De beste slimme sprinklercontrollers van 2022

0
53
Thanachot Pragobgandee/Shutterstock.com< /figure> Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een slimme sprinklercontroller in 2022
Beste slimme Sprinklercontroller Algemeen: Rachio 3 16-zonecontroller
Beste budget slimme sprinklercontroller: Wyze WSPRK1
Beste slimme sprinklercontroller op slangbasis: Orbit B-hyve slangkraantimer
Beste slimme touchscreen Sprinklercontroller: RainMachine Touch HD-16
Beste slimme sprinklercontroller voor HomeKit: Eve Aqua

Waar moet u op letten bij een slimme sprinklercontroller in 2022

Een slimme sprinklercontroller maakt het gemakkelijk voor u om uw gazon te beheren. Ze kunnen veel meer dan alleen uw sprinklers in- of uitschakelen met een druk op de knop, met controllers met een verscheidenheid aan functies waarvan u kunt profiteren.

Gemak en gebruiksgemak zijn de eerste factoren die u in overweging wilt nemen. U wilt een sprinklercontroller die eenvoudig in te stellen en te bedienen is. U hoeft geen uren te besteden aan het lezen van de handleiding of het herschikken van uw tuin om hem aan het werk te krijgen. De beste controllers zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Net zo belangrijk, zoek naar controllers waarmee u toegang hebt tot de functies op een manier die het beste bij u past. Dit omvat vanaf uw telefoon of een ander mobiel apparaat, een aanraakscherm, een online-interface of spraakbesturing. Als je spraakbesturing wilt, zorg er dan voor dat de sprinklercontroller compatibel is met je spraakassistent. U zult ook willen zien of het kan worden geïntegreerd in uw smart home-ecosysteem, als u dat heeft.

U moet ook schema's kunnen instellen voor het in- en uitschakelen van uw sprinklers. Sommige sprinklers kunnen hun schema automatisch aanpassen aan het weer, wat een indrukwekkende functie is. Ze gebruiken weersvoorspellingsdiensten om nauwkeurig te voorspellen wanneer uw gazon moet worden bewaterd en passen zich dienovereenkomstig aan. Uw slimme sprinklercontroller zou ook uw waterverbruik moeten kunnen volgen om u te helpen op de hoogte te blijven van uw verbruik.

Deze functies besparen niet alleen op uw waterrekening, maar het bespaart ook veel tijd en moeite om uw sprinklerschema's handmatig in en uit te schakelen op basis van het weer. Alleen al het wegwerken van die frustratie van veel normale sprinklercontrollers kan de upgrade naar een slimme controller waard zijn.

Nu u weet waar u op moet letten, gaan we eens kijken naar de beste beschikbare slimme sprinklercontrollers.

Beste slimme sprinklercontroller in het algemeen: Rachio 3 16-Zone-controller

Rachio

Pros

 • ✓ Eenvoudige installatie nauwkeurige weersvoorspelling
 • ✓ Groot aantal handige functies
 • ✓ Nauwkeurige weersvoorspelling

Nadelen

 • ✗ Aan de prijskant

Als u op zoek bent naar een zeer functionele controller die uw waterrekening zou kunnen halveren, dan is het installeren van de Rachio 3 16-zone slimme sprinklercontroller de beste keuze. Het is een beetje duur voor $ 230, maar het bedrag dat u op uw waterrekening bespaart, maakt dit elke cent waard.

Een van de beste eigenschappen van de controller is het zeer nauwkeurig voorspellen van het lokale weer door gebruik te maken van meer dan 300.000 weerstations. Hierdoor kan hij uw gazon nauwkeurig bewaken en automatisch water geven zonder verspilling. Als het regent, werkt de Rachio 3 niet tenzij er meer water nodig is, en je kunt aanpasbare schema's instellen op basis van je specifieke behoeften.

U kunt al het bovenstaande en meer bedienen vanuit de app op iPhone- en Android-apparaten, inclusief het instellen van de schema's, het in- en uitschakelen van de sproeiers en het observeren van het waterverbruik. Zelfs met een overvloed aan slimme functies, geeft het ontwerp met 16 zones van de Rachio 3 u meer controle om elk deel van uw gazon perfect te beheren.

