Hvordan lage en Pinterest-idé-pin

0
34

Hvis du ønsker å bruke Pinterest for å få tilhengerskare som ny skaper eller ønsker å lede brukere til nettstedet eller produktet ditt, kan idénåler være et flott verktøy på plattformen for å gjøre det. Idépinner har en tendens til å ha mest engasjement med pinnere, så de kan være optimale for Pinterest-markedsføring for å utvide publikummet ditt på den sosiale medietjenesten.

Så hva er idénåler og hvordan lager du dem? De er forskjellige fra hvilken som helst gammel pin på Pinterest, og å lage dem er annerledes enn en vanlig pin. Imidlertid er de ikke så vanskelige å få tak i. Hvis du følger denne veiledningen, kan du enkelt begynne å lage profesjonelle og fengslende idénåler som en Pinterest-skaper for å få brukere til å se på kontoen din og få mer trafikk til nettstedet eller merkevaren din.

Innholdsfortegnelse

  Hva er en ideenål på Pinterest?

  Idéstifter skiller seg fra standardstifter på noen få måter. For det første kan du ha flere sider med innhold i én idénål, lik Instagram-historiefunksjonen, slik at du kan legge mer innhold i ett innlegg. Idénåler er også videoer i stedet for bilder, men du kan legge til et stillbilde til idénålene dine hvis du ønsker det. Den er rettet mot influencere, bloggere og merkevarer som skal brukes til markedsføring på sosiale medier. Så du trenger en bedriftskonto for å bruke den nye funksjonen.

  En annen forskjell med dette pin-formatet er at du fullt ut kan lage ideenålen din rett i Pinterest-appen. Denne funksjonen fungerer faktisk på samme måte som Tik-Toks videooppretting, hvor du kan ta video, legge til effekter, tekst og mer. Du kan ta opp eller legge til opptil 60 sekunder med opptak på én side av en idénål, og opptil 20 sider totalt. 

  Etter at du har laget en idénål, kan du legge til en tittel og mer informasjon slik at andre kan finne den i søk. Idépin-funksjonen har tonnevis av verktøy for å lage flott innhold enkelt, så la oss gå gjennom en trinnvis veiledning for å faktisk lage en idénål. 

  Hvordan lage en idénål

  Før du starter, må du bruke en Pinterest-bedriftskonto for å lage idénåler. Du kan gjøre dette ved å gå til innstillingene på profilen din, deretter kontoinnstillingene og trykke på Konverter til bedrift konto.

  Når du har bedriftskontoen din, kan du følge disse trinnene for å lage en idé-nål. 

  1. På Pinterest-hjemmesiden trykker du på pluss ikon nederst på midten av skjermen. 
  1. Trykk på Ideepinne

  1. Du blir brakt til skjermen for opprettelse av idénål. Herfra kan du ta opp video direkte ved å trykke på den røde opptaksknappen, eller du kan legge til videoer/bilder som allerede er på enheten din ved å trykke på firkanten nederst i venstre hjørne. 
  1. Hvis du tar opp video , trykk på Neste øverst rett etter at du er ferdig med opptaket. På den neste skjermen kan du redigere eller legge til klipp, og legge til tekst, musikk eller lyd, filtre og klistremerker. Når du er ferdig med å redigere opptaket, trykker du på Ferdig øverst til høyre. 
  1. Dette vil legge til din første side, og du kan nå se alle gjeldende sider på denne skjermen. For å legge til en side, trykk på Legg til side nederst til høyre. Du kan også duplisere, dele eller slette sider. Hvis du vil, kan du trykke på Forhåndsvisning for å se hele idénålen. 

