Kovol Sprint 120W desktoplader Review: compact en snel

0
56

Beoordeling: 9/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en pak mijn geld
 • 10 – Absoluut designnirvana

Prijs: $100 Amazon

Arnold Carreiro

Als je nieuwe smartphones, gaming-handhelds en tablets gaat kopen, zul je je uiteindelijk realiseren dat er niet genoeg USB-poorten zijn wanneer je ze nodig hebt. De Kovol Sprint 120W-bureauoplader is het waard om in te investeren, zodat al uw apparaten tegelijkertijd up-to-date en gebruiksklaar zijn.

Dit is wat we leuk vinden

 • Vier apparaten tegelijk opladen
 • Compacte vormfactor
 • Razendsnelle snelheid
 • Intelligente stroomoptimalisatie

En wat we niet doen

 • Relatief dure oplader

Inhoudsopgave

Ontwerp: kracht en draagbaarheid
Uitgebreide compatibiliteit
Intelligent opladen
Moet je de Kovol Sprint 120 W desktop-oplader kopen?

Design: kracht en draagbaarheid

Voor slechts met een gewicht van minder dan 448 gram (15,8 ounces) en een bijzonder compacte 46 x 46 x 85 millimeter (1,81 x 1,81 x 3,35 inch), is de Kovol Sprint 120W 4-poorts PD (Power Delivery) GaN (galliumnitride) lader eenvoudig aan te brengen zelfs de meest rommelige desktops. Deze oplader heeft twee USB-C 3.0- en twee USB-A 3.0-poorten, waardoor maximaal vier apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen.

Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de afneembare wisselstroomkabel van 2,1 meter is deze oplader duidelijk geoptimaliseerd voor draagbaarheid en is hij gemakkelijk in te pakken en indien nodig in een tas te stoppen. Houd er rekening mee dat de compatibiliteit van 110 tot 240 spanning van deze oplader hem tot een topoptie maakt voor internationale reizen.

Arnold Carreiro

Dankzij het drietal groene LED-lampjes weet je wanneer een van de vier USB-poorten van de Kovol Sprint je apparaten actief oplaadt. Ik was vooral onder de indruk toen ik voelde hoe betrouwbaar en koel dit apparaat aanvoelt, zelfs als ik meerdere apparaten tegelijk oplaad.

Ik voel me veilig om dit model te gebruiken om mijn meest waardevolle tech op te laden vanwege de tech-afschermende piek , overladen en bescherming tegen hoge temperaturen.

Uitgebreide compatibiliteit

Hoewel de Kovol Sprint Desktop Charger naadloos en snel een grote verscheidenheid aan apparaten kan opladen, zijn de GaN-snellaadpoorten geoptimaliseerd voor de nieuwste modellen van Apple, waaronder de MacBook Pro, iPhone 12 en iPad Pro. Andere apparaten voor dagelijks gebruik, zoals de Nintendo Switch en Samsung Galaxy S21 zullen ook enorm profiteren van de snelle oplaadtijden van de Sprint.

Maak je geen zorgen als je favoriete mobiele apparaten niet in de lijst staan, want als het een USB-C of QC (Quick Charge) USB-A-poort gebruikt, laadt het op, alleen niet zo snel als die die kunnen profiteren van GaN-oplading.

Intelligent opladen

Arnold Carreiro

Hoewel deze adaptieve oplader een reeks apparaten snel oplaadt, reserveert het briljante ontwerp veilig een hoger wattage voor krachtigere producten, zodat uw MacBook Air 45 W krijgt en uw Google Pixel 6 20 W wanneer ze samen worden opgeladen. Het maakt niet uit of je 1 of 4 apparaten tegelijk oplaadt, deze oplader haalt een maximum aan vermogen van 120 W met niet meer dan 100 W per apparaat.

GERELATEERDWat is snel opladen en hoe werkt het?

Als u beide PD 3.0 USB-C-poorten samen gebruikt, ontvangen de twee apparaten elk 60 W, zodat u twee apparaten snel kunt opladen. Merk op dat elke QC 3.0 USB-A-poort op betrouwbare wijze 18 W vermogen per stuk levert bij gebruik als een paar.

De Kovol Sprint 120W-oplader houdt uw apparaten niet alleen veilig terwijl ze worden opgeladen, maar de kleine maar krachtige GaN-technologie zorgt er ook voor dat hun batterijen in een indrukwekkend tempo worden bijgetankt. Mijn iPhone was bijvoorbeeld in iets minder dan een uur volledig opgeladen en hij laadt een MacBook Pro in minder dan twee uur op. Helaas voor 16″ MacBook Pro-bezitters, een USB-C-kabel ontworpen met een 5A E-marker-chip is vereist (en niet inbegrepen) om deze laptop op de hoogst geadverteerde snelheid op te laden.

Moet je de Kovol Sprint 120W desktop-oplader kopen?

Niemand vindt het leuk om meerdere apparaten uit te wisselen tussen een enkele oplaadpoort, maar als je een Kovol Sprint 120W desktop-oplader hebt, zal je dat niet doen. wordt gedwongen om te kiezen tussen het opladen van je laptop, smartphone of Nintendo Switch. Voor je het weet heb je ze alle drie klaar voor gebruik.

Klein, handig ontworpen en indrukwekkend krachtig, deze aanpasbare oplader is een must-have voor frequente reizigers en voor mensen die met meerdere apparaten jongleren en ze allemaal in recordtijd willen opladen.

Beoordeling: 9/10 Prijs: $ 100 Amazon

Dit is wat we leuk vinden

 • Vier apparaten tegelijk opladen
 • Compacte vormfactor
 • Razendsnel snelheid
 • Intelligente vermogensoptimalisatie

En wat we niet doen

 • Relatief dure oplader