NCW, IIM-K samarbeider om å lansere kurs for kvinnelige gründere

0
47

Søkere har tid til 3. juni 2022 til å søke på disse programmene. (Representativt bilde)

The Indian Institute of Management Kozhikode (IIM-K) har slått seg sammen med National Commission for Women (NCW) for å tilby muligheter til kvinnelige gründere i India. Interesserte kandidater kan besøke den offisielle nettsiden – innovateindia.mygov.in – for å søke på disse kursene.

Under dette partnerskapet vil kvinner få en mulighet til å gjennomgå profesjonell opplæring for å starte sin gründerkarriere, samt en mulighet for eksisterende kvinnelige gründere til å utvide og skalere opp virksomheten sin med profesjonell veiledning.

Les |IISc Bangalore lanserer avansert sertifiseringsprogram innen 5G-teknologi

Søkere har tid til 3. juni 2022 til å søke på disse programmene. Kunngjøring av kortliste og påmelding til grunnkurs vil finne sted mellom 1. og 20. juli 2022 og for videregående kurs er det planlagt å finne sted fra 10. juli til 10. august 2022.

https://images. indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Grunnkurset vil finne sted fra 1. august til 28. november 2022, og videregående kurs er planlagt mellom 5. september og 30. desember 2022.

Beste av Express Premium

Premium

PM Modis personlige ligning med Xi løste mange kriser: Ajit Doval

Premium

Forklart: For femte gang Lankas statsminister, politisk og økonomisk utfordring som n…

Premium

Inflasjon, rentekutt, fallende markeder: hva nå

Premium

La oss ikke sammenligne økonomiene i Nepal og Sri LankaFlere premiumhistorier > >

Slik søker du:

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet — innovateindia.mygov.in

Trinn 2: På hjemmesiden klikker du på lenken til ‘Foundation and Advanced Program in Entrepreneurship for Women’

Trinn 3: En ny side åpnes. Klikk på lenken for innsending av søknaden gitt på venstre side av vinduet.

Trinn 4: Logg på/registrer deg med påkrevd legitimasjon, og fyll inn nødvendig informasjon.

Les også | IIT-Roorkee tilbyr sertifikatprogram i datavitenskap og maskinlæring

Kandidater bør huske at søknadsprosessen krever innsending av en kort video. Videoinnsending bør være så profesjonell som mulig og bør ikke overstige fem minutter, og bør være på enten malayalam eller engelsk. Søkeren må dele lenken til videoen sin via fildelings-/videovertstjenester som YouTube og Vimeo.

De to instituttene lanserer de to programmene under dette partnerskapet:

Grunnelsesprogram i entreprenørskap

Dette programmet er utviklet for kvinner som ønsker å starte sin egen bedrift, i stedet for de som allerede er gründere. Kurset inkluderer forelesninger, diskusjoner, entreprenørskapssamtaler og veiledningsøkter med fageksperter. Det har blitt lansert med sikte på å hjelpe kvinnelige gründere med å utvikle gründerferdighetene som kreves for å identifisere en forretningsmulighet og utstyre dem med ferdigheter for å etablere en virksomhet og ledelsesmessige nyanser.

Dette programmet vil omfatte seksti timers læring. med førti timer med fagøkter og tjue timer dedikert til veiledning og spørsmål og svar.

Topp utdanningsnyheter

Klikk her for mer

Avansert program i Entreprenørskap

Dette programmet er utviklet for kvinner som allerede har etablert virksomhet og ønsker å få veiledning for å skalere opp sine eksisterende virksomheter. Dette programmet vil lære kvinner om forretningsmodell, utvide sine markeder, få tilgang til midler og diversifisere produktene eller tjenestene deres.

Begge programmene vil bli undervist på engelsk og malayalam og vil vare i fire måneder hvor studentene vil ha å gi inn fire timer per uke. Studentene forventes også å ha mer enn 80 prosent oppmøte på de akademiske og veiledningsøktene. I tillegg må hun score mer enn 60 prosent i sluttevalueringen (én MCQ-eksamen) for å være kvalifisert for fullføringsbeviset i Entrepreneurship Development Program for Women.