De bästa smarta sprinklerstyrenheterna 2022

0
54
Thanachot Pragobgandee/Shutterstock.com< /figure> Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i en Smart Sprinkler Controller 2022
Bästa smarta Sprinklerkontroller Totalt: Rachio 3 16-zons kontroller
Bästa budget smart sprinklerkontroll: Wyze WSPRK1
Bästa slangbaserade smarta sprinklerkontroller: Orbit B-hyve slangkrantimer
Bästa Smart Touch-Screen Smart Sprinklerstyrenhet: RainMachine Touch HD-16
Bästa Smart Sprinkler Controller för HomeKit: Eve Aqua

Vad du ska leta efter i en Smart Sprinkler Controller 2022

En smart sprinklerkontroll gör det enkelt för dig att sköta din gräsmatta. De kan mycket mer än att bara slå på eller stänga av dina sprinklers med en knapptryckning, med kontroller som har en mängd olika funktioner som du kan dra nytta av.

Bekvämlighet och användarvänlighet är de första faktorerna du vill överväga. Du vill ha en sprinklerkontroll som är enkel att ställa in och kontrollera. Du borde inte behöva lägga timmar på att läsa manualen eller ordna om din trädgård bara för att få den att fungera. De bästa kontrollerna kommer att vara användarvänliga och intuitiva.

Lika viktigt är det att leta efter kontroller som låter dig komma åt dess funktioner på ett sätt som är bäst för dig. Detta inkluderar från din telefon eller en annan mobil enhet, en pekskärm, ett onlinegränssnitt eller röststyrning. Om du vill ha röststyrning, se till att sprinklerkontrollen är kompatibel med din röstassistent. Du vill också se om den integreras i ditt smarta hem-ekosystem om du har ett.

Du bör också kunna ställa in scheman för dina sprinklers att slå på och av. Vissa sprinklers kan automatiskt justera sina scheman baserat på vädret, vilket är en imponerande funktion. De kommer att använda väderprognostjänster för att exakt förutsäga när din gräsmatta behöver vattnas och sedan justera därefter. Din smarta sprinklerstyrenhet bör också kunna spåra din vattenanvändning för att hjälpa dig hålla koll på din förbrukning.

De här funktionerna sparar inte bara på din vattenräkning, de sparar också mycket tid och ansträngning för att slå på och av dina sprinklerscheman manuellt baserat på vädret. Att bara bli av med den frustrationen från många vanliga sprinklerkontroller kan vara värt att uppgradera till en smart.

Nu när du vet vad du ska leta efter, låt oss ta en titt på de bästa smarta sprinklerkontrollerna som finns tillgängliga.

Bästa smarta sprinklerkontroller totalt: Rachio 3 16-zonskontroll

Rachio

Proffs

 • ✓ Enkel installation exakt väderprognos
 • ✓ Stort antal användbara funktioner
 • ✓ Exakt väderprognos

Nackdelar

 • ✗ På prisarsidan

Om du letar efter en mycket funktionell styrenhet som kan halvera din vattenräkning, är det bäst att installera Rachio 3 16-Zone Smart Sprinkler Controller. Det är lite dyrt för 230 USD, men det belopp du sparar på din vattenräkning kommer att göra det värt varenda krona.

En av kontrollerns bästa funktioner är att förutsäga det lokala vädret mycket exakt genom att använda över 300 000 väderstationer. Detta gör att den noggrant kan övervaka och automatiskt vattna din gräsmatta utan avfall. När det regnar kommer Rachio 3 inte att fungera om inte mer vatten behövs, och du kan ställa in anpassningsbara scheman baserat på dina specifika behov.

Du kan styra allt ovan och mer från appen på iPhone- och Android-enheter, inklusive att ställa in scheman, slå på och av sprinklerna och observera vattenanvändningen. Även med ett överflöd av smarta funktioner ger Rachio 3's 16-zonsdesign dig mer kontroll för att hantera varje sektion av din gräsmatta perfekt.

Installationsprocessen är enkel om du följer installationsinstruktionerna& #8212;du kan få det gjort inom 30 minuter. Kom bara ihåg att ansluta enheten till ditt Wi-Fi så att du kan fjärrstyra den. Du kan behöva skaffa en Wi-Fi-förlängare om din routers räckvidd inte når kontrollern, men det är värt den extra investeringen med tanke på funktionerna i Rachio 3.< /p>

När allt är klart kan du använda Alexa, Google Assistant, SmartThings eller HomeKit för att enkelt styra Rachio.

Bästa smarta sprinklerkontroller totalt sett

Rachio 3 16-Zone Smart Sprinkler Controller

Med 16 zoner låter Rachio 3 dig övervaka och hantera exakt din gräsmatta perfekt för att spara på din vattenräkning.

