Jamia Milia Islamia forlenger påmeldingsfristen for UG, PG kurs; sjekk detaljene

0
47

Denne avgjørelsen ble tatt etter at NTA annonserte at registreringsfristen for CUET 2022 er forlenget. (Filbilde)

Jamia Millia Islamia har forlenget registreringsfristen for JMI undergraduate, postgraduate opptak 2022. Nå har kandidater tid til 25. mai 2022 til å søke på UG- og PG-kursene i Jamia. Interesserte kandidater kan besøke Jamias offisielle nettsted — jmi.ac.in — for å søke på disse UG- og PG-kursene.

I henhold til den offisielle kunngjøringen har fristen for å fylle ut de elektroniske søknadsskjemaene blitt utvidet for alle JMI Post Graduate/Under Graduate/PG Diploma/Advanced Diploma/Diploma-programmer og utenlandske statsborgere/NRI-avdelinger unntatt Ph.D. programmer for den akademiske økten 2022-2023.

Les |CUET 2022 FAQ: Søknadsprosess, kvalifisering, format, pensum og mer

Denne avgjørelsen ble tatt etter at National Testing Agency (NTA) annonserte at registreringsfristen for CUET 2022 er forlenget. “I lys av forlengelsen i siste dato for CUET-opptaksskjemaet, har rektor, JMI vennligst godkjent forlengelsen innen siste dato for utfylling av elektronisk søknadsskjema for alle JMI Post Graduate/Under Graduate/PG Diplom/Advanced Diploma/Diploma-programmer og utenlandske statsborgere/NRI-avdelinger unntatt Ph.D. programmer for den akademiske økten 2022-2023 fra 13. mai 2022 til 25. mai 2022,” den offisielle innkallingen lest.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater bør også huske at hvis de er interessert i Jamia Milia Islamias programmer og har søkt på JMI-programmer under CUET, så vil de må også fylle ut JMI-registreringsskjemaet på nettsiden til universitetseksamener frem til 25. mai 2022.

Best of Express Premium

Premium

ExplainSpeaking: Hvorfor Indias regjering tar feil når de hevder at inflasjonen har rammet ri… .

Premium

Bhupinder Singh Hooda på Idea Exchange: Den eneste veien ut er å kjempe for …

Premium

Vistara kan slå seg sammen med Air India, avgjørelse trolig innen utgangen av 2023

Premium

Ekspert forklarer: Hvordan beskytte deg mot varmerelatert sykdom Flere premiumhistorier >>