Den bästa tekniken för att piffa upp ditt arbetskontor

0
51
Monkey Business Images/Shutterstock.com

Att gå till jobbet är inte en rolig händelse (åtminstone för de flesta), oavsett om du tycker om att arbeta från kontoret eller inte. Om du lägger till några viktiga tekniker till din skrivbordsinstallation på jobbet kan du bli rädd för att gå på bara en liten bit mindre.

Inga löften om att du inte helt kommer att frukta att gå in på kontoret, men många av dessa tekniska föremål gör arbetet bekvämare, särskilt om du är vid en dator för det mesta. Till exempel gör en ergonomisk mus och tangentbord att dina handleder och händer gör mindre ont, vilket i sin tur gör det lättare att fokusera på arbetet. Andra föremål kommer också att förbättra din övergripande livskvalitet på jobbet, som en muggvärmare, luftrenare eller trådlös laddare för din smartphone.

Innehållsförteckning

Stöd dina handleder: Logitech ERGO K860
Ladda telefonen hela dagen: Anker trådlös laddare
För ett billigt stående skrivbord: montera det! Omvandlare
Andas lättare: PureZone Mini
Håll ordning på kablarna: Smartish Cable Wrangler
Undvik ljummet kaffe: VOGABA Mug Warmer
Håll koll på tiden: DreamSky Smart Desk Clock
Blockera ut bakgrundsljud: Sony MDRZX110NC-hörlurar
Behåll koffeinhaltig: Keurig K-Supreme
Skydda ditt skrivbord: Aothia Leather Desk Pad
En ergonomisk mus: Anker 2.4G vertikal mus

Stöd dina handleder: Logitech ERGO K860

Logitech

För alla som måste skriva hela dagen på jobbet är Logitechs ERGO K860-tangentbord på väg att bli din nya bästa vän. Generellt sett är ergonomiska tangentbord ett måste för frekventa användare, men det här från Logitech är ett rimligt prisvärt alternativ som inte avviker alltför långt från traditionella tangentbord när det gäller layout.

Tangenterna är delade och böjda för att hjälpa dina handleder att få en mer naturlig position när du skriver. Sedan finns det en inbyggd kudde med ett lager memory foam för att stödja dina handleder hela dagen. För att ansluta den till din dator kan du använda antingen Bluetooth eller den medföljande USB-mottagaren.

Support Your Wrists

Logitech ERGO K860

Om du måste skriva hela dagen på jobbet bör du investera i ett bekvämare, ergonomiskt tangentbord som Logitech’s ERGO K860.

Best Buy

Hjälpladda din telefon hela dagen: Anker trådlös laddare

Anker

Ankers trådlösa laddningsstativ är kompakt och låter din telefon stå upprätt medan den laddas, så det är enkelt att hantera dina aviseringar medan den laddas. Även om trådlösa laddare inte är kända för att ladda din telefon snabbt, kan Ankers trådlösa laddare ladda Samsung Galaxy-enheter och iPhones något snabbare. En högeffektiv chipset inuti möjliggör 10W höghastighetsladdning för Galaxy-enheter och en förstärkt 5W laddning för iPhones.

Denna laddare fungerar oavsett om du sätter din telefon på stativet i stående eller liggande läge. Dessutom, om du har ett skyddande telefonfodral som är mindre än 5 mm tjockt och inte har några magnetiska eller metallfästen, kan du lämna det på under laddningen.

Underhållsladda din telefon hela dagen < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Anker trådlös laddare

Har en trådlös laddare på din skrivbordet gör det enkelt att underhållsladda din telefon hela dagen och aldrig ta slut på batteri.

Amazon

$15.99
$19.49 Save 18%

For an Inexpensive Stående skrivbord: Montera det! Konverterare

Mount- Det!

Att kunna växla mellan att sitta och stå på jobbet är en attraktiv idé (och en som kan stärka din hälsa), men stående skrivbord är otroligt dyra. Som tur är kan du testa den stående arbetsmodellen med ett mer prisvärt alternativ—en stående skrivbordskonverterare.

RELATERADESka du köpa ett stående skrivbord?

Mount-It!s stående skrivbordsomvandlare levereras förmonterad, så den är redo att användas så fort du tar ut den ur kartongen. Den kan hålla upp till 20 pund och är justerbar i höjdled mellan 2,5 tum och 16,875 tum. För att höja eller sänka den är allt du behöver göra att dra eller trycka försiktigt på den övre delen där din bärbara eller stationära bildskärm är.

För ett billigt stående skrivbord

Monter-It! Konverterare

Stående skrivbord är dyra, men Mount-It!s omvandlare är billigare och ger dig alla fördelar med ett stående skrivbord.

