De beste technologie om uw kantoor op te fleuren

0
46
Monkey Business Images/Shutterstock.com

Aan het werk gaan is geen leuke gebeurtenis (tenminste, voor de meeste mensen), of je nu graag op kantoor werkt of niet. Als je een paar belangrijke technische snufjes toevoegt aan je bureauopstelling op het werk, zou je bang kunnen zijn om iets minder naar binnen te gaan.

Geen beloftes dat je er niet helemaal tegen op ziet om naar kantoor te gaan, maar veel van deze technische items maken het werken comfortabeler, vooral als je het grootste deel van de tijd op een computer zit. Zo zorgen een ergonomische muis en toetsenbord ervoor dat je polsen en handen minder pijn doen, wat het focussen op het werk makkelijker maakt. Andere items zullen ook uw algehele kwaliteit van leven op het werk verbeteren, zoals een mokverwarmer, luchtreiniger of draadloze oplader voor uw smartphone.

Inhoudsopgave

Ondersteun je polsen: Logitech ERGO K860
Trickle-charge je telefoon de hele dag: Anker draadloze oplader
Voor een goedkoop sta-bureau: Mount-It! Converter
Gemakkelijker ademen: pure verrijking PureZone Mini
Houd kabels geordend: Smartish Cable Wrangler
Vermijd lauwwarme koffie: VOGABA mokwarmer
Houd de tijd bij: DreamSky slimme bureauklok
Blokkeer achtergrondgeluid: Sony MDRZX110NC-hoofdtelefoon
Blijf cafeïnevrij: Keurig K-Supreme
Bescherm uw bureau: Aothia lederen bureauonderlegger
Een ergonomische muis: Anker 2.4G verticale muis

Ondersteun je polsen: Logitech ERGO K860

Logitech

Voor iedereen die op het werk de hele dag moet typen, wordt het ERGO K860-toetsenbord van Logitech binnenkort je nieuwe beste vriend. Over het algemeen zijn ergonomische toetsenborden een must voor frequente typers, maar deze van Logitech is een redelijk betaalbare optie die qua lay-out niet te ver afwijkt van traditionele toetsenborden.

De toetsen zijn gesplitst en gebogen zodat je polsen tijdens het typen een natuurlijkere houding aannemen. Dan is er een ingebouwd kussen met een traagschuimlaag om je polsen de hele dag te ondersteunen. Om hem op je computer aan te sluiten, kun je Bluetooth of de meegeleverde USB-ontvanger gebruiken.

Steun je polsen

Logitech ERGO K860

Als u de hele dag op het werk moet typen, moet u investeren in een comfortabeler, ergonomischer toetsenbord zoals Logitech's ERGO K860.

Best Buy

Laad je telefoon de hele dag op: Anker draadloze oplader

Anker

De draadloze oplaadstandaard van Anker is compact en zorgt ervoor dat je telefoon rechtop blijft staan ​​tijdens het opladen, dus het is gemakkelijk om je meldingen te beheren tijdens het opladen. Hoewel draadloze opladers niet bekend staan ​​om het snel opladen van je telefoon, kan de draadloze oplader van Anker Samsung Galaxy-apparaten en iPhones iets sneller opladen. Een zeer efficiënte chipset aan de binnenkant zorgt voor 10 W high-speed opladen voor Galaxy-apparaten en een verhoogde lading van 5 W voor iPhones.

Deze oplader werkt, of je je telefoon nu in de staande of liggende modus op de standaard zet. En als je een beschermend telefoonhoesje hebt dat minder dan 5 mm dik is en geen magnetische of metalen hulpstukken heeft, kun je het aan laten tijdens het opladen.

Je telefoon de hele dag opladen < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Anker draadloze oplader

Een draadloze oplader op uw bureau maakt het gemakkelijk om je telefoon de hele dag druppelsgewijs op te laden en de batterij nooit leeg te raken.

Amazon

$15.99
$19.49 Save 18%

For an Inexpensive Sta-bureau: Mount-It! Converter

Mount- Het!

Op het werk kunnen wisselen tussen zitten en staan ​​is een aantrekkelijk idee (en een idee dat je gezondheid kan verbeteren), maar sta-bureaus zijn ongelooflijk duur. Gelukkig kun je het staande werkmodel testen met een goedkoper alternatief: een staande bureau-converter.

GERELATEERDMoet u een sta-bureau kopen?

Mount-It!’s sta-bureauconverter wordt voorgemonteerd geleverd, dus hij is klaar voor gebruik zodra je hem uit de doos haalt. Het kan tot 20 pond dragen en is in hoogte verstelbaar tussen 2,5 inch en 16,875 inch. Om het omhoog of omlaag te brengen, hoeft u alleen maar zachtjes aan het bovenste stuk te trekken of te duwen waar uw laptop of desktopmonitor zich bevindt.

Voor een goedkoop sta-bureau

Mount-It! Converter

Sta-bureaus zijn duur, maar de converter van Mount-It! is goedkoper en biedt u alle voordelen van een sta-bureau.

