Punjab Board PSEB Class 12 Term-1 Resultaat 2022 verklaard: Hoe te controleren

0
42

PSEB Class 12-examens werden gehouden van 13 december tot 22 december. (Representatieve afbeelding)

De Punjab School Education Board (PSEB) heeft de resultaten bekendgemaakt voor klas 12, semester 1 examens. Studenten die verschenen voor de examens van klas 12 kunnen nu hun resultaten controleren op de officiële PSEB-website — pseb.ac.in.

De resultaten zijn verzonden naar de login-ID's van de scholen en de studenten konden de direct resultaat. De functionarissen van de PSEB zeiden dat de schoolleiders de resultaten zouden kunnen controleren met behulp van hun login-ID's en de wachtwoorden van de website van het bestuur.

Lees |GSEB 12th Science Result 2022 verklaarde: 72% slagingspercentage geregistreerd

Dit jaar had de Punjab Board de PSEB Class 12-examens afgenomen van 13 december tot 22 december 2022. Ondertussen begonnen de klasse 12-examens voor de Punjab Board op 24 april met het Home Science-examen en eindigen op 23 mei 2022. met economie, algemene basiscursus-examens.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Studenten dienen ervoor te zorgen dat alle details vermeld in het cijferblad correct zijn en vrij zijn van enige feitelijke of spellingsfouten. In geval van discrepanties dienen leerlingen zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de schoolautoriteiten.

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-sleutel – 13 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

De meeste congresleiders zijn vrijgesteld van 'één familie, één ticket…

Premium

Uitgelegd: de oorzaak en het gevolg van de stijgende inflatie

Premium

De persoonlijke vergelijking van premier Modi met Xi loste veel crises op: Ajit DovalMore Premium Stories >> Lees ook |CGBSE Chhattisgarh Board Class 12-resultaat wordt vandaag niet vrijgegeven, bevestigt officieel

Het bestuur heeft onlangs ook resultaten bekend gemaakt voor de examenresultaten van klasse 5 in 2022, die werden gehouden van 15 maart tot 23 maart.

Samen met Punjab heeft de Gujarat Secondary and Higher Secondary Education Board (GSHSEB) ook het Class 12 Science-streamresultaat vrijgegeven. Het bestuur heeft een algemeen slagingspercentage van 72,02 procent voor de wetenschapsstroom van klasse 12 vastgesteld.