Uttarakhand HC holder på å felle over 2000 trær for utvidelse av veien

0
50

Tidligere hadde innbyggere og sosiale aktivister i delstatshovedstaden holdt protester mot veiutvidelsesprosjektet. (Representativt)

Uttarakhand High Court har stanset felling av over 2000 trær for å utvide Dehradun-Sahastradhara-veien.

En avdelingsbenk av fungerende sjefsjef Sanjay Kumar Mishra og justitiarius RC Khulbe har også spurt regjeringen skal sende inn et svar innen fire uker, mens den fastsetter 8. juni som neste høringsdato.

I PIL påpekte Dehradun-beboer Ashish Kumar Garg at det var et forslag om å økse 2057 trær for den foreslåtte utvidelsen av Sahastradhara-veien fra Dehraduns Jogiwala til Kirsali Chowk. Han ba om at byen allerede står overfor hovedtyngden av klimaendringer og at temperaturen går opp.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Tidligere har innbyggere og sosiale aktivister i delstatshovedstaden hadde holdt protester mot veiutvidelsesprosjektet.

Best of Express Premium

Premium

Bhupinder Singh Hooda på Idea Exchange: Den eneste veien ut er å kjempe for …

Premium

Vistara kunne slå seg sammen med Air India, avgjørelse trolig innen utgangen av 2023

Premium

Ekspert forklarer: Slik beskytter du deg mot varmerelatert sykdomFlere premiumhistorier >&gt ;

Beslutningen om å utvide den 14 km lange veien fra Jogiwala til Kirsali Chowk ble tatt i september 2021 for å sikre rask og enkel reise fra Dehradun til Mussoorie. Med den foreslåtte veien kan turistene nå Mussoorie uten å gå inn i Dehraduns Rajpur Road. Rundt Rs 77 crores fra Central Roads Fund (CRF) ble sanksjonert for prosjektet.