Wekelijkse horoscoop, 15 mei 2022 tot 21 mei 2022: Stier, Ram, Vissen en andere tekens – bekijk astrologische voorspelling

0
47

Horoscoop vandaag, 15 mei 2022: Stier, Ram, Vissen en andere tekens — bekijk astrologische voorspelling

Wat staat er deze week voor jou op de kaart? Ram, er is niets dat je kunt doen om te ontsnappen aan het feit dat je sterren er drukker uitzien dan zelfs jij gewend bent. Weegschaal, heel weinig over de toekomst is in steen gebeiteld, en de keuze of je het juiste doet of niet, is niet bepaald door de planeten. Lees hieronder gedetailleerde astrologische voorspellingen van de westerse astroloog Peter Vidal.

ARIES (21 maart & 20 april)

Je kunt niets doen om te ontsnappen aan het feit dat je sterren er drukker uitzien dan zelfs jij gewend bent. Je kunt je net zo goed in de maling nemen en beseffen dat vrije tijd inderdaad een zeer zeldzame gebeurtenis zal zijn. Een familielid zal zeer binnenkort aanwezig zijn met een verontschuldiging.

TAURUS (21 april – 21 mei)

Het beste van Express Premium

Premium

Bhupinder Singh Hooda bij Idea Exchange: de enige uitweg is vechten voor . ..Premium

Vistara zou kunnen fuseren met Air India, beslissing waarschijnlijk tegen eind 2023

Premium

Expert legt uit: hoe u uzelf kunt beschermen tegen hitte- gerelateerde ziektePremium

Zet je schrap voor hogere rentetarievenMeer Premium Stories > >

Probeer te onthouden dat er momenten zijn waarop je moet doen wat andere mensen willen, en momenten waarop je je eigen advies moet opvolgen. Dit is een van de laatste, dus geef jezelf alle ruimte om te doen waarvan je weet dat het nodig is. Ook zakenrelaties verdienen in de toekomst wat meer aandacht.

GEMINI (22 mei & 8211; 21 juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Anderen moeten nu beseffen dat er thuis rekening moet worden gehouden met uw rechten. Dat is geen kwestie van onderhandelen. Afgezien van het feit dat u efficiëntie eist, komt er een enorm verhoogd comfort en veel meer plezier op de weg. Op het werk wil je misschien twee keer nadenken voordat je nog meer lastige verplichtingen aangaat.

KANKER (22 juni & 8211; 23 juli)

Je wordt steeds onrustiger. Dit is zeker een tijd waarin harde woorden moeten worden gesproken. Toch is je aangeboren Kreeft mededogen zo groot dat ik er zeker van ben dat je de juiste toon zult vinden. Trouwens, oude vrienden kunnen betere kameraden zijn dan recente kennissen, en een langverwachte reünie zou een goed idee kunnen zijn.

LEO (24 juli – 23 aug.)

sterk>

Het is tijd om naar de lange termijn te kijken. In de komende maanden en jaren zul je dankbaar zijn dat je een principiële weg hebt ingeslagen in plaats van te kiezen voor schaamteloos eigenbelang. Ironisch genoeg ben je er op de lange termijn beter van af. Als je van plan bent snel winst te maken, kan iets met stijl of mode een goede optie zijn.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)< /strong>

De toekomst wordt elke dag rooskleuriger: dat is zeker. De processie van planeten door mysterieuze rijken van je zonnekaart betekent dat je je emotioneel niet langer zo bedreigd of helemaal op zee zou moeten voelen. Je hebt er ook heel goed aan gedaan om je familiezaken zo soepel te regelen, maar laat je hoede niet zakken.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

LIBRA (24 september – 23 oktober)

strong>

Er is heel weinig over de toekomst in steen gebeiteld, en de keuze of je het juiste doet of niet, is niet bepaald door de planeten. Met andere woorden, neem uw eigen beslissing in overeenstemming met de feiten. Ook kan het zijn dat u, ongeacht het ongemak, uw uiterste best moet doen om te doen wat anderen thuis vragen. Als geldzaken opdoemen, zorg er dan voor dat de winsten worden verspreid.

SCHORPIER (24 oktober – 22 november)

Je staat bekend als de kluizenaar van de dierenriem en je bent vaak het gelukkigst in je eentje. Je lijkt last te hebben van mensen die van alles eisen, maar je kunt zo makkelijk de rollen omdraaien. Nooit zijn vrienden en partners zo bereid geweest om gunsten te verlenen en hulp aan te bieden. Als de fiches op zijn, zul je een financiële situatie redden.

BOOGSCHUTTER (23 november – 22 december)

Krachtige planetaire aspecten geven nog steeds aan dat er op het werk een soort shake-up aan de gang is. De omstandigheden veranderen en je bent nu op een twaalf maanden durende cursus van werelds succes, mogelijk zelfs een triomf, gezet. Geef bij het overwegen van gezinsregelingen prioriteit aan jongere mensen: zij zullen uw steun op prijs stellen en deze in de komende tijd rijkelijk terugbetalen.

STEENBOEK (23 december & 20 januari)

Uw maan-uitlijning aan het begin van de week is buitengewoon gunstig, hoewel het aan u is om uw uiterste best te doen om vooruitziende ondernemingen op gang te brengen. Bovendien zou het eindresultaat van recente zakelijke onderhandelingen behoorlijk winstgevend moeten zijn, dus wacht niet langer en maak geen onnodige vooroordelen.

AQUARIUS (21 jan. & 8211; 19 feb.

strong>

Er staan ​​je nog enkele verrassingen te wachten, en misschien ontdek je al snel dat je verborgen financiële talenten hebt. Zelfs degenen onder jullie wiens hart nog nooit heeft gezongen bij het geluid van een kassa, zullen binnenkort dromen manieren om uw inkomen te verhogen. Bovendien zullen onroerendgoedtransacties, na een korte vertraging, tot uw grote opluchting versnellen.

PISCES (20 februari & 8211; 20 maart)

Het is maar al te gemakkelijk om de dagen voorbij te laten gaan, gewoon door niet veel te doen. Misschien heb je een schok nodig om het beste in je naar boven te halen of om je te dwingen een beslissende stap te zetten. Je hoeft alleen maar jezelf de schuld geven als je er niet in slaagt om persoonlijke en sociale kansen te benutten. Financieel gezien sta je op het punt om overeind te komen.