Amazon

$249.00
$279.99 Save 11%

Best Buy

$254.99
$279.99 Spara 9 %

Bästa Budget Smart Sprinkler Controller: Wyze WSPRK1

Wyze

Proffs

 • ✓ Ett av de billigaste men mycket funktionella alternativen
 • ✓ Två schemaläggningsfunktioner
 • ✓ Avancerad zonkontroll (upp till åtta)
 • ✓ Unikt offlineläge

Nackdelar

 • ✗ Inte kompatibel med smarta assistenter för närvarande

För dem med en snävare budget är Wyze WSPRK1 Smart Sprinkler Controller ett utmärkt alternativ. Denna prisvärda kontroller kostar bara 50 USD men kan ha många av de funktioner du vill ha från en enhet som denna.

WSPRK1 har en design med åtta zoner, vilket är tillräckligt med sprinkleranpassning för de flesta hem . Om du har en stor gräsmatta att sköta kan du dock behöva skaffa två kontroller. Du kan enkelt komma åt kontrollerns alla funktioner i Wyze-appen för iPhone och Android, och du kan göra det var som helst.

Du får två schemaläggningsalternativ med WSPRK1. Den första är att manuellt skapa scheman för att vattna din gräsmatta på specifika dagar och tider. Den andra är Smart Scheduling, som använder lokala väderdata för att automatiskt bestämma när var och en av dina zoner ska vattnas. Väderavläsning är inte en vanlig funktion för budgetsprinklerregulatorer, så det här är en trevlig överraskning.

Dessutom får du sinnesfrid att veta att Wyze WSPRK1 gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa dig att hantera din bevattning. Den vet att den inte ska springa när vädret är dåligt, till exempel på en mycket blåsig eller kall dag. Det finns till och med ett praktiskt offlineläge som instruerar kontrollern att köras under de kommande två veckorna baserat på det tidigare sparade schemat.

Du kan installera den här lilla kontrollern på mindre än 20 minuter genom att följa installationsinstruktionerna i appen. Även om den för närvarande inte är kompatibel med några röstassistenter kan du fortfarande styra den var som helst så länge den är ansluten till Wi-Fi eller Bluetooth.

Obs!< /strong>I mars 2022 avslöjade Bitdefender säkerhetsbrister i Wyze-kameror som inte åtgärdades i tre år efter att ha rapporterats till företaget. Wyze har åtgärdat sårbarheterna (förutom på V1 Cam), men Wyze’s bristande kommunikation väcker allvarliga frågor om dess engagemang för säkerhet. Vår systersajt Review Geek har en djupare titt på allt du behöver veta.

Best Budget Smart Sprinkler Controller

Wyze WSPRK1 Smart Sprinkler Controller

Denna lilla men extremt prisvärda sprinklerkontroll från Wyze erbjuder flera premiumfunktioner. Dessa inkluderar avancerad zonkontroll och manuell eller smart schemaläggning.

Handla nu

Bästa slangbaserade smarta sprinklerkontroller: Orbit B-hyve Hose Faucet Timer

h2>

Proffs

 • &# 10003; Stort värde när du köper flera kontroller låsbara
 • ✓ Levereras med låsbart och väderbeständigt skåp
 • ✓ Nätverksnätverk för stabil anslutning
 • ✓ Fungerar med andra B-hyve-enheter

Nackdelar

 • ✗ Timers förbrukar batteritiden snabbt
 • ✗ Dyrt

Behöver du en slangbaserad styrenhet till ditt hem? Du kan installera Orbit B-hyve Hose Faucet Timer för att omedelbart förvandla dina kranar till EPA-certifierade smarta sprinklerkontroller.

Dessa kontroller är dyrare för en enskild zon eftersom de ger exceptionell funktionalitet till dina slangkranar. Det är $67 för en enstaka kontroller, $100 för två eller $180 för fyra. De kommer i ett väderbeständigt skåp som du kan montera och låsa upp för säkerhets skull.

Få så många kontroller du behöver som du har inga problem med att använda dem i din trädgård. Detta tack vare B-hyves nätverksnätverk, som stärker signalerna från varje styrenhet för att ge en stabil anslutning till ditt Wi-Fi-nätverk.

För att installera kontrollern, vrid den i dina utomhuskranar och följ sedan installationsinstruktionerna i B-hyze-appen på iPhone- eller Android-enheter. Du kan sedan styra varje slang från appen när och hur du vill.

Du kan till exempel ställa in manuella timers för varje styrenhet eller skapa dem automatiskt med den inbyggda WeatherSense-tekniken som spårar live väder feeds. Eller så spårar du din vattenanvändning exakt efter volym och tid med den inbyggda flödesmätaren.

Orbit B-hyve fungerar med andra B-hyve-enheter, vilket innebär att du också kan använda dem med en separat, dedikerad sprinklerkontroller, om du föredrar det.

Bästa slangbaserade smarta sprinklerkontroller

Orbit B-hyve Hose Faucet Timer

Med dessa kan du omedelbart vända din utomhuskranar till smarta sprinklerkontroller! De fungerar med andra B-hyve-enheter.

Amazon

$69.98
 

Best Touch-Screen Smart Sprinklerkontroll: RainMachine Touch HD-16

RainMachine

Proffs

 • ✓ Kompatibel med många röstassistenter
 • ✓ Använder många pålitliga väderprognostjänster
 • ✓ Erbjuder djup och granulär kontroll över bevattning

Nackdelar

 • ✗ Dyrt
 • ✗ Endast för inomhusbruk

RainMachine Touch HD-16 är en smart sprinklerkontroll för inomhusbruk för 270 USD som ger dig allt du behöver på en lättanvänd och bekväm pekskärm.

