Åsikter passionerat debatterade, vänskapliga lösningar hittade: Tharoor på Shivirs politiska panelöverläggningar

0
43

Senior kongressledare och Thiruvananthapuram MP Shashi Tharoor med Vadgam MLA Jignesh Mevani. (Twitter @ShashiTharoor)

Senior kongressledare Shashi Tharoor på söndagen sa att diskussionerna i den politiska kommittén, inrättad för att överväga viktiga utmaningar som partiet och landet står inför vid Chintan Shivir här, såg < stark>åsikter “debatterade passionerat” med “vänliga lösningar hittade”.

Tharoor sa att ‘Nav Sankalp Chintan Shivir var ett utmärkt tillfälle att komma ikapp med partikollegor från hela landet, inklusive M Pallam Raju och Mani Shankar Aiyar.

Måste läsa |Congs 1 familj, 1 biljettplan fungerar inte Det gäller inte många familjer

Genom att lägga upp ett fotografi med några medlemmar av den politiska kommittén, som inrättats av partichefen Sonia Gandhi, för att leda diskussionerna om ämnet, sa Tharoor att de samlades för ett gruppfoto efter att överläggningarna ajournerades på lördagskvällen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“Diskussionerna var ett robust exempel på inre partidemokrati i handling: åsikter som passionerat debatterades och vänskapliga lösningar hittade,” sa parlamentsledamoten från Thiruvananthapuram, som var bland den grupp av 23 ledare som skrev till Gandhi 2020 för att söka storskaliga reformer.

Best of Express Premium

Premium

Skyfall i Gujarat, expert säger troligt skräp från en kinesisk raket

Premium

Kaos i Kandla efter förbud: 4 000 vetebilar i kö, 4 fartyg halvfullaPremium

Landsbygden nyper mer i höginflationsstater

Premium

Förklarat: Vad Bilawal Bhutto Zardaris besök i USA betyder för Pakista…Fler premiumhistorier >>

Han postade också en bild med några Mahila-kongressmedlemmar och twittrade, “Blev inbjuden att gå med i en gruppselfie av @MahilaCongress-delegater på #NavSankalpChintanShivir. En varierad & varierande uppslutning var en del av @incindia-evenemanget.” Tharoor är medlem i den politiska kommittén vars sammankallande är oppositionsledare i Rajya Sabha Mallikarjun Kharge.

Diskussionerna på ‘Chintan Shivir’, som började i fredags, avslutas på söndag. Slutsatserna kommer att registreras i form av en förklaring. Ett utkast till deklarationen kommer att diskuteras vid Congress Working Committee (CWC) möte som kommer att hållas här senare på söndag.