Samsungs Galaxy Z Fold 4 läckagetips om en stor skalskärm

0
53
Smartprix

En ny läcka föreslår en underbar design för Samsungs kommande flaggskeppssmartphone från 2022, Galaxy Z Fold 4. De renderade bilderna har avslöjat en design som är ganska jämförbar med föregående generations Z Fold 3 men en ny konfiguration för kamerorna.

För ett par veckor sedan rapporterade vi om ett rykte som sa att Z Fold 4 kan vara ännu mer storlek på surfplattan, med en mer fyrkantig intern skärm som var både något bredare och kortare än sin föregångare. Nu, vår första titt på den vikbara smarttelefonen inkluderar flera 5K-renderingar och en 360-graders video baserad på data från OnLeaks och Smartprix. Z Fold 4 kommer nu tydligen att mäta 155 x 130 x 7,1 mm (6,1 x 2,1 x 0,28 tum) när den är utfälld.

Dessa renderingar av Galaxy Z Fold 4 visar en inre skärm med en selfiekamera under skärmen, precis som Z Fold 3 hade. Den nya telefonen ska enligt uppgift ha några välbehövliga prestandaförbättringar för kameran. Precis som sin föregångare ser vi dock tre utskjutande bakre kameralinser, som liknar de på Galaxy S22 Ultra, tillsammans med en LED-blixt, men detaljer om dessa specifikationer har ännu inte släppts.

Så… Här kommer din allra första titt på #Samsung #GalaxyZFold4! (360° video + underbara 5K-renderingar + dimensioner) #FutureSquad

Denna exklusiva kommer på uppdrag av @Smartprix -> https://t.co/TJAHf06oAS pic.twitter.com/ByxZYJov9p

— Steve H.McFly (@OnLeaks) 11 maj 2022

Vad vi inte kan se i 360 grader video är en plats för Samsungs S-Pen-penna. Tidigare rapporter från The Elec sa att Fold 4 förväntades kunna hysa S-Pen, men den här nya videon antyder något annat. Det är möjligt att Z Fold 4 kommer att stödja pennan men kräver att du förvarar den i ett kompatibelt telefonfodral.

Det finns fortfarande inget officiellt besked om när Samsung har för avsikt att formellt meddela eller släpp flaggskeppet Galaxy Z Fold 4. Smartprix säger dock att telefonen (och Galaxy Z Flip 4) båda kommer att komma någon gång i augusti eller september.

Kolla in allt vi vet om Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Z Fold 4 för den senaste informationen om den efterlängtade smarttelefonen.

via The Verge