MP Board Class 5, 8 board resultaten: wanneer en waar scores te controleren

0
46

De uitslag wordt om 15.00 uur via een persconferentie bekend gemaakt. Bestand

De hoofdsecretaris van Madhya Pradesh, schoolonderwijs Rashmi Arun Shami heeft op 13 mei 2022 de resultaten van het parlementsbestuur bekend gemaakt voor de examens van de klassen 5 en 8. De uitslag wordt om 15.00 uur bekendgemaakt via een persconferentie. Kandidaten die voor het examen verschenen, kunnen het resultaat controleren via de officiële website — rskmp.in

MP-bestuursexamens werden afgenomen vanaf 1 april en werden afgesloten op 8 april voor klas 5, en op 9 april voor klas 8.

Lees |Karnataka SSLC Class 10 resultaat 2022 datum en tijd aangekondigd

De uitslag wordt bekendgemaakt in een persconferentie en is te zien op het officiële YouTube-kanaal van Rajya Shiksha Kendra. De kandidaten kunnen het resultaat ook controleren via de openbare link van het State Education Center Portal.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Dit jaar verschenen er ongeveer 8.26 lakh kandidaten voor het MP-bestuursexamen voor klasse 5 en 7.56 lakh verscheen voor klasse 8 bestuursexamens.

Best of Express Premium

Premium

Ik heb HealthifyMe Pro uitgeprobeerd en ik weet niet zeker of iedereen continue gl…

Premium

Uitgelegd: de hardnekkige theorie dat de Taj Mahal een hindoetempel was genaamd…Premium

Uitgelegd: waarom de crash van Luna vragen oproept over de stabiliteit van crypto …

Premium

Aviation Secy, vrouw krijgt goedkope Air India-tickets naar de VS, upgrade naar Busi… Meer Premium Stories >>

De deelstaatregering geeft het resultaat van de MP-raad voor klasse 5 en 8 vrij na een onderbreking van bijna 12 jaar. Het examen is afgenomen in lijn met de bestuursexamens. In welke processen zoals het opstellen van examenvragen op staatsniveau, het bepalen van examencentra in nabijgelegen scholen, evaluatie van exemplaren in andere scholen en andere districten en gecentraliseerde en online resultaten zijn aangenomen.