Horoscoop vandaag, 14 mei 2022: Tweelingen, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
54

Horoscoop vandaag: Waterman, Ram, Vissen en andere tekens — controleer de astrologische voorspelling.

Wat staat er vandaag voor u op het programma? Leeuw, je bent geboren onder een onafhankelijk teken, en soms merk je je individualistische gedrag niet op. Vissen, er gaat nauwelijks een moment voorbij dat je niets te organiseren of een kleine taak hebt om te voltooien. Lees hieronder gedetailleerde astrologische voorspellingen van de westerse astroloog Peter Vidal.

ARIES (21 maart & 20 april)
De zon en de maan combineren om je op te vrolijken. In feite zijn de huidige planetaire indicaties uitgesproken optimistisch, en u moet zich ervan bewust zijn dat hoe meer vertrouwen u heeft dat u op de goede weg bent, hoe groter de kans is dat u op uw eigen manier succes zult vinden.

STIER (21 april – 21 mei)
Als er vandaag ook maar de geringste hint van een binnenlandse crisis is, praat dan over mogelijke oorzaken van ontevredenheid voordat de zaak bekend wordt van de hand. Het is aan jou om eerst je mening kenbaar te maken. Het punt is dat wat voor anderen moeilijk is, voor jou misschien gemakkelijk is.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

GEMINI (22 mei & 21 juni)
Dit is een uitstekende dag voor iedereen die betrokken is bij de vastgoedmarkt of het plannen van binnenlandse verbeteringen, zelfs als de kans bestaat dat u te ver gaat. Combineer een toekomstvisie met een dosis goed, nuchter gezond verstand.

Best of Express Premium

Premium

De resolutie van de SGPC uit 1946 over de 'Sikh-staat': wat Simranjit Singh Mann miste Premium

In Khargone, een verhaal over twee PMAY-huizen: de ene platgewalst, de andere verni…

Premium

Chintan Shivir eindigt vandaag: Hindutva-debat in Cong, party ducks hard talk …Premium

Uitgelegd: waarom een ​​verbod op de export van tarwe een reflexmatige reactie is, treft boeren een… Meer Premium Stories &gt ;>

KANKER (22 juni – 23 juli)
Drie planeten verzamelen zich vandaag in gevoelige delen van uw kaart, van waaruit ze u zullen uitdagen om uzelf op elk gebied van uw leven te overtreffen. Het gecombineerde resultaat zal er echter in het bijzonder in zijn dat uw relaties meer dan ooit in de schijnwerpers komen te staan.

LEO (24 juli & 8211; 23 aug.)
Je bent geboren onder een onafhankelijk teken, en soms merk je je individualistische gedrag niet op. Aan de andere kant kunnen goede vrienden erg verbijsterd zijn als je stemmingen zonder waarschuwing lijken te veranderen, dus probeer jezelf alsjeblieft verstaanbaar te maken.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)
Het is onwaarschijnlijk dat u veel tijd voor uzelf zult hebben, waarschijnlijk vanwege de afspraken die u moet organiseren of nakomen. Het loont de moeite om het meeste uit uw middelen te halen en u niet te laten afleiden door goedbedoelende vrienden. Het zal je ook goed doen om plezier tot een van je leidende principes te maken.

WEEGSCHAAL (24 sept. & 8211; okt.)
Nu het weekend is, zullen huishoudelijke verantwoordelijkheden een rol spelen, maar het besef dat je op de rand van een financiële, professionele of persoonlijke doorbraak staat, zal leiden u in andere richtingen. Regel je tijd zorgvuldig, anders ga je een doodlopende weg in – of twee!

SCHorpioen (24 oktober & 8211; 22 november)
Om de een of andere vreemde reden kunnen er kansen door je handen glippen. Misschien is het gewoon dat ze te snel gaan. Of misschien is het dat je je niet concentreert. De huidige periode is misschien nog niet geschikt voor het succes dat ongetwijfeld aan jou te danken is, dus waarom wacht je niet een week of twee.

BOOGSCHUTTER (23 nov. & 8211; 22 dec.)
Je bent van nature een sociaal wezen, maar op dit moment moet je bepaalde doelen alleen nastreven. Het lijkt ook waarschijnlijk dat als u uw plannen met te veel mensen bespreekt, zij u tegenstrijdige of verwarrende adviezen kunnen geven. Het is aan jou om het zeer nuttige van het totaal nutteloze te scheiden!

Steenbok (23 december & 20 januari)
Een verbazingwekkend totaal van zes planeten is nu rechtstreeks betrokken zijn bij je liefdesleven en relaties, wat zou kunnen betekenen dat je emotioneel verwend wordt met keuzes. Het is tijd voor jou om sociale contacten te leggen in plaats van te wachten tot anderen het voortouw nemen.

AQUARIUS (21 januari & 19 februari)
In tijden als deze zaken en plezier vloeien in elkaar over, met als gevolg dat het werk best leuk kan zijn, maar het huiselijk leven net iets te hectisch. Gelukkig heb je wat nodig is om een ​​gulden middenweg te vinden. En dat is precies wat je moet doen!

VISSEN (20 februari – 20 mrt)
Er gaat nauwelijks een moment voorbij dat je niets te organiseren hebt of een kleine taak om te voltooien. Maar dit weekend moet je meer dan ooit je horizon verbreden en naar de toekomst op lange termijn kijken. Het zijn niet oude vrienden die er zo toe doen, maar nieuwe kennissen, mensen die je nu pas leert kennen.