Het installatieproces is eenvoudig als u de installatie-instructies volgt& #8212; je kunt het binnen 30 minuten voor elkaar krijgen. Vergeet niet om het apparaat met uw wifi te verbinden, zodat u het op afstand kunt bedienen. Mogelijk hebt u een wifi-extender nodig als het bereik van uw router de controller niet haalt, maar het is de extra investering waard gezien de functies van de Rachio 3.< /p>

Zodra alles in orde is, kun je Alexa, Google Assistant, SmartThings of HomeKit gebruiken om de Rachio eenvoudig te bedienen.

Beste slimme sprinklercontroller in het algemeen

Rachio 3 16-zone slimme sprinklercontroller

Met 16 zones stelt Rachio 3 u in staat om nauwkeurig te bewaken en te beheren uw gazon perfect om op uw waterrekening te besparen.

Amazon

$249.00
$279.99 Save 11%

Best Buy

$254.99
$279.99 Bespaar 9%

Beste budget slimme sprinklercontroller: Wyze WSPRK1

Wyze

Pros

 • ✓ Een van de goedkoopste maar zeer functionele opties
 • ✓ Twee planningsfuncties
 • ✓ Geavanceerde zoneregeling (maximaal acht)
 • ✓ Unieke offline modus

Nadelen

 • ✗ Momenteel niet compatibel met slimme assistenten

Voor mensen met een kleiner budget is de Wyze WSPRK1 Smart Sprinkler Controller een geweldige optie. Deze betaalbare controller kost slechts $ 50, maar biedt veel van de functies die u van een apparaat als dit wilt hebben.

De WSPRK1 heeft een ontwerp met acht zones, wat voldoende is om de sprinkler aan te passen voor de meeste huizen . Als u een groot gazon moet beheren, moet u mogelijk echter twee controllers aanschaffen. Je hebt gemakkelijk toegang tot alle functies van de controller in de Wyze-app voor iPhone en Android, en je kunt dit overal doen.

Je krijgt twee planningsopties met de WSPRK1. De eerste is het handmatig maken van schema's om uw gazon op specifieke dagen en tijden te besproeien. De andere is Smart Scheduling, dat lokale weergegevens gebruikt om automatisch te beslissen wanneer elk van uw zones moet worden bewaterd. Weerlezen is niet gebruikelijk voor budget sprinklercontrollers, dus dit is een leuke verrassing.

Bovendien zult u gemoedsrust hebben, wetende dat de Wyze WSPRK1 fantastisch werk levert bij het beheren van uw irrigatie. Hij weet dat hij niet moet rennen als het slecht weer is, zoals op een zeer winderige of koude dag. Er is zelfs een handige offline modus die de controller de opdracht geeft om de komende twee weken te werken op basis van het eerder opgeslagen schema.

Je kunt deze kleine controller in minder dan 20 minuten installeren volgens de installatie-instructies in de app. Hoewel het momenteel niet compatibel is met spraakassistenten, kun je het nog steeds overal bedienen zolang het is verbonden met wifi of Bluetooth.

Opmerking:< /sterk>In maart 2022 onthulde Bitdefender beveiligingsfouten in Wyze-camera's die drie jaar lang onopgelost bleven nadat ze aan het bedrijf waren gemeld. Wyze heeft de kwetsbaarheden gepatcht (behalve op de V1 Cam), maar het gebrek aan communicatie van Wyze roept ernstige vragen op over zijn toewijding aan beveiliging. Onze zustersite Review Geek gaat dieper in op alles wat u moet weten.

Beste budget slimme sprinklercontroller

Wyze WSPRK1 slimme sprinklercontroller

Deze kleine maar uiterst betaalbare sprinklercontroller van Wyze biedt verschillende premiumfuncties. Deze omvatten geavanceerde zoneregeling en handmatige of slimme planning.

