10 teknologiske gaveideer for studenter

0
54

Det kan være vanskelig å velge gode gaver til en student. De vanlige stiftene til en dekorativ vase eller husholdningsapparater er neppe nyttige, og de har sannsynligvis allerede en god smarttelefon.

Hva er noen fine teknologiske gaver som ville bli satt pris på av en student? Les videre for å finne våre favorittvalg.

Innholdsfortegnelse

  figure.jpg> n. Soloppgang vekkerklokke

  Ingen liker å bli vekket av en pipende alarm. Likevel er det avgjørende for en student å stå opp i tide, og en vekkerklokke er et nødvendig onde. Men hva om det kunne dytte deg fra søvnen litt mer forsiktig?

  Dette er ideen bak soloppgangsalarmklokker. I stedet for en irriterende lyd, bruker den et gradvis lysende lys for å vekke deg. Intensiteten øker over tid, simulerer en soloppgang, og bryter deg naturlig ut av søvnen.

  Det er mange alternativer på dette området, fra kjente merker som Philips til andre billigere alternativer. I tillegg til å tjene som vekkerklokke, kan disse enhetene fungere som leselamper, noe som gjør dem til en utmerket gave til enhver ung student.

  2.   Ryggsekk med USB-lading

  Å gi en student med en bærbar ryggsekk er en klisje. Men hva om den ryggsekken også kunne ladet enhetene sine?

  Ryggsekker med USB-ladeporter er overraskende nyttige. En elev kan sette inn sin eksisterende strømbank for å holde telefonen påfyllt mens han løper fra klasse til klasse uten å gå rundt med en dinglende kabel.

  Det finnes en rekke stiler og merker å velge mellom, med flotte alternativer i alle prisklasser. Pass på at du matcher den med størrelsen på elevens bærbare datamaskin!

  3.   Bluetooth-elementsøker

  Nyttige ting har en tilbøyelighet til å forsvinne ut i løse luften, spesielt i rotete hybler fullpakket til randen. Og hvis den manglende gjenstanden tilfeldigvis er en nøkkel, la oss bare si at rommet vil få en makeover.

  Det er her en Bluetooth-tracker kommer inn. Vanligvis tilgjengelig som en elegant merkelapp som kan festes som en nøkkelring, denne trackeren lar deg finne det vedlagte elementet ved hjelp av din Android- eller Apple-smarttelefon. Du kan ringe den, sjekke den nyeste plasseringen, eller til og med bruke taggen for å finne telefonen i stedet.

  En hendig gjenstand for en glemsom student, vurder å gi en haug med disse merkelappene i gave for å feste til alt, fra vesken til lommeboken. Og når du er ferdig, kanskje kjøpe noen til deg selv for å spore den irriterende fjernkontrollen.

  4.   Trådløs ladedokkingstasjon

  Apple iWatch, AirPods, iPhone – det er et helt økosystem av nyttige Apple-enheter som kan komme godt med for en student. Men å lade dem alle kan være en smerte, spesielt når du deler begrensede stikkontakter med en romkamerat.

  Dette gjør en trådløs ladestasjon til en utmerket gave til studenter som sverger til Apple-enhetene sine. En ladedokking fjerner floken av kabler til bare én, og lader opp alle disse enhetene samtidig, og det også trådløst.

  Gå for en hurtigladeversjon som kan toppe alt Apple-utstyr på få minutter, klar for de neste timene med jagende forelesninger.

  5 .   Bærbar kaffetrakter

  En endeløs tilførsel av kaffe er et viktig krav for å overleve fire skatteår med høyere utdanning. Og selv om det kan være litt overkill å gi dem en fullverdig kaffetrakter til den trange hybelen deres, er en bærbar versjon alltid velkommen.

  Disse kaffetrakterne med én servering er en fin måte å ta en kopp på farten, og sparer tid brukt til å løpe til kafeteriaen (ikke at du vil ha kaffen deres). Enten de trenger en rask morgenkopp for å kickstarte dagen eller en midnattsdose for å trekke en allnighter, vil en bærbar kaffemaskin være en livredder for en travel student.

  6.   Smart Notebook

  Den digitale tidsalderen bringer med seg et nytt problem. På den ene siden er det mye lettere å holde notater virtuelt organisert enn i en stabel med notatbøker; på den annen side er det mer praktisk å skrive dem ned i en notatbok i utgangspunktet.

  Gå inn i hybridløsningen: en gjenbrukbar notatbok. Laget av et ikke-porøst syntetisk materiale som kan tørkes rent, sidene i en gjenbrukbar notatbok gir deg en papirlignende overflate å skrive eller tegne på. Skann resultatet når du er ferdig, og du er klar til å bruke siden igjen.

