Kovol Sprint 120W bordsladdare recension: Kompakt och snabb

0
58

Betyg: 9/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta Ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Vissa fördelar, många nackdelar
 • 5 – Acceptabelt ofullkomlig
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: $100 Amazon

Arnold Carreiro

När du börjar köpa nya smartphones, spelhanddatorer och surfplattor, kommer du så småningom att inse att det inte finns tillräckligt med USB-portar för att gå runt när du behöver dem. Kovol Sprint 120W bordsladdare är värt att investera i för att hålla alla dina enheter fulla och redo att rulla samtidigt.

Det här är vad vi gillar

 • Ladda fyra enheter samtidigt
 • Kompakt formfaktor
 • Hur snabb hastighet
 • Intelligent effektoptimering

Och vad vi inte gör

 • Relativt dyr laddare

Innehållsförteckning

Design: Power and Portability
Omfattande kompatibilitet
Intelligent laddning
Ska du köpa Kovol Sprint 120W bordsladdare?

Design: Power and Portability

På bara under 448 gram (15,8 ounce) och en särskilt kompakt 46 x 46 x 85 millimeter (1,81 x 1,81 x 3,35 tum) är Kovol Sprint 120W 4-portars PD (Power Delivery) GaN (Gallium Nitride) laddare lätt att montera på även de mest röriga stationära datorer. Den här laddaren har två USB-C 3.0- och två USB-A 3.0-portar, vilket gör att upp till fyra enheter kan laddas samtidigt.

Mellan sin lätta design och löstagbara 4,9 fot (2,1 meter) AC-ingångskabel, var denna laddare tydligt optimerad för portabilitet och är lätt att slå ihop och slänga i en påse efter behov. Observera att laddarens 110 till 240 spänningskompatibilitet gör den till ett toppalternativ för internationella resor.

Arnold Carreiro

Tack vare dess trio gröna LED-lampor vet du när någon av Kovol Sprints fyra USB-portar aktivt laddar dina enheter. Jag blev särskilt imponerad av att känna hur pålitlig sval vid beröring den här enheten är, även när jag laddar flera enheter samtidigt.

Jag känner mig trygg med att använda den här modellen för att ladda min mest värdefulla teknik på grund av dess tekniska avskärmning , överladdning och skydd mot hög temperatur.

Omfattande kompatibilitet

Även om Kovol Sprint Desktop Charger sömlöst och snabbt laddar ett stort antal enheter, är dess GaN snabbladdningsportar optimerade för de senaste modellerna från Apple, inklusive MacBook Pro, iPhone 12 och iPad Pro. Andra enheter med daglig förare som Nintendo Switch och Samsung Galaxy S21 kommer också att dra stor nytta av Sprints snabba laddningstider.

Oroa dig inte om dina favoritmobilenheter inte är listade, för om den använder en USB-C- eller QC (Quick Charge) USB-A-port, laddas den, bara inte lika snabbt som de som kan dra fördel av GaN-laddning.

Intelligent laddning

Arnold Carreiro

Även om den här adaptiva laddaren snabbt laddar en rad enheter, reserverar dess briljanta design säkert en högre watt för kraftfullare produkter, så att din MacBook Air får 45W och din Google Pixel 6 får 20W när den laddas tillsammans. Det spelar ingen roll om du laddar 1 eller 4 enheter samtidigt, den här laddaren maxar på en effekt på 120W med högst 100W som går till en enda enhet åt gången.

RELATERATVad är snabbladdning och hur fungerar det?

Om du använder båda PD 3.0 USB-C-portarna tillsammans får de två enheterna 60W vardera, vilket gör att du snabbt kan ladda två enheter. Observera att varje QC 3.0 USB-A-port på ett tillförlitligt sätt ger 18W ström per bit när den används som ett par.

Kovol Sprint 120W-laddaren håller inte bara dina enheter säkra när de laddas, utan dess lilla men ändå mäktiga GaN-teknik fyller också på batterierna i en imponerande hastighet. Till exempel var min iPhone fulladdad på knappt en timme, och den kommer att ladda en MacBook Pro på mindre än två timmar. Tyvärr för 16″ MacBook Pro-ägare, en USB-C-kabel designad med ett 5A E-markeringschip krävs (och ingår inte) för att ladda den här bärbara datorn med den snabbaste annonserade hastigheten.

Ska du köpa Kovol Sprint 120W bordsladdare?

Ingen gillar att byta ut flera enheter mellan en enda laddningsport, men om du har en Kovol Sprint 120W bordsladdare kommer du inte att tvingas välja mellan att ladda din bärbara dator, smartphone eller Nintendo Switch—du har alla tre redo att gå innan du vet ordet av.

Liten, bekvämt designad och imponerande kraftfull, denna anpassningsbar laddare är ett måste för frekventa resenärer såväl som de som jonglerar med flera enheter och vill ladda alla på rekordtid.

Betyg: 9/10 Pris: 100 USD Amazon

Här är vad vi gillar

 • Ladda fyra enheter samtidigt
 • Kompakt formfaktor
 • Hursnabbt hastighet
 • Intelligent effektoptimering

Och vad vi inte gör

 • Relativt dyr laddare