Opposisjonsleder sa til meg «PM to ganger, hva mer», men jeg kan ikke hvile: Narendra Modi

0
102

Statsminister Narendra Modi taler til 'Utkarsh Samaroh' gjennom en videokonferanse i Gujarats Bharuch-distrikt, i New Delhi. (PTI)

For å antyde at han var klar for en ny periode, sa statsminister Narendra Modi torsdag at en «svært senior» opposisjonsleder, som han respekterer, en gang hadde spurt «hva annet» var igjen for ham å utrette etter å ha blitt PM to ganger – men han vil ikke hvile før “100 prosent” dekning av offentlige ordninger er oppnådd.

Modi snakket praktisk talt på Utkarsh Samaroh i Bharuch, hvor mottakerne av fire sentralregjeringsordninger ble samlet, og sa: «Når jeg møtte en leder, han er en veldig senior leder, han har vært en politisk motstander, men jeg gjør det respekter ham. En dag kom han for å møte meg for å løse noen problemer. Han sa: 'Modiji, hva mer vil du gjøre nå? Landet har gjort deg til statsminister to ganger.»

Modi sa: «Han trodde at det å bli statsminister to ganger var en stor prestasjon.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Han vet ikke at denne Modien er laget av noe annet, det er jorda i Gujarat som har formet ham. Det er ikke nok at jeg skal hvile nå, (tenker) at alt som har skjedd er bra…Nei…Min drøm er metning…oppnå målet ditt 100 prosent. Få regjeringsmaskineriet til en vane, skap tro hos innbyggerne.»

Beste av Express Premium

Premium

Jeg prøvde HealthifyMe Pro, og jeg er ikke sikker på at alle trenger kontinuerlig gl. ..

Premium

Forklart: Den vedvarende teorien om at Taj Mahal var et hinduistisk tempel kalt…Premium

Forklart: Hvorfor Luna-krasj har reist spørsmål om stabiliteten til krypto …

Premium

Aviation Secy, kone får rabatterte Air India-billetter til USA, oppgraderer til Busi…Flere Premium-historier >> Les |Bharuch-arrangement: Klasse 12-jentes 'lege'-drøm gjør statsminister Modi følelsesladet

Statsministeren sa da han ble valgt i 2014, «nesten halve landet var 100 mil unna toaletter, vaksinasjon, elektrisitet, bankkontoer, i en måte de ble nektet på. I alle disse årene med all vår innsats har mange ordninger oppnådd 100 prosent metning.”

Ifølge ham var dette “vanskelige oppgaver og politikere er redde for å røre ved dem”, men han var ikke her for å “drive politikk, men for å tjene innbyggerne i landet”.

“Landet har lovet å nå målet på 100 prosent. Når dette skjer, begynner innbyggeren å tro at jeg har rett til disse pengene, og dette sår et frø av plikt. Og når denne metningen skjer, er det ingen mulighet for diskriminering, det er ikke behov for anbefaling. Når dette skjer, slutter politikken for ettergivelse,» sa Modi.

Les også |Modi-regjeringen tar ikke beslutninger som vil glede folk, men de er bra for dem: Amit Shah

«En gang det var nyheter om en sikkerhetstrussel mot meg, en gang det var nyheter om sykdommen min, da sa jeg: «bror, jeg har velsignelsene til tusenvis av mødre og søstre, og til den tid jeg har dette skjoldet , ingen kan gjøre meg noe’,” sa han.
Han sa at han jobbet som et “familiemedlem” og at regjeringen hans, etter å ha fullført åtte år i embetet, gikk videre med et “nytt løfte og ny energi.”

Modi sa også at regjeringen hans hadde gitt 50 crore mennesker dekning på Rs 5 lakh hver under helseforsikringsordningen, crores hadde blitt dekket under ulykkesforsikringsordningen og pensjonsordningen for seniorborgerne.

Mening |Express View: Belønningene fra Modi-regjeringens europeiske diplomati har begynt å komme gjennom

Folk har fått sine egne hjem, gasstilkoblinger, strømtilkoblinger, vanntilkoblinger og bankkontoer, sa han. “De fattige ville bruke halve livet på å løpe rundt på offentlige kontorer, vår regjering endret alt det,” sa han.