Amazon

$132.99
 

Breathe Easier: Pure Enrichment PureZone Mini

Ren berikning

< p>Om du har allvarliga allergier eller inte gillar att ständigt lukta på mat från kontorets mikrovågsugn är det en smart idé att investera i en liten luftrenare för jobbet. Eftersom den är liten och väger mindre än ett pund är PureZone Mini ett utmärkt val för arbetsplatsen.

PureZone Mini är liten men mäktig. Den utför två steg av luftrening genom ett kolfilter och ett äkta HEPA-filter. Kolfiltret fångar upp lukt och rök, och sedan tar HEPA-filtret bort irriterande partiklar som damm eller pollen. Även om du förmodligen kommer att använda den låga fläkthastigheten på jobbet för att hålla saker tyst, finns det också en medelhög och hög fläkthastighet. Denna lilla luftrenare kan hålla i upp till 12 timmar mellan laddningarna.

Andas lättare

Renare Anrikning PureZone Mini

Att ha en luftrenare på jobbet kan hjälpa till att minimera lukten av andra människors mat och minska allergener omkring dig.

Amazon

$39.99
49,99 USD Spara 20 %

Bästa köp

44,99 USD
 

Håll ordning på kablarna: Smartish Cable Wrangler

Smart

Denna kabelbrytare från Smartish är en enkel, men ändå mycket effektiv, liten uppfinning. Under dess dekorativa yta finns kraftfulla magneter som attraherar dina kabeländar och håller dem organiserade i ett område. Om det inte finns en magnetisk anslutning mellan din kabel och Smartish-kabelbrytaren, kan du sätta den medföljande magnetiska kragen runt din kabel där du vill att den ska fästa.

Håll ordning på kablarna

Smartish Cable Wrangler

Denna smarta gadget från Smartish hjälper dig att hålla reda på kablar du används ofta på jobbet.

Amazon

$24.99
 

Avoid Lukewarm Coffee: VOGABA Muggvärmare

VOBAGA

Om du inte dricker ditt kaffe direkt, slutar det med att det blir kallt (eller ännu värre, ljummen) innan du kan avsluta den. Lyckligtvis kan VOBAGA’s muggvärmare hålla ditt kaffe vid en behaglig temperatur så länge du behöver.

Du kan växla mellan tre temperaturinställningar: 104°F, 131°F och 149°F. Även om kaffe kan vara den favoritdryck för de flesta, kan du också värma upp te, varm choklad eller någon annan dryck så länge det är i en mugg med platt botten. Värmaren stängs automatiskt av efter att ha arbetat i fyra timmar i sträck också, vilket är fantastiskt för glömska människor.

Undvik ljummet kaffe

VOGABA muggvärmare

Denna muggvärmare från VOGABA kommer att hålla dina favoritdrycker varma hela dagen så att du inte behöver rusa för att avsluta dem.< /p> Amazon

$30.99
 

Keep Track of Time: DreamSky Smart Desk Clock

DreamSky

Du kan säkert använda din telefon för att kontrollera tiden på jobbet, eller så kan du bara slå upp på en skrivbordsklocka som den här från DreamSky. Dessutom, eftersom investeringar i en skrivbordsklocka kan få dig att kontrollera din telefon mindre, kan du bli mer produktiv på jobbet.

RELATERADE13 roliga tillbehör för ditt gamla, tråkiga skrivbord

DreamSkys skrivbordsklocka visar också veckodagen och temperaturen utomhus direkt när du ansluter den. Du kan ändra tiden i klockans inställningar för säkerhets skull, men klockan känner automatiskt av tidszonen .

Det finns sex olika ljusstyrkanivåer för 5-tums LCD-skärmen och en automatisk dimningsinställning om du vill att klockan ska göra jobbet åt dig hela dagen. Sedan finns det också en väckarklockafunktion, som du förmodligen inte kommer att använda på jobbet om du inte har ett privat kontor. För att starta den behöver du bara koppla in den; du kan också sätta i tre AA-batterier (ingår ej) för att hålla klockan på vid ett strömavbrott.

Håll koll på tiden

DreamSky Smart Desk Clock

En skrivbordsklocka med stort teckensnitt är det bästa sättet att hålla koll på tiden under dagen.

Amazon

$25.99
$29.99 Save 13%

Block Out Background Brus: Sony MDRZX110NC-hörlurar

Sony

Det finns inget värre än att bli distraherad på jobbet, vare sig av din bullriga kollega, konstruktionen som pågår utanför eller andra människors telefoner som slocknar nonstop. Lyckligtvis kan ett par bra brusreducerande hörlurar hjälpa till att eliminera dessa distraktioner och låta dig fokusera på ditt arbete.

