Horoscoop vandaag, 16 mei 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
43

Horoscoop vandaag, 16 mei 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — bekijk astrologische voorspelling

RAM (21 maart & 20 april)

Hoe ontspannen het levenstempo vandaag ook is, het einde van de week kan nogal hectisch zijn. Er zal ook een zekere mate van emotionele spanning zijn. U kunt daarom dankbaar worden voor uw vooruitziende blik en weigering om taken uit te stellen die zo snel mogelijk moeten worden gedaan.

STIER (21 april – 21 mei)

Je hebt misschien een conservatieve reputatie, maar als je jezelf mag uiten, heb je een heerlijk ingetogen excentrieke manier van werken. Nu Venus is uitgelijnd met een publiciteitsgerichte regio van uw grafiek, zullen partners en medewerkers uw fascinerende kwaliteiten beginnen op te merken.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Het beste van Express Premium

Premium

Skyfall in Gujarat, expert zegt waarschijnlijk puin van een Chinese raket

Premium

Chaos in Kandla na verbod: 4.000 graantrucks in de rij, 4 schepen halfvol

Premium

Landelijk knelt meer in staten met hoge inflatie

Premium

Uitgelegd: wat het bezoek van Bilawal Bhutto Zardari aan de VS betekent voor Pakistan… Meer Premium Stories >>

GEMINI (22 mei & 21 juni)

De maan maakt vandaag een aantal zeer scherpe bewegingen, wat betekent dat binnenlandse zaken nu moeten worden geregeld en familierelaties opgelost, in ieder geval tot het einde van de week. Oudere relaties kunnen het nuttigst zijn – u weet op wie u kunt vertrouwen.

KANKER (22 juni & 8211; 23 juli)

Alles wat er onlangs is gebeurd, heeft samengespannen om de spelregels te veranderen. Geef andere mensen echter niet de schuld, u bent het tenslotte die de doelpalen heeft verplaatst, mogelijk om de zeer goede reden dat het op dat moment het juiste leek om te doen.

LEO (24 juli – 23 aug.)

De maan baant zich een weg door een privésector van je kaart en inspireert dromen, vreemde fantasieën en mysteries van de meest kleurrijke soort. U zult genieten van alle intriges of onzekerheid die uw visie vandaag vertroebelen. Een mysterie kan immers de oorzaak zijn van veel meer plezier.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)

Niemand kan dat je echt op het verkeerde been zetten of je zelfvertrouwen ondermijnen. Je zit zo vol twijfel aan jezelf dat je bedreven bent in het saboteren van je eigen belangen. Maak er je doel van om je zelfrespect te vergroten en respect op te wekken. Maar heb niet het gevoel dat je haast moet maken.

WEEGSCHAAL (24 sept. & 8211; okt. 23)

Uw persoonlijke zaken worden deze week op een nogal bijzondere en zelfs spectaculaire manier belicht. Er kunnen nog zeven volle dagen verstrijken voordat je echt grip krijgt op opmerkelijke binnenlandse verschillen en gezinsverwachtingen. Dat geeft je alle reden om te wachten tot je een besluit hebt genomen.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Pluto is een vluchtige planeet, hoewel vaak een kracht ten goede. Deze week kun je er volledig op vertrouwen dat de genezende en herstellende krachten van deze prachtige planeet volledig in jouw voordeel zullen worden gebruikt – ook al lijkt het in eerste instantie alsof het tegenovergestelde waar is. Dingen zijn niet altijd wat ze lijken!

BOOGSCHUTTER (23 november – 22 december)

Omdat Jupiter, uw planetaire heerser, nog steeds zo krachtig, je hebt alle bescherming die je nodig hebt. Ik zou echter niet zeggen dat dit een tijd is om risico's te nemen. Integendeel, grote voorzichtigheid is geboden. Zie je, als je een goede gokker wilt zijn, moet je de uitkomst weten voordat je begint.

STEENBOK (23 december – 20 januari)

Ook al ben je er misschien van overtuigd dat een of andere grote carrière- of professionele verandering onvermijdelijk is, je kunt de zaken een tijdje ophouden als jij het wilt. Het is echter zeker dat u partners kunt vertrouwen’ vrijgevigheid. Denk nu na over wat u in ruil daarvoor zou kunnen bieden.

AQUARIUS (21 jan. & 8211; 19 feb.)

Zelfs de meest toegewijde Watermannen zouden #8217; ze houden hun neus niet de hele week tegen de slijpsteen gedrukt. Je hebt tenslotte rust nodig en een kans om met je eigen intens persoonlijke interesses door te gaan. Een advies – behandel alle geweldige financiële aanbiedingen met een flinke korrel zout.

VISSEN (20 februari – 20 maart)

Mercurius beweegt door je grafiek in een redelijk oud tempo, een indicatie dat je maar een beperkte tijd, waarschijnlijk ongeveer twee weken, hebt om interviews te regelen, vergaderingen bij te wonen en voorstellen te doen. Wat vandaag echter het belangrijkste is, is de maan, die je emoties versterkt en verstevigt.