Meningen waarover hartstochtelijk werd gedebatteerd, minnelijke oplossingen gevonden: Tharoor over de beraadslagingen van het politieke panel van Shivir

0
54

Senior congresleider en Thiruvananthapuram MP Shashi Tharoor met Vadgam MLA Jignesh Mevani. (Twitter @ShashiTharoor)

Senior congresleider Shashi Tharoor zei zondag dat de discussies van het politieke comité, dat was opgezet om de belangrijkste uitdagingen voor de partij en het land bij de Chintan Shivir hier, te bespreken < sterke>meningen “hartstochtelijk gedebatteerd” met “minnelijke oplossingen gevonden”.

Tharoor zei dat de “Nav Sankalp Chintan Shivir een uitstekende gelegenheid was om bij te praten met feestcollega's uit het hele land, waaronder M Pallam Raju en Mani Shankar Aiyar.

Moet lezen |Congs 1 familie, 1 ticketplan niet niet van toepassing op heel wat gezinnen

Tharoor plaatste een foto met enkele leden van het politieke comité, opgezet door partijchef Sonia Gandhi, om de discussies over het onderwerp te leiden, en zei dat ze samenkwamen voor een groepsfoto nadat de beraadslagingen zaterdagavond waren verdaagd.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“De discussies waren een krachtig voorbeeld van democratie binnen de partij in actie: standpunten waarover gepassioneerd werd gedebatteerd en minnelijke oplossingen gevonden,” zei het parlementslid uit Thiruvananthapuram, dat tot de groep van 23 leiders behoorde die in 2020 naar Gandhi schreven om grootschalige hervormingen door te voeren.

Best of Express Premium

Premium

Skyfall in Gujarat, expert zegt waarschijnlijk puin van een Chinese raket Premium

Chaos in Kandla na verbod: 4.000 graantrucks in de rij, 4 schepen halfvol

Premium

Landelijk knelt meer in staten met hoge inflatie

Premium

Uitgelegd: Wat het bezoek van Bilawal Bhutto Zardari aan de VS betekent voor Pakistan… Meer Premium Stories >>

Hij plaatste ook een foto met enkele Mahila Congress-leden en tweette: 'Was uitgenodigd om deel te nemen aan een groepsselfie van @MahilaCongress-afgevaardigden op de #NavSankalpChintanShivir. Een gevarieerd & gevarieerde opkomst was een kenmerk van het @incindia-evenement.” Tharoor is een lid van de politieke commissie wiens voorzitter de leider van de oppositie in de Rajya Sabha Mallikarjun Kharge is.

De discussies op de ‘Chintan Shivir’, die op vrijdag begon, zal op zondag eindigen. De conclusies worden vastgelegd in de vorm van een verklaring. Een concept van de verklaring zal worden besproken tijdens de vergadering van de Congress Working Committee (CWC) die hier later op zondag wordt gehouden.