Nu winkelen

Beste slanggebaseerde slimme sprinklercontroller: Orbit B-hyve slangkraantimer

h2>

Pros

 • 's 10003; Grote waarde bij aankoop van meerdere vergrendelbare controllers
 • ✓ Wordt geleverd met een afsluitbare en weerbestendige kast
 • ✓ Netwerkmeshing voor stabiele verbinding
 • ✓ Werkt met andere B-hyve-apparaten

Nadelen

 • ✗ Timers verbruiken de batterijduur snel
 • ✗ Duur

Heeft u een op een slang gebaseerde controller nodig voor uw huis? U kunt de Orbit B-hyve Hose Faucet Timer installeren om uw kranen in een oogwenk te veranderen in EPA-gecertificeerde slimme sprinklercontrollers.

Deze controllers zijn duurder voor een enkele zone omdat ze uitzonderlijke functionaliteit bieden aan uw slangkranen. Het kost $ 67 voor een enkele controller, $ 100 voor twee of $ 180 voor vier. Ze worden geleverd in een weerbestendige kast die je voor de veiligheid kunt monteren en vergrendelen.

Krijg zoveel controllers als je nodig hebt, het zal geen probleem zijn om ze in je tuin te gebruiken. Dit is te danken aan de B-hyve netwerk meshing, die de signalen van elke controller versterkt om een ​​stabiele verbinding met je wifi-netwerk te bieden.

Om de controller te installeren, draait u hem in uw buitenkranen en volgt u de installatie-instructies op de B-hyze-app op iPhone- of Android-apparaten. U kunt vervolgens elke slang vanuit de app bedienen wanneer en hoe u maar wilt.

U kunt bijvoorbeeld handmatige timers instellen voor elke controller of ze automatisch maken met behulp van de ingebouwde WeatherSense-technologie die de live weerfeeds. Of u houdt uw waterverbruik nauwkeurig bij op basis van volume en tijd met behulp van de ingebouwde debietmeter.

De Orbit B-hyve werkt met andere B-hyve-apparaten, wat betekent dat je ze desgewenst ook kunt gebruiken met een aparte, speciale sprinklercontroller.

Beste op slangen gebaseerde slimme sprinklercontroller

Orbit B-hyve slangkraantimer

Hiermee kunt u uw buitenkranen in slimme sprinklercontrollers! Ze werken met andere B-hyve-apparaten.

Amazon

$69.98
 

Best Touch-Screen Smart Sprinklercontroller: RainMachine Touch HD-16

RainMachine

Pros

 • ✓ Compatibel met veel spraakassistenten
 • ✓ Gebruikt veel betrouwbare weersvoorspellingsdiensten
 • ✓ Biedt diepe en granulaire controle over irrigatie

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ Alleen voor gebruik binnenshuis

De RainMachine Touch HD-16 is een slimme sprinklercontroller van $ 270 voor binnenshuis die je alles biedt wat je nodig hebt op een gebruiksvriendelijk en handig touchscreen.

De HD-16 is bedoeld voor gebruik binnenshuis omdat hij niet weerbestendig is, dus houd daar rekening mee bij de installatie. Na installatie verzamelt de controller gegevens van internet voor realtime weersupdates. Hierdoor kan het apparaat slimme aanpassingen maken die flink wat water kunnen besparen. Dankzij de realtime monitoring kan de HD-16 ook automatisch slimme schema's maken.

Al je persoonlijke gegevens worden lokaal opgeslagen, dus de controller functioneert prima zonder wifi. Het geeft je gratis en directe toegang tot locatiegebaseerde weersvoorspellingen, waaronder NOAA, MetNo, Wunderground en andere nationale en persoonlijke weerstations. Deze bieden u een diepe en gedetailleerde controle over uw irrigatie.

U kunt het gebruiksvriendelijke touchscreen gebruiken om de HD-16 te bedienen, of in plaats daarvan vanaf uw iOS- of Android-apparaat. Je kunt ook spraakassistenten gebruiken, waaronder Alexa, Apple HomeKit, Nest, SmartThings met IFTTT en Google Assistant.

