Horoskop i dag, 12. mai 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
37

Horoskop i dag, 12. mai 2022: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Hvis du blir for engasjert i hjemlige trivia, er det en risiko for at du overser andre viktige saker, for eksempel karrieren eller økonomien din. Det er viktig at du holder alle områder av livet ditt i perfekt balanse. Og det betyr å være helt sikker på at partnere er like glade som deg.

TYREN (21. april – 21. mai)

Du er kjent for dine gjenstridige følelser, men ethvert forsøk på å tvinge frem en konfrontasjon på det nåværende tidspunkt kan slå tilbake på deg. Det er mye mer fornuftig å spille sammen med andre mennesker foreløpig, uansett hvor mye du misliker oppførselen deres.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-nøkkel – 13. mai 2022: Hva du trenger å lese i dagPremium

De fleste kongressledere vil bli unntatt fra ‘én familie, én billett…

Premium

Forklart: Årsaken og effekten av økende inflasjonPremium

PM Modis personlige ligning med Xi løste mange kriser: Ajit DovalMore Premium Stories >>

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Uansett de daglige endringene i omstendighetene og humøret, er planetenes største bekymring med økonomiske anliggender. Det er virkelig ingen unnslippe fra behovet for å håndtere vanskelige økonomiske inkonsekvenser. Når det er sagt, går også ditt romantiske liv gjennom en poetisk fase.

Kreft (22. juni – 23. juli)

Livet har kanskje fortsatt det er vanskelige aspekter, men det er mange måter å lette belastningen på. Prøv å omgi deg selv med skjønnhet og gjør lystbetonte aktiviteter til en prioritet. Tross alt fortjener du det. Bare én sak, det vil utvilsomt være ekstra kostnader.

Mer fra politisk puls