Jamia Milia Islamia verlengt de registratiedeadline voor UG-, PG-cursussen; controleer details

0
46

Dit besluit werd genomen nadat de NTA had aangekondigd dat de registratiedeadline voor CUET 2022 is verlengd. (Bestandsafbeelding)

De Jamia Millia Islamia heeft de registratiedeadline voor JMI-undergraduate, postdoctorale toelating 2022 verlengd. Nu hebben kandidaten de tijd tot 25 mei 2022 om zich aan te melden voor de UG- en PG-cursussen in Jamia. Geïnteresseerde kandidaten kunnen de officiële website van Jamia bezoeken — jmi.ac.in — om zich aan te melden voor deze RUG- en PG-cursussen.

Volgens de officiële aankondiging is de deadline voor het invullen van de online aanvraagformulieren verstreken. verlengd voor alle JMI Post Graduate/Under Graduate/PG Diploma/Advanced Diploma/Diploma-programma's en Foreign Nationals/NRI-afdelingen behalve Ph.D. programma's voor de academische sessie 2022-2023.

Lees |CUET 2022 FAQ: Aanmeldingsprocedure, geschiktheid, formaat, syllabus en meer

Dit besluit is genomen nadat de National Testing Agency (NTA) bekendmaakte dat de registratiedeadline voor CUET 2022 is verlengd. “Met het oog op de verlenging van de laatste datum van het CUET-toelatingsformulier, heeft de vice-kanselier, JMI de verlenging van de laatste datum van het invullen van het online aanvraagformulier voor alle JMI Post Graduate/Under Graduate /PG zeer vriendelijk goedgekeurd Diploma/Advanced Diploma/Diploma-programma's en Vreemdelingen/NRI-afdelingen behalve Ph.D. programma's voor de academische sessie 2022-2023 van 13 mei 2022 tot 25 mei 2022,” het officiële bericht gelezen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidaten moeten ook onthouden dat als ze geïnteresseerd zijn in de programma's van Jamia Milia Islamia en zich hebben aangemeld voor JMI-programma's onder CUET, ze dat zullen doen moeten tot 25 mei 2022 ook verplicht het JMI-registratieformulier invullen op de website voor universitaire examens.

Best of Express Premium

Premium

ExplainSpeaking: waarom de regering van India ten onrechte beweert dat de inflatie de ri.. .Premium

Bhupinder Singh Hooda bij Idea Exchange: de enige uitweg is vechten voor …

Premium

Vistara zou kunnen fuseren met Air India, waarschijnlijk eind 2023

Premium

Expert legt uit: hoe u uzelf kunt beschermen tegen hittegerelateerde ziekteMeer Premium Stories >>