  Det mest populære alternativet der ute er Rocketbook Smart Reusable Notebook. Med 32 sider og en spesialisert penn kan en student ta notater for flere klasser før de må laste opp sidene til skyen og begynne på nytt. Ikke bare er denne tilnærmingen mer fleksibel, men også miljøvennlig.

  7.   Støyreduserende hodetelefoner

  Støyreduserende hodetelefoner gjør akkurat det de sier på tinnet – fjerner bakgrunnsstøy fra omgivelsene. Dette gjør all lyd du lytter til mye klarere å høre, og forhindrer forstyrrelser fra et støyende miljø.

  Som du kanskje forventer, er dette utrolig nyttig for studenter. Sovesaler er ikke kjent for sin salige stillhet, og det kan være vanskelig å prøve å fokusere mens romkameratene krangler om hvem som får badet først.

  Det er en enorm variasjon i pris blant modellene som tilbys, med femti dollar-alternativer som konkurrerer med premium støyreduserende hodetelefoner fra slike som Bose. Med mindre den aktuelle studenten er en musikkelsker, vil lavprisalternativet fungere fint.

  8.   Bærbar SSD

  Det var en tid da bærbare flash-stasjoner var nok. Det var imidlertid før 4K-videoens alder. I dag er noen få ekstra gigabyte lagring neppe nok.

  Det du trenger er en bærbar SSD. Solid State-stasjoner er kjent for sine superraske lese- og skrivehastigheter, og en ekstern harddisk har vanligvis én terabyte lagringsplass for å starte opp.

  Fra SanDisk til Samsung er det mange store merker på dette området, som tilbyr mer eller mindre de samme funksjonene til lignende prisklasser . Du kan gå med en bærbar SSD fra alle ledende merkevarer for å få en idiotsikker studentvennlig gave.

  9.   Smart Lock

  Studentboliger er et beryktet mål for innbruddstyver. Studenter har jo som regel en haug med dyre dingser liggende og klarer ofte ikke å sikre dørene ordentlig. Enten det er på grunn av bekymring for venner som ofte kommer over eller bare for å unngå stresset, vil studenter ofte la dørene være ulåste.

  Dette er grunnen til at smarte låser gir utmerkede gaver til studenter. Disse digitalt tilkoblede låsene kan monteres i de fleste dører og hjelper til med å automatisk sikre låsen når eieren forlater lokalet. Å åpne låsen er på samme måte berøringsfri, takket være trådløse teknologier som Bluetooth og Wi-Fi.

  De fleste smarte låser vil ha en bestemmelse for å dele tilgang med utvalgte brukere, muliggjør en sikrere måte å gi adgang til venner enn å plassere nøkkelen under dørmatten.

  10. Fitbit

  Bærbar teknologi er ikke noe nytt, med flere spillere som Samsung og Apple aktive i verdensrommet. Men det er fortsatt ingen som slår den rene allsidigheten og påliteligheten til Fitbit.

  Fitbit er først og fremst en helsesporende gadget, og spesialiserer seg på nøyaktig overvåking av brukerens hjertefrekvens. Den bruker deretter disse dataene til å bestemme søvnmønstre og forbrente kalorier, og hjelper brukerne å forstå helsen deres bedre.

  Travle studenter vil elske Alexa-integrasjonen, som gir tilgang til telefonvarsler og stiller inn påminnelser ved å snakke med den. Den eneste grunnen til at vi har plassert Fitbit på siste plass for et gavealternativ, er sannsynligheten for at studenten allerede har en.

  Hva er de beste teknologigavene for studenter?

  The beste gavene til en student er gadgets som er nyttige i collegelivet. De fleste høyskolebarn har allerede alle Bluetooth-høyttalere og -ladere de trenger – den perfekte gaven er et innovativt verktøy de ikke har.

  Det er en god idé å gå med praktiske gaver som ladestasjoner eller smarte bærbare datamaskiner, som college dorms har lite plass til rent dekorative elementer. Enten du gir et barn på videregående skole som flytter til college for første gang eller velger julegaver til en student, har denne gaveguiden noen gode alternativer.

  Noen av disse gadgetene gir flotte konfirmasjonsgaver i tillegg, bortsett fra å være en fin feriegave for nesten alle aldersgrupper. Så neste gang du har problemer med å finne en nyttig gave, ikke bare bestill en bærbar Bluetooth-høyttaler fra Amazon og ta en dag.