DU forlenger påmeldingsfristen for PG-kurs: Slik søker du

0
50

Studentene må først fylle ut det elektroniske registreringsskjemaet. (Representativt bilde)

Universitetet i Delhi (DU) har forlenget siste registreringsdato for postgraduate opptak. Interesserte kandidater har nå tid til 10. juni 2022 til å registrere seg for PG-kurs på pgadmission.uod.ac.in.

“Det varsles herved at datoen for registrering for Postgraduate-opptak er forlenget til 10.06.2022 (10. juni 2022),” den offisielle innkallingen lest. “Dette er utstedt med godkjenning av den kompetente myndigheten.”

Les |Jamia Milia Islamia forlenger påmeldingsfristen for UG, PG-kurs; sjekk detaljer

Delhi University PG-opptak: Slik søker du

Trinn 1: Besøk det offisielle DU PG-opptaksnettstedet – pgadmission. uod.ac.in.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 2: Etter å ha lest all viktig informasjon, registrer deg eller logg på med de nødvendige opplysningene.

Trinn 3: Når registreringsskjemaet vises på skjermen, fyll ut alle nødvendige personlige og pedagogiske detaljer og last opp de nødvendige skannede dokumenter i digitalt format.

Trinn 4: Lagre og send inn søknadsskjemaet og betal søknadsgebyret.

Trinn 5: Lagre siden for fremtidig referanse.

Les |Forklart: Delhi University opptak gjennom CUET

For å søke på postgraduate-kurs, må kandidater fra generelle, andre bakoverklasser (OBC) og økonomisk svakere seksjoner (EWS) betale et søknadsgebyr på Rs 750. På den annen side, studenter som tilhører Scheduled Caste (SC) og Scheduled Tribe (ST) samfunn og personer med benchmark funksjonshemminger (PwBD) kategorier vil bare måtte betale Rs 300 for registrering.

Som et unntak, studenter som er interessert i en postgraduate diplom i cybersikkerhet og lov (PGDSL)-programmet vil måtte betale Rs 2000 som søknadsgebyr, men de som tilhører kategoriene SC, ST og PwBD må betale Rs 1500.