switch/Nintendo Switch, Draagbaar 4K HDMI Dock voor Samsung Dex Station Travel TV Docking Station

Sluit uw switch aan op een tv en voed hem met de originele oplader, plus nog twee poorten voor controllers en randapparatuur. Het beste van alles is dat u deze hub ook kunt gebruiken met uw laptop, MacBook of Android-smartphone.

Amazon

$24.99
 

The Official Dock is Still Uw “veiligste” Inzet

Hoewel de bovenstaande docks veilig lijken, omdat we geen meldingen konden vinden van consoles die tijdens het gebruik niet werkten, is het officiële Switch-dock dat bij de Nintendo-console wordt geleverd nog steeds de beste keuze op het gebied van veiligheid.

Nintendo

Toen de Switch voor het eerst op de markt kwam, was een van de eerste draagbare docks op de markt de Nyko draagbare dockingkit. In de maanden die volgden meldden sommige gebruikers dat het dock hun console onherstelbaar had beschadigd. Een Redditor meldde het probleem met veel commentatoren die zeiden dat ook zij hetzelfde probleem hadden.

Waarschuwing over het NYKO draagbare Switch-dock van NintendoSwitch

blokquote>

Als je je zorgen maakt over de veiligheid van de console, is de beste oplossing om het officiële dock met Nintendo's oplader te gebruiken. Als u gewoon met uw Switch wilt reizen en het niet erg vindt om hem in de handheld-modus te gebruiken, kunt u de oplader gebruiken die bij uw console is geleverd om het apparaat rechtstreeks op te laden (koppel hem gewoon los van uw dock en steek hem in de USB- C-poort).

Heb je je switch nog niet gekocht?

Er zijn een paar verschillende Nintendo Switch-modellen beschikbaar inclusief het origineel met afneembare Joy-Con, een draagbare versie en een console met een OLED-scherm. Ontdek welke Nintendo Switch voor jou geschikt is.

Advertentie

Je hebt ook Nintendo Switch Online nodig om met vrienden te spelen en toegang te krijgen tot extra retro-titels.

LEES VOLGENDE

  • › Wi-Fi voor alles gebruiken? Dit is waarom je niet
  • › Google's Pixel 6a en Pixel 7 zien eruit als de beste telefoons tot nu toe
  • › Waarom onbeperkte mobiele data niet echt onbeperkt is
  • › Wat doet “TFTI” Gemiddeld, en hoe gebruik je het?
  • › Review MSI Clutch GM41 lichtgewicht draadloze muis: veelzijdig vedergewicht
  • › 5 vervelende functies die u kunt uitschakelen op Samsung-telefoons