De Russische oorlog in Oekraïne werpt een nieuw licht op het persoonlijke leven van Poetin. Dit is wat we weten

0
53

Het silhouet van een man loopt langs graffiti op een muur waarop de Russische president Vladimir Poetin is afgebeeld. (AP)

Geschreven door Jason Horowitz

Vladimir Poetin hield niet van nieuwsgierige blikken.

Het was 2008 en de Russische president , toen 56 en acht jaar in zijn verstevigende greep op de macht, stond hij voor een persconferentie in de weelderige Villa Certosa op Sardinië. Aan zijn zijde stond zijn naaste bondgenoot in West-Europa, Silvio Berlusconi, de mediamagnaat en Italiaanse premier van legendarische levensgenieters met wie hij een voorliefde deelde voor ranzige grappen, over-the-top meubels en enorme rijkdom.

< p>Tijdens de zomers hadden de twee tienerdochters van Poetin de leiding van de uitgestrekte villa en gingen ze op geheime luxe winkel- en bootexcursies onder strikte orders dat hun identiteit verborgen bleef en hun gezichten verborgen voor camera's, volgens een persoon met kennis van de regeling.< /p>https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

Ik heb HealthifyMe Pro uitgeprobeerd en ik weet niet zeker of iedereen continue gl…

Premium

Uitgelegd: de hardnekkige theorie dat de Taj Mahal een hindoetempel werd genoemd. ..Premium

Uitgelegd: waarom de crash van Luna vragen oproept over de stabiliteit van crypto …Premium

Aviation Secy, vrouw krijgt goedkope Air India-tickets naar de VS, upgrade naar Busi… Meer Premium Stories >>

Die strategie om zijn gezin strikt af te schermen werkte jarenlang goed voor Poetin, totdat Rusland in februari Oekraïne binnenviel. Nu landen sancties opleggen aan degenen die het dichtst bij hem staan ​​– waaronder die welke vrijdag door Groot-Brittannië zijn goedgekeurd tegen de vrouw die lang als zijn minnares werd beschouwd, Alina Kabaeva, en zijn voormalige vrouw, Lyudmila Ocheretnaya – begint de façade af te brokkelen en werpt nieuw licht op het privéleven van de Russische leider.

Previous articleJamia Milia Islamia verlengt de registratiedeadline voor UG-, PG-cursussen; controleer details
Next articleDe onwaarschijnlijke beklimming van de compostkampioen van New York