Googles Pixel 7 kommer inte att leverera på ett stort löfte

0
44
Google

I ett överraskande drag tillkännagav Google de kommande Pixel 7 och Pixel 7 Pro i maj, månader före det förväntade släppdatumet. Tyvärr, efter att ha lovat ett “soft touch glas” Google har redan ändrat uppfattning om den mycket efterfrågade funktionen.

För de omedvetna är soft-touch glas termen som används när man förklarar den texturerade matta finishen på glaset på enheter som Pixel 3 och Pixel 4. Den här matta finishen är inte bara snygg och mindre benägen för fingeravtryck, den gör telefoner lättare att hålla och inte alls lika hala.

Under den korta teasern av den helt nya Pixel 7 sa Google att dess nya telefon skulle returnera det mjuka matta glaset. Tyvärr, bara några dagar senare, bekräftade företaget för den populära YouTubern MKBHD att det skulle hålla fast vid den glansiga finishen.

I vår recension av Pixel 6 Pro älskade ReviewGeek’s Josh Hendrickson allt med Pixel 6 Pro men sa att den var “hal som tvål.” Det beror på att Google lade bort den mjuka glasfinishen för en högblank glasdesign.

RELATERATGoogle Pixel 7: Allt vi vet hittills

Samsung Galaxy S22 har en liknande högglansfinish. Som ett resultat är enheter som Pixel 6-serien eller Galaxy S22 otroligt hala, och du kan hitta rapporter över hela internet om att de glider från bord eller varv.

Även om det kan låta som en liten och dum funktion, de flesta användare är överens om att finishen på Pixel 3 och Pixel 4 var utmärkt, vilket gjorde telefonerna lättare att hålla och inte alls lika hala som andra enheter på marknaden. Många potentiella köpare var glada över att höra att den skulle komma tillbaka med Pixel 7, men det händer tydligen inte.

Du kommer förmodligen att lägga den i ett fodral ändå . Visst?

via MKBHD