  1. Hvis du velger å legge til video eller bilder fra kamerarullen din, kan du bruke glidebryteren nederst på skjermen over valgte medier for å velge om du vil lage nye sider for hver enkelt, eller kombinere dem til én side. Du kan velge 20 klipp per side, men de må være mindre enn ett minutt lange til sammen. 
  1. Når du har lagt til alle sidene du vil, trykk på Neste øverst til høyre. 
  1. På denne neste skjermen kan du legge til tittelen din. Du kan også legge til en liste over produkter hvis idénålen din er noe sånt som en oppskrift eller DIY-prosjekt, slik at folk vet hva de trenger for å gjenskape det selv. Deretter kan du valgfritt velge en tavle å feste dette på, og ta emnemerking relatert til idénålen din. 
  1. Når du er ferdig med innlegget ditt, kan du trykke på Publiser

  For å finne den postede idénålen din, må du trykke på profilen din og se under Opprettet-fanen. Den nye idénålen din vises øverst der. 

  Tips for å lage en idénål

  Selv om det er ganske enkelt å lage en idénål på Pinterest , det er noen mindre verktøy og funksjoner du kan bruke for å gjøre idénålene dine enda bedre. 

  Bruk spøkelsesmodus

  Dette er en enkel måte å sette opp nye bilder når du spiller inn video. Hvis du prøver å gjøre en form for overgang eller vil være sikker på at du har god kontinuitet, trykker du på spøkelsesikonet nederst i høyre hjørne etter at du har spilt inn et klipp.

  Denne modusen lar deg se en visning av sluttbildet i det siste klippet ditt lagt over kameraet. Derfra kan du stille opp motivene til videoen din for å holde den profesjonell.

  Bruk timeren

  Et annet flott verktøy å bruke er timeren for hands-off videoopptak. For å bruke den, trykk på tidtakerikonet til høyre på opptaksskjermen og velg hvor lenge du vil at den skal telle ned. Deretter, når du trykker på opptaksknappen, starter timeren slik at du kan ta hendene av og komme på plass for opptak. 

  Lagre utkast

  Vil du lagre redigeringen av idénålen din til senere? Du kan gjøre dette ved å lagre det i utkastene dine. På sideskjermen trykker du på X i øvre venstre hjørne. Pinterest vil be deg om å lagre idénålen din som et utkast ved å trykke på Butikk. Du får tilgang til disse neste gang du går for å lage en idé-nål, og trykk på filikonet nederst til høyre. 

  En annen måte du kan lagre til utkast på er på postingsstadiet når du oppretter tittelen og tagger. Trykk på filikonet nederst til venstre her for å lagre idénålen din i utkast. 

  Ved å bruke klistremerker

  Med klistremerker kan du nevne andre kontoer, ta spesifikke produktmerker og mer. For å finne disse klistremerkene, gå til en sides redigeringsskjerm og trykk på Klistremerker nederst til høyre. Derfra kan du bla gjennom klistremerker etter kategori eller søke etter spesifikke du vil bruke. 

  Opprett talereklamer

  Voiceovers kan bidra til å forklare hva som skjer i idénålen din. For å lage en, gå til redigeringsskjermen for siden du vil stemme over og trykk på lydikonet i bunnmenyen som ser ut som en mikrofon.

  Derfra kan du flytte i tidslinjen til hvor du vil stemme over for å starte, og trykk deretter på opptaksknappen nederst i midten for å begynne. Trykk deretter på den igjen for å stoppe den. Et annet nyttig tips å vite er at du kan endre volumet på forskjellige typer lyd som legges til siden ved å trykke på glidebryterikonet nederst til høyre på voice-over-skjermen.

  Utvid kontoen din med idénåler

  Ved å bruke idénåler kan du tiltrekke Pinterest-brukere til siden din, øke antallet følgere og få mer engasjement på profil. Det er tonnevis av verktøy i Pinterests funksjon for å lage ideenåler for å få dem til å se virkelig profesjonelle ut, så å vite hvordan du bruker det kan hjelpe enormt med å utvikle en Pinterest-konto.

  Liker du ideenål-funksjonen på Pinterest? Fortell oss hvorfor eller hvorfor ikke i kommentarfeltet!