Jamia Milia Islamia förlänger registreringstiden för UG, PG-kurser; kontrollera detaljerna

0
46

Det här beslutet togs efter att NTA meddelade att registreringstiden för CUET 2022 har förlängts. (Filbild)

Jamia Millia Islamia har förlängt registreringstiden för JMI grundutbildning, postgraduate antagning 2022. Nu har kandidater tid till den 25 maj 2022 att ansöka till UG- och PG-kurserna i Jamia. Intresserade kandidater kan besöka Jamias officiella webbplats — jmi.ac.in — för att ansöka till dessa UG- och PG-kurser.

Som enligt det officiella tillkännagivandet har deadline för att fylla i onlineansökningsformulären förlängts för alla JMI Post Graduate/Under Graduate/PG Diploma/Advanced Diploma/Diploma-program och utländska medborgare/NRI-avdelningar förutom Ph.D. program för den akademiska sessionen 2022-2023.

Läs |CUET 2022 FAQ: Ansökningsprocess, behörighet, format, kursplan och mer

Detta beslut togs efter att National Testing Agency (NTA) meddelat att registreringstiden för CUET 2022 har förlängts. “Med tanke på förlängningen av det sista datumet för CUET-antagningsformuläret, har vicekanslern, JMI mycket vänligt godkänt förlängningen inom det sista datumet för ifyllandet av onlineansökningsformuläret för alla JMI Post Graduate/Under Graduate/PG Diploma/Advanced Diploma/Diploma-program och utländska medborgare/NRI-avdelningar förutom Ph.D. program för den akademiska sessionen 2022-2023 från 13 maj 2022 till 25 maj 2022,” det officiella meddelandet läste.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater bör också komma ihåg att om de är intresserade av Jamia Milia Islamias program och har ansökt om JMI-program under CUET, så kommer de att måste också obligatoriskt fylla i JMI-registreringsformuläret på universitetets examenswebbplats fram till den 25 maj 2022.

Best of Express Premium

Premium

ExplainSpeaking: Varför Indiens regering har fel när den hävdar att inflationen har drabbat ri… .

Premium

Bhupinder Singh Hooda på Idea Exchange: Den enda utvägen är att kämpa för …

Premium

Vistara kan slås samman med Air India, beslut troligen i slutet av 2023

Premium

Experten förklarar: Hur du skyddar dig mot värmerelaterad sjukdomFler premiumberättelser >>