Jamia Millia Islamia reviderer datoer for opptaksprøver: Sjekk ny timeplan

0
84

Denne avgjørelsen ble tatt etter at NTA annonserte at registreringsfristen for CUET 2022 er forlenget. (Filbilde)

Jamia Millia Islamia (JMI) har gitt ut en ny tidsplan for opptaksprøvene for sine undergraduate og postgraduate programmer. Opptaksprøver for dette sentrale universitetet vil nå starte 11. juni. De som ennå ikke har registrert seg for Jamia Milia Islamia University kan i mellomtiden registrere seg på den offisielle JMI-nettsiden — jmi.ac.in.

“ Visekansleren (Najma Akhtar) har meget vennlig godkjent å flytte datoene for opptaksprøver… i lys av forlengelsen av siste dato for utfylling av CUET-skjemaet og den pågående regelmessige undersøkelsen av CBSE,” universitetets offisielle melding lyder, som sitert av PTI.

Les |Jamia Milia Islamia forlenger registreringsfristen for UG, PG-kurs; sjekk detaljene

Mens opptaksprøvene begynner 11. juni, avsluttes opptaksprøvene for alle grunn- og videreutdanningskurs 8. juli 2022.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Nylig har Jamia Millia Islamia forlenget registreringsfristen for JMI undergraduate, postgraduate admission 2022. Nå har kandidater tid til 25. mai 2022 til å søke på UG- og PG-kursene i Jamia.

Beste av Express Premium

Premium

Skyfall i Gujarat, ekspert sier trolig rusk av en kinesisk rakett

Premium

Kaos i Kandla etter forbud: 4000 hvetebiler i kø, 4 skip halvfullePremium

Landsbygden kniper mer i høyinflasjonsstater

Premium

Forklart: Hva Bilawal Bhutto Zardaris besøk i USA betyr for Pakista…Flere premiumhistorier >>

Institutet godtar CUET-poengsum som et kvalifikasjonskriterie og hadde tidligere kunngjort at opptak til 10 kurs vil skje gjennom CUET. JMI hadde gitt ut elektroniske søknadsskjemaer fra 14. april 2022. Kandidater bør også huske at hvis de er interessert i Jamia Milia Islamias programmer og har søkt på JMI-programmer under CUET, må de også fylle ut JMI-registreringen obligatorisk. skjema på nettsiden til universitetseksamener frem til 25. mai 2022.