Google's Pixel 7 zal een grote belofte niet waarmaken

0
67
Google

Als verrassende zet kondigde Google in mei de aankomende Pixel 7 en Pixel 7 Pro aan, maanden eerder dan de verwachte releasedatum. Helaas, na de belofte van een “soft touch glas” afwerking, Google is al van gedachten veranderd over de veelgevraagde functie.

Voor degenen die het niet weten, zacht aanvoelend glas is de term die wordt gebruikt bij het uitleggen van de getextureerde matte afwerking op het glas van apparaten zoals de Pixel 3 en Pixel 4. Deze matte afwerking is niet alleen stijlvol en minder vatbaar voor vingerafdrukken, maar maakt telefoons ook gemakkelijker vast te houden en lang niet zo glad.

Tijdens de korte teaser van de geheel nieuwe Pixel 7 zei Google dat zijn nieuwe telefoon het zachte, matte glas zou teruggeven. Helaas bevestigde het bedrijf slechts een paar dagen later aan de populaire YouTuber MKBHD dat het bij de glanzende afwerking zou blijven.

In onze Pixel 6 Pro-recensie was Josh Hendrickson van ReviewGeek dol op alles aan de Pixel 6 Pro, maar zei dat hij “glad als zeep” was. Dat komt omdat Google de soft-touch glasafwerking heeft gedumpt voor een hoogglans glasontwerp.

GERELATEERDGoogle Pixel 7: alles wat we tot nu toe weten

De Samsung Galaxy S22 gebruikt een vergelijkbare hoogglansafwerking. Als gevolg hiervan zijn apparaten zoals de Pixel 6-serie of Galaxy S22 ongelooflijk glad, en je kunt overal op internet berichten vinden dat ze van tafels of rondjes glijden.

Hoewel het misschien klein en dwaas klinkt De meeste gebruikers zijn het erover eens dat de afwerking van de Pixel 3 en Pixel 4 uitstekend was, waardoor de telefoons gemakkelijker vast te houden zijn en lang niet zo glad als andere apparaten op de markt. Veel potentiële kopers waren enthousiast om te horen dat de Pixel 7 zou terugkeren, maar blijkbaar gebeurt dat niet.

Je zult het waarschijnlijk toch in een hoesje stoppen . Toch?

via MKBHD