Sundsvall överkört: ”Vi kan inte en slå två passningar”

0
136

Nykomlingen och tabelljumbon Gif Sundsvall har det fortsatt mycket tungt i allsvenskan i fotboll. På söndagen kom säsongens sjunde förlust på åtta matcher när IFK Norrköping krossade Sundsvall med 5–1. Hemmalaget IFK:s Christoffer Nyman satte 1–0 efter redan fyra minuter och bara drygt 30 minuter in på matchen var det i princip över, när Jacob Ortmark satte 4–0. I den andra halvleken utökade Ortmark till 5–0 innan Saku Ylätupa fick in ett tröstmål för bortalaget. Sundsvalls lagkapten Pontus Silfwer var märkbart besviken efter matchen. – Vi klarar inte ens av att slå två passningar i laget. Häcken-Kalmar 3–1 Hammarby-AIK 3–3 Degerfors-Helsingborg 2–1 Göteborg-Varberg 1–1 Norrköping-Sundsvall 5–1