HD-16 är avsedd för inomhusbruk eftersom den inte är väderbeständig, så tänk på det vid installationen. När den är installerad samlar styrenheten in data från internet för väderuppdateringar i realtid. Detta gör att enheten kan göra smarta justeringar som kan spara stora mängder vatten. Realtidsövervakningen gör det också möjligt för HD-16 att automatiskt skapa smarta scheman.

Alla dina personuppgifter lagras lokalt, så kontrollern fungerar utmärkt utan Wi-Fi. Det ger dig gratis och direkt tillgång till platsbaserade väderprognoser inklusive NOAA, MetNo, Wunderground och andra nationella och personliga väderstationer. Dessa ger dig djup och granulär kontroll över din bevattning.

Du kan använda den användarvänliga pekskärmen för att styra HD-16, eller från din iOS- eller Android-enhet istället. Alternativt kan du använda röstassistenter inklusive Alexa, Apple HomeKit, Nest, SmartThings med IFTTT och Google Assistant.

Det finns ett 12-zonsalternativ som kostar $10 mindre än 16-zonsmodellen. Vi tror att det kan vara värt investeringen att spendera det lilla extra för ytterligare fyra zoner—du vet aldrig när du behöver det.

Bästa Touch-Screen Smart Sprinkler Controller

RainMachine Touch HD-16

HD-16 erbjuder den bästa kontrollen över din bevattning med hjälp av pålitliga vädertjänster. Den är kompatibel med flera röstassistenter inklusive Alexa, Nest, HomeKit och Google.

Handla nu

Bästa smarta sprinklerstyrenhet för HomeKit: Eve Aqua

Eve

Proffs

 • ✓ Bästa integration för HomeKit, Siri-aktiverad
 • ✓ Många användbara funktioner
 • ✓ Siri aktiverat och stöder Thread
 • ✓ Billigt alternativ

Nackdelar

 • ✗ Eve-appen är inte tillgänglig för Android

Behöver du den perfekta handkontrollen för ditt Apple HomeKit-ekosystem? Leta inte längre med 100 $ Eve Aqua Smart Sprinkler Controller.

Denna kontroller integreras sömlöst med HomeKit och du kan snabbt ställa in den inom några minuter. När den är installerad kan du styra enheten med röstassistenten eller Siri. Eller ladda ner Eve-appen för att komma åt och fjärrstyra alla funktioner i Aqua Sprinker Controller—men den är bara tillgänglig för iOS. Det finns också en inbyggd knapp som en traditionell metod.

Kontrollenheten är Bluetooth-kompatibel och den stöder även Thread. Du behöver dock en HomePod Mini för att fungera som en gränsrouter för att ansluta till trådnätverket. Som tur är kan du använda handkontrollen utan brygga eller gateway, eftersom allt du behöver finns i lådan.

Det finns massor av praktiska funktioner, som barnlås för att förhindra oavsiktliga ändringar av kontrollerna. Du kan skapa scheman som körs oavsett om du är ansluten till internet. En automatisk avstängningsfunktion förhindrar att dina sprinklers övervattnas och du kan spåra din vattenanvändning över tiden. Din integritet respekteras också eftersom det inte finns någon molntjänst, registrering krävs eller extern spårning.

Best Smart Sprinkler Controller for HomeKit

Eve Aqua Smart Sprinkler Controller

Eves Aqua Smart-kontroller är den perfekta kontrollern för ditt HomeKit-ekosystem. Det är ett prisvärt alternativ som endast är tillgängligt för iOS.

Amazon

$99.95
 

Best Buy

$99.99
 < /p>The Best Smart Home Devices of 2022 Bästa smarta skärmen Google Nest Hub (2:a generationen) Handla nu Bästa smarta högtalare Sonos One Handla nu Bästa smarta glödlampan Philips Hue Amazon

$89.99
 

Bästa Smart Switch Lutron Caseta Smart Start Kit Amazon

$94.95
 

Bästa smarta termostat ecobee SmartThermostat Amazon

$199.00
$249.00 Save 20%

Bästa Smart Lock August Wi-Fi Smart Lock Amazon

$219.99
 

Bästa videodörrklockans videodörrklocka 4 Amazon

$219.99
 

Bästa säkerhetskamera Arlo Pro 4 Spotlight-kamera Amazon

$199.99
 

READ NEXT

 • › 5 irriterande funktioner du kan inaktivera på Samsung-telefoner
 • › Vad är en bra intern PC-temperatur?
 • › Googles Pixel 6a och Pixel 7 ser ut som de bästa telefonerna hittills
 • › Recension av Nomad Base One Max: MagSafe-laddaren som Apple borde ha gjort
 • › Använder du Wi-Fi för allt? Här är varför du inte borde
 • › Recension av MSI Clutch GM41 lättvikts trådlös mus: mångsidig fjädervikt