Russlands krig i Ukraina kaster nytt lys over Putins personlige liv. Her er det vi vet

0
52

En mann er silhuettert når han går forbi en graffiti på en vegg som viser den russiske presidenten Vladimir Putin. (AP)

Skrevet av Jason Horowitz

Vladimir Putin likte ikke nysgjerrigheten.

Det var 2008, og den russiske presidenten , da 56 og åtte år inn i sitt strammere grep om makten, sto for en pressekonferanse i Sardinias overdådige Villa Certosa. Ved hans side var hans nærmeste allierte i Vest-Europa, Silvio Berlusconi, mediemogulen og den italienske statsministeren for legendarisk hedonistiske appetitt som han delte smaken for frekke vitser, overdådige møbler og stor rikdom med.

< p>I løpet av somrene fikk Putins to tenåringsdøtre løpe av den vidstrakte villaen, og dro på hemmelige luksusshopping- og båtutflukter under strenge ordre om at identiteten deres forblir skjult og ansiktene deres skjult for kameraer, ifølge en person med kunnskap om arrangementet.< /p>https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

Jeg prøvde HealthifyMe Pro og jeg er ikke sikker på at alle trenger kontinuerlig gl…

Premium

Forklart: Den vedvarende teorien om at Taj Mahal var et hinduistisk tempel kalt. ..

Premium

Forklart: Hvorfor Luna-krasj har reist spørsmål om stabiliteten til krypto …Premium

Aviation Secy, kone får rabatterte Air India-billetter til USA, oppgrader til Busi…Flere Premium-historier >>

Den strategien med å strengt skjerme familien hans fungerte bra for Putin gjennom årene, helt til Russland invaderte Ukraina i februar. Nå, mens nasjoner innfører sanksjoner mot de som står ham nærmest – inkludert de som ble godkjent fredag ​​av Storbritannia mot kvinnen som lenge ble ansett for å være hans elskerinne, Alina Kabaeva, og hans tidligere kone, Lyudmila Ocheretnaya – begynner fasaden å smuldre, og kaster nytt lys over den russiske lederens privatliv.

Previous articleJamia Milia Islamia forlenger påmeldingsfristen for UG, PG kurs; sjekk detaljene
Next articleDen usannsynlige oppstigningen til New Yorks kompostmester