Amazon

$132.99
 

Breathe Easier: Pure Enrichment PureZone Mini

Pure verrijking

< p>Als je ernstige allergieën hebt of niet graag constant eten ruikt uit de magnetron op kantoor, is het een slim idee om te investeren in een kleine luchtreiniger voor op het werk. Omdat hij klein is en minder dan een pond weegt, is de PureZone Mini een uitstekende keuze voor op de werkplek.

De PureZone Mini is klein maar krachtig. Het voert twee fasen van luchtzuivering uit door een koolstoffilter en een echt HEPA-filter. Het koolstoffilter vangt geur en rook op en vervolgens verwijdert het HEPA-filter vervelende deeltjes zoals stof of pollen. Hoewel je waarschijnlijk de lage ventilatorsnelheid op het werk zult gebruiken om het stil te houden, is er ook een gemiddelde en hoge ventilatorsnelheid. Deze kleine luchtreiniger gaat tot 12 uur mee tussen oplaadbeurten.

Adem gemakkelijker

Puur Verrijking PureZone Mini

Als u een luchtreiniger op het werk heeft, kunt u de geuren van andermans eten tot een minimum beperken en allergenen om u heen verminderen.

Amazon

$39.99
$ 49,99 Bespaar 20%

Best Buy

$ 44,99
 

Houd kabels geordend: Smartish Cable Wrangler

Slim

Deze kabelwrangler van Smartish is een eenvoudige, maar zeer effectieve kleine uitvinding. Onder het decoratieve oppervlak bevinden zich krachtige magneten die uw kabeluiteinden aantrekken en ze in één gebied georganiseerd houden. Als er geen magnetische verbinding is tussen je kabel en de Smartish cable wrangler, kun je de meegeleverde magnetische kraag rond je kabel plaatsen waar je hem wilt hebben.

Houd kabels georganiseerd

Smartish Cable Wrangler

Deze handige gadget van Smartish helpt u bij het bijhouden van kabels die u vaak gebruiken op het werk.

Amazon

$24.99
 

Avoid Lukewarm Coffee: VOGABA Mokwarmer

VOBAGA

Tenzij je je koffie meteen opdrinkt, wordt hij koud (of erger, lauw) voordat u het kunt afmaken. Gelukkig kan de mokkenverwarmer van VOBAGA je koffie zo lang op een aangename temperatuur houden als je nodig hebt.

U kunt tussen drie temperatuurinstellingen schakelen: 104°F, 131°F en 149°F. Hoewel koffie voor de meesten de favoriete drank is, kun je ook thee, warme chocolademelk of een ander drankje opwarmen, zolang het maar in een mok met platte bodem zit. De verwarmer wordt ook automatisch uitgeschakeld nadat hij vier uur achter elkaar heeft gewerkt, wat geweldig is voor vergeetachtige mensen.

Vermijd lauwe koffie

VOGABA Mokwarmer

Deze mokwarmer van VOGABA houdt je favoriete drankjes de hele dag warm, zodat je je niet hoeft te haasten om ze op te eten.< /p> Amazon

$30.99
 

Keep Track of Time: DreamSky slimme bureauklok

DreamSky

Je kunt je telefoon zeker gebruiken om de tijd op je werk te controleren, of je kunt gewoon opkijken naar een bureauklok zoals deze van DreamSky. En omdat investeren in een bureauklok ervoor kan zorgen dat u minder op uw telefoon kijkt, kunt u uiteindelijk productiever zijn op het werk.

GERELATEERD13 leuke accessoires voor je oude, saaie bureau

DreamSky's bureauklok geeft ook de dag van de week en de temperatuur buiten direct weer zodra je hem aansluit. Je kunt de tijd in de instellingen van de klok wijzigen voor het geval dat, maar de klok detecteert automatisch de tijdzone .

Er zijn zes verschillende helderheidsniveaus voor het 5-inch LCD-scherm en een automatische diminstelling als je wilt dat de klok de hele dag het werk voor je doet. Dan is er ook een wekkerfunctie, die u waarschijnlijk niet op uw werk zult gebruiken, tenzij u een privékantoor heeft. Om hem op te starten, hoef je hem alleen maar aan te sluiten; je kunt ook drie AA-batterijen (niet meegeleverd) plaatsen om de klok aan te houden tijdens een stroomstoring.

Houd de tijd bij

DreamSky Smart Desk Clock

Een bureauklok met een groot lettertype is de beste manier om de hele dag de tijd bij te houden.

Amazon

$25.99
$29.99 Save 13%

Block Out Background Ruis: Sony MDRZX110NC-hoofdtelefoon

Sony

Er is niets erger dan afgeleid te worden op het werk, of het nu gaat om je luidruchtige collega, de bouwwerkzaamheden buiten of de telefoons van andere mensen die non-stop afgaan. Gelukkig kan een geweldige hoofdtelefoon met ruisonderdrukking helpen om die afleiding te elimineren, zodat jij je kunt concentreren op je werk.