Er is een optie met 12 zones die $ 10 minder kost dan het model met 16 zones. Wij zijn van mening dat het uitgeven van dat beetje extra voor nog eens vier zones de investering waard kan zijn – je weet nooit wanneer je het nodig hebt.

Beste Touch-Screen Smart Sprinkler Controller

RainMachine Touch HD-16

De HD-16 biedt de beste controle over uw irrigatie met behulp van betrouwbare weerdiensten. Het is compatibel met verschillende spraakassistenten, waaronder Alexa, Nest, HomeKit en Google.

Nu winkelen

Beste slimme sprinklercontroller voor HomeKit: Eve Aqua

Eve

Voordelen

 • ✓ Beste integratie voor HomeKit, Siri ingeschakeld
 • ✓ Veel handige functies
 • ✓ Siri ingeschakeld en ondersteunt Thread
 • ✓ Voordelige optie

Nadelen

 • ✗ Eve-app niet beschikbaar voor Android

Heeft u de perfecte controller nodig voor uw Apple HomeKit-ecosysteem? Zoek niet verder met de Eve Aqua Smart Sprinkler Controller van $ 100.

Deze controller integreert naadloos met HomeKit en je kunt hem binnen enkele minuten snel instellen. Na installatie bedien je het apparaat met de spraakassistent of Siri. Of download de Eve-app om toegang te krijgen tot alle functies van de Aqua Sprinker Controller en deze op afstand te bedienen, maar deze is alleen beschikbaar voor iOS. Er is ook een ingebouwde knop als traditionele methode.

De controller is Bluetooth-compatibel en ondersteunt ook Thread. U hebt echter een HomePod Mini nodig om als grensrouter te fungeren om verbinding te maken met het Thread-netwerk. Gelukkig kun je de controller gebruiken zonder bridge of gateway, want alles wat je nodig hebt zit in de doos.

Er zijn tal van handige functies, zoals een kinderslot om onbedoelde wijzigingen aan de bedieningselementen te voorkomen. U kunt schema's maken die worden uitgevoerd ongeacht of u met internet bent verbonden. Een automatische uitschakelfunctie voorkomt dat uw sprinklers te veel water geven en u kunt uw waterverbruik in de loop van de tijd volgen. Uw privacy wordt ook gerespecteerd omdat er geen cloudservice, registratie of externe tracking vereist is.

Beste slimme sprinklercontroller voor HomeKit

Eve Aqua slimme sprinklercontroller

Eve's Aqua Smart-controller is de perfecte controller voor uw HomeKit-ecosysteem. Het is een betaalbare optie die alleen beschikbaar is voor iOS.

Amazon

$99.95
 

Best Buy

$99.99
 < /p>The Best Smart Home Devices of 2022 Beste slimme display Google Nest Hub (2e generatie) Nu winkelen Beste slimme luidspreker Sonos One Nu winkelen Beste slimme gloeilamp Philips Hue Amazon

$89.99
 

Beste Smart Switch Lutron Caseta Smart Start Kit Amazon

$94.95
 

Beste Slimme Thermostaat ecobee SmartThermostat Amazon

$199.00
$249.00 Save 20%

Beste Smart Lock Augustus Wi-Fi Smart Lock Amazon

$219.99
 

Beste video-deurbel-ring Video-deurbel 4 Amazon

$219.99
 

Beste beveiligingscamera Arlo Pro 4 Spotlight-camera Amazon

$199.99
 

READ NEXT

 • › Review MSI Clutch GM41 lichtgewicht draadloze muis: veelzijdig vedergewicht
 • › Wi-Fi voor alles gebruiken? Dit is waarom je niet
 • › Wat is een goede interne pc-temperatuur?
 • › Nomad Base One Max Review: de MagSafe-oplader die Apple had moeten maken
 • › Google's Pixel 6a en Pixel 7 zien eruit als de beste telefoons tot nu toe
 • › 5 vervelende functies die u kunt uitschakelen op Samsung-telefoons