Veckohoroskop, 15 maj 2022 till 21 maj 2022: Oxen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
71

Horoskop idag, 15 maj 2022: Oxen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

Vad står på korten för dig den här veckan? Väduren, det finns inget du kan göra för att undgå det faktum att dina stjärnor ser mer upptagna ut än du är van vid. Vågen, väldigt lite om framtiden är hugget i sten, och valet om du gör det rätta eller inte har inte bestämts av planeterna. Läs detaljerade astrologiska förutsägelser av västerländsk astrolog Peter Vidal nedan.

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Det finns inget du kan göra för att undkomma det faktum att dina stjärnor ser livligare ut än du är van vid. Du kan lika gärna smutskasta och inse att ledighet verkligen kommer att vara en mycket sällsynt händelse. En familjemedlem kommer snart att be om ursäkt.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Best of Express Premium

Premium

Bhupinder Singh Hooda på Idea Exchange: Den enda utvägen är att kämpa för . ..

Premium

Vistara kan gå samman med Air India, beslut troligen i slutet av 2023

Premium

Experten förklarar: Hur du skyddar dig mot värme- relaterad sjukdom

Premium

Förbered dig på högre räntorFler premiumhistorier > >

Försök komma ihåg att det finns tillfällen då du bör göra som andra vill, och tillfällen då du bör följa dina egna råd. Detta är en av de senare, så ge dig själv allt utrymme du behöver för att göra det du vet är nödvändigt. Affärspartners förtjänar också lite mer hänsyn i framtiden.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Andra måste nu inse att dina rättigheter måste beaktas hemma. Det är inte en fråga för förhandling. Bortsett från det faktum att du kräver effektivitet, är enormt ökad komfort och mycket mer nöje på väg. På jobbet kanske du vill tänka två gånger innan du tar på dig några mer knepiga åtaganden.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du blir allt mer rastlös. Detta kommer säkert att vara en tid då hårda ord måste sägas. Ändå är din medfödda cancerska medkänsla sådan att jag är säker på att du kommer att hitta rätt tonfall. Gamla vänner kanske är bättre följeslagare än de senaste bekanta, förresten, och en efterlängtad återförening kan vara en bra idé.

LEO (24 juli – 23 augusti)

stark>

Det är dags att se på lång sikt. Under de kommande månaderna och åren kommer du att vara tacksam för att du tog en principiell väg istället för att välja uppenbart egenintresse. Ironiskt nog, i det långa loppet kommer du att få det bättre på grund av det. Om du planerar att göra en snabb vinst kan något som har med stil eller mode att göra ett bra alternativ.

VIRGO (24 augusti – 23 september)< /strong>

Framtiden blir ljusare för varje dag: det är säkert. Processionen av planeter genom mystiska världar på ditt solkort betyder att du inte längre ska känna dig så hotad eller helt känslomässigt till sjöss. Du har också gjort mycket bra för att organisera dina familjeärenden så smidigt, men släpp inte din vakt.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

strong>

Väldigt lite om framtiden är hugget i sten, och valet om du gör rätt eller inte har inte bestämts av planeterna. Med andra ord, fatta ditt eget beslut i linje med fakta. Oavsett besväret kan du också behöva gå ut ur ditt sätt att göra vad andra ber om hemma. Om pengarna är viktiga, se till att vinsterna sprids.

SKORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Du är känd som zodiakens eremit och är ofta lyckligast av dig själv. Du verkar ha besvärats av folk som kräver allt möjligt, men du kan så lätt vända på steken. Aldrig har vänner och partners varit så villiga att utföra tjänster och erbjuda hjälp. När markerna är nere kommer du att rädda en ekonomisk situation.

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)

Kraftfulla planetariska aspekter indikerar fortfarande att en omvälvning av något slag är på gång på jobbet. Förhållandena förändras och du är nu inställd på en tolv månader lång kurs av världslig framgång, möjligen till och med en triumf. När du överväger familjearrangemang, vänligen prioritera yngre människor: de kommer att uppskatta ditt stöd och betala tillbaka det väl i framtiden.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Dina månjusteringar i början av veckan är utomordentligt gynnsamma, även om det är upp till dig att göra en så stor ansträngning du kan för att få igång framsynta satsningar. Dessutom bör slutresultatet av de senaste affärsförhandlingarna vara ganska lönsamt, så snälla dröj inte och släng i onödan.

VATUMAN (21 januari – 19 februari

strong>

Det finns fortfarande några överraskningar som väntar på dig, och du kan snart upptäcka att du har dolda ekonomiska talanger. Även de av er vars hjärta aldrig har sjungit vid ljudet av en kassaapparat, kommer snart att drömma upp sätt att öka dina inkomster. Dessutom kommer fastighetsaffärer att påskynda, efter en kort fördröjning, till stor lättnad.

FISCES (20 feb. – 20 mars)

Det är alldeles för lätt att låta dagarna gå helt enkelt inte göra särskilt mycket. Du kanske behöver någon form av ryck för att få fram det bästa i dig eller tvinga dig att göra ett avgörande drag. Du har bara dig själv att skylla om du misslyckas med att göra det bästa av personliga och sociala möjligheter. Ekonomiskt sett är du på väg att falla på fötter.