Sony’s MDRZX110NC-hörlurar är ett prisvärt on-ear-alternativ som kommer med integrerad brusreducerande teknik. Dessa är lätta, så de är lätta att ta fram och tillbaka mellan hemmet och jobbet; Dessutom har de 1,18-tums dynamiska drivrutiner inuti för skarpt ljud.

De här hörlurarna är trådbundna, så du måste se till att din dator eller smartphone har ett ordentligt ljuduttag. Med en batteritid på upp till 80 timmar räcker dessa hörlurar dig enkelt en hel arbetsvecka innan de behöver laddas.

Blockera bakgrundsljud

Sony MDRZX110NC-hörlurar

Arbetsplatser kan vara bullriga, så att ha ett par bra brusreducerande hörlurar är ett måste.

Amazon

 

Best Buy

49,99 USD
 

Behåll koffeinhalt: Keurig K-Supreme

Keurig

Även om du kanske gör din morgonkopp med joe hemma, ibland räcker det inte med en kopp om dagen. Att hålla en Keurig K-Stream på jobbet gör det enkelt att brygga en snabb kopp vid skrivbordet och få energi under de närmaste timmarna.

Vattenreservoaren rymmer 66 ounce, vilket räcker för fem till elva bryggningar , beroende på vilken storlek du väljer (6, 8, 10 eller 12 oz). Det finns också två platser där du kan hålla vattenbehållaren, antingen bakom maskinen eller till vänster om den.

Förutom att välja storlek på din brygd kan du även anpassa om du vill att den ska vara stark eller bryggd över is vid lite lägre temperatur. Som med alla Keurig-kaffebryggare har du också ett brett utbud av alternativ när det kommer till kaffesmaker; du kan till och med ha lite te eller varm choklad K-koppar på kontoret också.

Håll dig koffeinhaltig

Keurig K-Supreme

Vissa dagar kräver mer än en kopp kaffe, så det är praktiskt att ha en Keurig K-Supreme kaffebryggare på jobbet.

Amazon

$158.99
 

Best Buy

$159.99
 < /p>

Skydda ditt skrivbord: Aothia Leather Desk Pad

Aothia

Om du aldrig har haft ett stort skrivbordsunderlägg på din arbetsplats, går du miste om något. Aothias skrivbordsunderlägg är gjord av ett slitstarkt konstläder som är vattenavvisande och skyddar ditt skrivbord från repor, fläckar, spill och värme. Eftersom det är vattentåligt kommer vätskedroppar att sitta ovanpå dynan tills du torkar bort dem.

Den är också halkfri, med ett speciellt korkmockamaterial på undersida. Dessutom är den 31,5 tum lång och 15,7 tum bred och tillräckligt stor för att enkelt passa en bärbar dator, mus, tangentbord, smartphone och några andra kontorsartiklar. Den här skrivbordsdynan fungerar också som en musmatta, så att du helt kan ersätta den lilla musmattan du använder för närvarande.

Skydda ditt skrivbord

Aothia läderskrivbordsdyna

Denna skrivbordsunderlägg i läder från Aothia hjälper till att hålla ditt skrivbord rent och fungerar som en gigantisk musmatta.

Amazon

$11.89
$16.99 Save 30%

An Ergonomic Mouse: Anker 2.4G Vertical Mouse

Anker

För personer som är vana vid vanliga datormöss ser Ankers Vertical Ergonomic Mouse förmodligen ganska bra ut konstig. Men var inte rädd—dess unika form är utformad för att minska kramper i dina händer samt lindra trycket i handleden.

Om du någonsin har använt en traditionell mus under en längre tid förstår du hur lätt det är att uppleva kramp i händerna. Att ständigt klicka, rulla och flytta runt musen är inte en mycket bekväm uppgift. Även om Ankers mus kan ta lite tid att vänja sig vid, kommer den att göra en värld av skillnad.

RELATERATMus-DPI och omröstningsfrekvenser förklaras: spelar de någon roll för spel?

Den här musen är trådlös och kräver två AAA-batterier (ingår ej) för att driva den, så du behöver inte oroa dig för en kabel. Efter åtta minuters tomgång går musen i viloläge för att bevara batteritiden. När det gäller känslighet finns det tre olika DPI-intervall (dots per inch) du kan växla mellan för mer exakt spårning.

En ergonomisk mus

Anker 2.4G vertikal mus

Det här är en mus från Anker som ser konstigt ut, men det är en vertikal ergonomisk mus som hjälper din hand att bli mindre krampaktig under dagen.

Amazon

$35.99