Hoe je de eerste aflevering van 'Star Trek: Strange New Worlds' gratis kunt bekijken

0
66
Paramount

Het lijkt erop dat Star Trek eindelijk terugkeert naar zijn roots met Strange New Worlds, een show die zich richt op Captain Christopher Pike, je weet wel, de man uit de piepende stoel. Hoewel Strange New Worlds alleen beschikbaar is op Paramount+, kun je de eerste aflevering nu gratis streamen op YouTube.

Aflevering één van Strange New Worlds debuteerde op 4 mei, in wat ik alleen maar kan aannemen is een knipoog naar Star Wars (of een ironisch symbool van hoe CBS deze franchise behandelt). Je kunt het gratis bekijken op Paramount+ of YouTube zonder account of abonnement, hoewel ik aanneem dat het zich eind mei achter een Paramount+-lidmaatschap zal verstoppen (dat is wat er gebeurde met de première van Halo).

Video afspelen

Het is schokkend dat de eerste paar afleveringen van Vreemde nieuwe werelden wegblijven van het geserialiseerde formaat van programma's als Picard en Discovery. Het lijkt erop dat de show bij het klassieke “monster van de week” thema van Star Trek: The Original Series en The Next Generation, dat is wat we de afgelopen vijftien jaar allemaal wilden hebben.

GERELATEERDAlles wat u moet weten over Paramount+

Ik weet echter nog steeds niet wat ik van de nieuwe show moet vinden. Het geeft een beetje af van dat J.J. Abrams vibe, waar ik nog niet klaar voor ben. Misschien moet je de show bekijken en ons laten weten wat je ervan vindt.

Elke donderdag nieuwe afleveringen van het debuut van Strange New Worlds. De show is exclusief op Paramount+ te zien, buiten deze eerste aflevering, die tijdelijk beschikbaar is op YouTube.