Luchtvaartminister Scindia gaat luchtvaartmaatschappijen onderzoeken die passagiers in rekening brengen voor het uitgeven van instapkaarten bij incheckbalies

0
49

Minister van Burgerluchtvaart van de Unie Jyotiraditya Scindia.

Minister van Luchtvaart Jyotiraditya Scindia zei vrijdag dat hij de kwestie onderzoekt waarbij luchtvaartmaatschappijen passagiers een vergoeding vragen voor het uitgeven van instapkaarten bij incheckbalies binnen de terminals.

Een passagier genaamd Neeti Shikha zei op Twitter: “Nieuwe regel van SpiceJet. Als u bij de incheckbalie een instapkaart wilt halen, moet u extra betalen. Dit is hetzelfde als een klant in een restaurant vertellen dat als je op een bord wilt eten, je moet betalen. Vraag me af wat het consumentenforum doet!

Best of Express Premium

PremiumChintan Shivir eindigt vandaag: Hindutva-debat in Cong, party ducks hard talk…

Premium

Uitgelegd: waarom is een verbod op de export van tarwe een -schokkende reactie, treft boeren a…Premium

De hand van de Rajapaksas

Premium

Ondanks zijn wankele politieke toekomst, blijft Rahul Gandhi de held van de massamedia… Meer Premium Stories >>

Journalist Madhavan Narayanan noemde deze praktijk van luchtvaartmaatschappijen “belachelijk”.

In reactie daarop zei Scindia: “Akkoord, zal dit zo snel mogelijk onderzoeken!”< /p>

Momenteel brengen veel luchtvaartmaatschappijen in India passagiers een bepaald bedrag in rekening kosten voor het uitgeven van instapkaarten bij de incheckbalies. Deze praktijk werd krachtig geïmplementeerd door de luchtvaartmaatschappijen met het begin van de pandemie toen de regering het voor passagiers verplicht had gemaakt om via internet in te checken.