Hisense's volgende smartphone is bijna een Kindle

0
54
Hisense, Naoki Kim/Shutterstock. com

Als je aan nieuwe smartphones denkt, denk je waarschijnlijk aan mooie specificaties zoals een prachtig groot scherm of een krachtig camerasysteem aan de achterkant. Maar de nieuwe E-Ink-smartphone van Hisense, de A9, laat je anders denken over prachtige schermen.

Hoewel de telefoon niet beschikt over een gigantisch helder OLED-scherm dat er goed uitziet terwijl je aan het gamen bent of video's bekijkt op TikTok of Twitch, biedt het een scherm waar lezers dol op zullen zijn. Het 6,1-inch 300ppi E-Ink Carto 1200-scherm maakt gebruik van een HyperWave-ultragolfmotor die moet zorgen voor een 33% snellere verversingssnelheid en nauwkeurigere aanpassing van de kleurtemperatuur (met 36 niveaus om uit te kiezen).

GERELATEERD9 apps voor het lezen van boeken die het bekijken waard zijn

Wat echt cool is, is dat het display van de telefoon ook 27 LED's heeft. Dit maakt de telefoon super afgestemd op de lezers, omdat het de vermoeide ogen minimaliseert, zelfs als je de hele dag door Twitter scrollt of geniet van het lezen van een heleboel e-boeken.

Met een batterij van 4000 mAh heb je genoeg sap om de hele dag te lezen of iets anders te doen wat je met je telefoon zou kunnen doen. Het heeft ook een 5 MP camera aan de voorkant, een 13 MP camera aan de achterkant en een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer. Qua connectiviteit ondersteunt de telefoon 4G LTE, dual-band wifi en Bluetooth 5.0.

Binnenin vind je een Snapdragon 662-processor die de A9 aandrijft, die op InkOS draait; dit is gebaseerd op Android 11 en je kunt er alle compatibele apps op laden die je wilt. Wat audio betreft, kijk je naar de ES9318-chip voor HiFi-uitvoer en ondersteuning voor populaire codecs zoals LDAC, SBC, AAC en AptX Bluetooth. Dit maakt hem niet alleen geweldig om naar muziek te luisteren, maar ook om naar je favoriete audioboeken te luisteren.

Je kunt de Hisense a9 E-Ink-smartphone vandaag hier kopen en kost $ 409,99. Het is beschikbaar in twee configuraties: 4GB RAM + 128GB opslag, of 6GB RAM + 128GB opslag. Het lijkt een interessante telefoon uit het middensegment, bedoeld voor lezers, en hey, het is beter dan rond je telefoon EN je Kindle sjouwen, toch?

E-Ink-smartphone

Hisense A9-smartphone

Wilt u een smartphone die ook dienst doet als eReader? Deze e-ink telefoon is een lust voor het oog en moeilijk te verslaan!

Koop nu

via Good e-Reader