Hisenses nästa smartphone är nästan en Kindle

0
125
Hisense, Naoki Kim/Shutterstock. com

När du tänker på nya smartphones tänker du antagligen på snygga specifikationer som en stor vacker skärm eller ett kraftfullt bakre kamerasystem. Men Hisenses nya E-Ink-smartphone, A9, kommer att få dig att tänka annorlunda om underbara skärmar.

Även om telefonen inte har en gigantisk ljusstark OLED-skärm som ser bra ut medan du spelar eller tittar på videor på TikTok eller Twitch, erbjuder den en skärm som läsarna kommer att älska. Dess 6,1-tums 300ppi E-Ink Carto 1200-skärm använder en HyperWave-ultravågsmotor som borde ge en 33 % snabbare uppdateringsfrekvens och mer exakt färgtemperaturjustering (med 36 nivåer att välja mellan).

RELATERADE9 bokläsappar värda att kolla in

Vad som är riktigt coolt där är att telefonens skärm också har 27 lysdioder. Detta gör telefonen superinställd för läsarna, eftersom den minimerar ansträngningen för ögonen, även om du spenderar hela dagen med att scrolla på Twitter eller njuter av att läsa en massa e-böcker.

Med ett 4 000 mAh batteri har du’ massor av juice för att läsa hela dagen eller göra något annat du kan göra med din telefon. Den har också en 5 MP främre kamera, 13 MP bakre kamera och en sidomonterad fingeravtrycksläsare. Anslutningsmässigt stöder telefonen 4G LTE, dual-band Wi-Fi och Bluetooth 5.0.

Inuti hittar du en Snapdragon 662-processor som driver A9, som körs på InkOS; det här är baserat på Android 11 och du kan ladda alla kompatibla appar på den som du vill. När det gäller ljud tittar du på ES9318-chippet för HiFi-utgång och stöd för populära codecs som LDAC, SBC, AAC och AptX Bluetooth. Detta gör den utmärkt inte bara för att lyssna på musik, utan också för att lyssna på dina favoritljudböcker.

Du kan köpa Hisense a9 E-Ink-smarttelefonen idag här, och den kostar 409,99 USD. Den finns i två konfigurationer: 4GB RAM + 128GB lagring eller 6GB RAM + 128GB lagring. Det ser ut att vara en intressant mellanklasstelefon som riktar sig till läsare, och hey, den slår att ta sig runt din telefon OCH din Kindle, eller hur?

E-Ink Smartphone

Hisense A9 smartphone

Vill du ha en smartphone som fungerar som e-läsare? Den här e-bläcktelefonen är lätt för ögonen och svår att slå!

Köp nu

via Good e-Reader