De MDRZX110NC-hoofdtelefoon van Sony is een betaalbare on-ear-optie die wordt geleverd met geïntegreerde ruisonderdrukkingstechnologie. Deze zijn licht van gewicht, dus ze zijn gemakkelijk mee te nemen tussen huis en werk; bovendien hebben ze 1,18-inch dynamische drivers aan de binnenkant voor helder geluid.

Dit zijn bedrade hoofdtelefoons, dus je moet ervoor zorgen dat je computer of smartphone een goede audio-aansluiting heeft. Met een batterijduur van maximaal 80 uur, gaat deze hoofdtelefoon gemakkelijk een hele werkweek mee voordat hij moet worden opgeladen.

Blokkeer achtergrondgeluiden

Sony MDRZX110NC-hoofdtelefoon

Werkplekken kunnen luidruchtig zijn, dus het hebben van een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is een must.

Amazon

 

Best Buy

$ 49,99
 

Blijf cafeïnehoudend: Keurig K-Supreme

Keurig

Hoewel je thuis misschien je ochtendkopje Joe maakt, is één kopje per dag soms niet genoeg. Door een Keurig K-Stream aan het werk te houden, is het gemakkelijk om snel een kopje achter je bureau te zetten en jezelf energie te geven voor de komende paar uur.

Het waterreservoir heeft een inhoud van 66 ounce, wat genoeg is voor vijf tot elf brouwen , afhankelijk van de maat die u kiest (6, 8, 10 of 12 oz). Er zijn ook twee plekken waar u het waterreservoir kunt bewaren, achter of links van de machine.

Naast het kiezen van de grootte van je brouwsel, kun je ook aanpassen of je het sterk wilt hebben of op ijs op een iets lagere temperatuur wilt zetten. Zoals bij elk Keurig-koffiezetapparaat, heb je ook een breed scala aan opties als het gaat om koffiesmaken; je kunt zelfs wat thee of warme chocolademelk K-cups op kantoor bewaren.

Blijf cafeïnehoudend

Keurig K-Supreme

Sommige dagen hebben meer dan één kop koffie nodig, dus het is handig om een ​​Keurig K-Supreme koffiezetapparaat op het werk te hebben.

Amazon

$157.50
 

Best Buy

$159.99
 < /p>

Bescherm uw bureau: Aothia lederen bureauonderlegger

Aothia

Als je nog nooit een grote bureauonderlegger op je werkplek hebt gehad, mis je iets. De bureauonderlegger van Aothia is gemaakt van duurzaam kunstleer dat waterafstotend is en uw bureau beschermt tegen krassen, vlekken, morsen en hitte. Omdat het waterafstotend is, blijven er vloeistofdruppels op de pad totdat je ze wegveegt.

Het is ook antislip, met een speciaal kurk-suède materiaal op de onderkant. Bovendien is hij met een lengte van 31,5 inch en een breedte van 15,7 inch groot genoeg om gemakkelijk een laptop, muis, toetsenbord, smartphone en een paar andere kantoorartikelen in te passen. Deze bureauonderlegger doet ook dienst als muismat, zodat u de kleine muismat die u momenteel gebruikt volledig kunt vervangen.

Bescherm uw bureau

Aothia lederen bureauonderlegger

Deze leren bureauonderlegger van Aothia houdt uw bureau schoon en werkt als een gigantische muismat.

Amazon

$11.89
$16.99 Save 30%

Een ergonomische muis: Anker 2.4G verticale muis

Anker

Voor mensen die gewone computermuizen gewend zijn, ziet de verticale ergonomische muis van Anker er waarschijnlijk vreemd. Maar wees niet bang: de unieke vorm is ontworpen om krampen in uw handen te verminderen en de druk in uw pols te verlichten.

Als je ooit een traditionele muis voor een langere periode hebt gebruikt, weet je hoe gemakkelijk het is om handkrampen te krijgen. Voortdurend klikken, scrollen en bewegen met de muis is geen erg comfortabele taak. Hoewel de muis van Anker misschien even wennen is, zal het een wereld van verschil maken.

GERELATEERDMuis DPI en polling tarieven uitgelegd: zijn ze van belang voor gaming?

Deze muis is draadloos en heeft twee AAA-batterijen nodig (niet meegeleverd) om hem van stroom te voorzien, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een kabel. Na acht minuten inactiviteit gaat de muis in slaapstand om de batterij te sparen. In termen van gevoeligheid zijn er drie verschillende DPI-bereiken (dots per inch) waar u tussen kunt schakelen voor nauwkeurigere tracking.

Een ergonomische muis

Anker 2.4G verticale muis

Dit is een vreemd uitziende muis van Anker, maar het is een verticale ergonomische muis die ervoor zorgt dat je hand in de loop van de dag minder krampen krijgt.

Amazon

$35.99