Tidig svensk ledning – Kellman placerar in 1–0

0
49

Det svenska landslagets premiärmatch i hockey-VM i Finland, där man ställs mot Österrike, är igång – och Joel Kellman placerar in 1–0 efter bara minuter. I motståndarbåset återfinns en svensk doldis – materialaren David Bedrin. – Att slå Sverige vore jättekul, säger han till SVT Sport inför matchen. I går inledde hemmanationen Finland mästerskapet med en storkross mot Norge med 5–0. Matchen sänds i TV6 och Viaplay, följ den via länkarna nedan. Målvakter:
Marcus Högberg
Magnus Hellberg Första femman:
Rasmus Dahlin
Adam Larssson
Mathias Bromé
Lucas Wallmark
Emil Bemström Andra femman:
Oliver Ekman-Larsson
Erik Gustafsson
Rasmus Asplund
Joel Kellman
Max Friberg Tredje femman:
Henrik Tömmernes
Anton Lindholm
Anton Bengtsson
Joakim Nordström
Carl Klingberg