Delhi University verlengt de registratiedeadline voor PG-cursussen: zo kunt u zich aanmelden

0
46

Studenten moeten eerst het online registratieformulier invullen. (Representatieve afbeelding)

De Universiteit van Delhi (DU) heeft de uiterste registratiedatum voor postdoctorale toelatingen verlengd. Geïnteresseerde kandidaten hebben nu tot 10 juni 2022 de tijd om zich in te schrijven voor PG-cursussen op pgadmission.uod.ac.in.

“Hierbij wordt medegedeeld dat de registratiedatum voor postdoctorale toelating is verlengd tot 10.06.2022 (10 juni 2022),” het officiële bericht gelezen. “Dit is afgegeven met goedkeuring van de bevoegde autoriteit.”

Lees |Jamia Milia Islamia verlengt de registratiedeadline voor UG-, PG-cursussen; bekijk details

Toelatingen tot PG van Delhi University: hoe aanvragen

Stap 1: Bezoek de officiële DU PG-toelatingswebsite — pgadmission.uod.ac.in.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Stap 2: Na het lezen van alle belangrijke informatie, registreer of log in met de vereiste gegevens.

Stap 3: Als het registratieformulier op het scherm verschijnt, vult u alle benodigde persoonlijke en educatieve gegevens in en uploadt u de vereiste gescande documenten in digitaal formaat.

Stap 4: Bewaar en verzend het aanvraagformulier en betaal de aanvraagkosten.

Stap 5: Sla de pagina op voor toekomstig gebruik.

Lees |Uitgelegd: toelating tot de universiteit van Delhi via CUET

Om postdoctorale cursussen aan te vragen, moeten kandidaten van algemene, andere achterlijke klassen (OBC) en economisch zwakkere sectie (EWS) een aanvraagkosten van Rs 750 betalen. Aan de andere kant moeten studenten die behoren tot de Scheduled Caste (SC) en Scheduled Tribe (ST) gemeenschappen en personen met benchmark handicaps (PwBD) categorieën hoeven slechts Rs 300 te betalen voor registratie.

Als uitzondering, studenten die geïnteresseerd zijn in een postdoctorale diploma in cyberbeveiliging en recht (PGDSL) -programma zal Rs 2000 moeten betalen als de aanvraagkosten, maar degenen die tot de categorieën SC, ST en PwBD behoren, moeten Rs 1500 betalen.